2010. október 1., péntek

Breaking Dawn: teljes a Denali klán

A The Hollywood Riporter újabb színészeket jelentett be, akik csatlakoztak a Breaking Dawn stábjához: Tanya-t MyAnna Buring (Végítélet, A Barlang, Grindhouse), Carmen-t Mia Maestro (Alias, Poseidon), Eleazar-t Christian Camargo (Dexter, A bombák földjén) végül Kate-t Casey LaBow (Holdfény, CSI: NY) fogja megszemélyesíteni a vásznon. (A képek sorrendjének is megfelel a felsorolás!) Irinát, mint ahogy azt már pár napja tudjuk, Maggie Grace fogja alakítani.
"[...] szőke fürtjeinek halvány rézszínű árnyalatából feltételeztem, hogy ő Tanya. [..] Az egyik nőnek hosszú, egyenes, sápadtszőke haja volt, mint a kukorica bajusza. A másik nő és mellette a férfi fekete hajúak, krétafehér arcukon árnyalatnyi kreol színezettel." Breaking Dawn - Hajnalhasadás 4. fejezet - Gesztus

3 megjegyzés:

No alakul szépen a társaság!! :)
Bennem felmerült a kérdés (lehet lemaradtam valamiről, akkor elnézést), hogy melyik részt fogják Baton Rouge-ban forgatni? És először ott kezdenek, és csak utűána mennek át Vancouver-be (vagy félreértettem a baloldali kiírást?)? Olvastam olyat, hogy ott a csatajelenet lesz leforgatva a végéről (állítólag). Pedig akkor mostanság majd sok új szereplőről hallhatunk mert még akad néhány szemtanú és a Volturihoz is elkél néhány új arc, azt hiszem!
Szerintem mondjuk az esküvő logikusabb lenne Baton Rouge-ban, mivel volt már rá példa, hogy március/áprilisban havazott Vancouverben :) Lehet nehéz lenne egy kellemes napos napot produkálni :)
Kíváncsi vagyok kik lesznek még új szereplők / színészek!!

Elméletileg Baton Rouge-ban kezdenek, utána költöznek át Vancouver-be (jövő januárban). Mi is olvastuk ezt a harci dolgos hírt, ha jól emlékszem azt írták hogy azt Couve-ban veszik fel... de annak a hírnek nem tudjuk mennyi volt az alapja. Vancouver-ben elkezdték már Belláék házát visszaállítani (egy rajongó kiment a helyszínre és látta is hogy ott ház összecsomagolva - FB egyébként ezeket a pletykákat ki szoktuk írkálni), és állítólag Rouge-ban elkezdték felépíteni a Cullen házat egy stúdióban. Szóval hírek vannak dögivel, csak nem nagyon tudjuk hogy melyiknek mennyi a valóságalapja. Én azt is elképzelhetőnek tartom hogy ingázni fognak a két város között. Ja és még a feltételezhető brazil forgatásról nem is beszéltünk - de az nagyon max 1 hetes lesz.
Annyit tehetünk hogy várjuk majd a repteres képeket - akkor biztosak lehetünk benne hogy épp hol forgatnak.

Én Tanyat valahogy szebbnek képzeltem el :S nodemindegy :D remélem jól fogja játszani :)