2010. október 18., hétfő

A BD forgatókönyvről - kicsit részletesebben

Lainey a laineygossip.com oldaltól írt egy közepes hosszúságú összefoglalót a birtokában lévő Breaking Dawn forgatókönyvről, amiből én most csak a lényeget ragadom ki, meg amúgy Lainey is csak az első részről írt, főként a nép nagy többségét érdeklő Esme sziget "kalandjairól". Az új infókat a tovább mögött találjátok, mert ugyan mindenki tudja, hogy lesz szex és miegymás, de ha nem akarjátok megtudni ennek a filmbeli megvalósítását akkor ne olvassatok tovább.

OMG NEM LESZ SZEX ÉS CSAK PIKNIKELNI FOGNAK A STRANDON OMG OTT EGY DELFIN

Az esküvőnél a szokásos klisé szöveg fog menni, amihez persze majd Emmett-nek is lesz egy-két vicces beszólása. Edward és Carlisle között meg fog történni az a bizonyos "méhecskék és beporzás" beszélgetés. Szexjelenetből az első részben 3 darabot találunk a forgatókönyv szerint: az elsőt Esme szigetén a vízben, mikoris Bella meztelenül besétál a tengerbe és felnézve a holdra megjegyzi, hogy "gyönyörű". Erre Edward azt ránéz és azt válaszolja: "nagyon". De nem a hold biza kispulyáim. Edward Bella pőre habtestére teszi ezt a tömör, velős, lényegretörő megjegyzést, melynek folytatása nem egy újabb természeti csoda jellemzése szóban, hanem mindenféle végtagok egymásba gabalyodása többnyire egymás irányában. Ez nem full premier plánban, hanem mérsékelten visszafogottan, visszaemlékezés jellegűen (gondolom éles kameraváltások, diszkréten homályos kép). Miután a szerelmesek elértek a parttól a hálószobáig és megtörténik Reneesme elkészítése, rögtön már másnap reggel találjuk magunkat az ágyban aholis Edward bőszen gyötri magát gondolatban, Bella pedig a testén keletkezett sérüléseket vizsgálgatja. Ekkor villanak be neki az előző éjszaka emlékképei: az érintések, ahogy Edward végigcsókolja egész testét, közben feje hátrahanyatlik és látja az arcán tükröződő gyötrődést, amit nyilvánvalóan nem az összetörött bútorok leendő számlája miatt suhan át mindenki kedvenc vámpírjának arcán. Na mármost ez Lainey saját bevallása szerint elég erotikusnak tűnik leírás alapján és ha ezt a verziót tartják majd, akkor a vásznon ez aztán még sokkal sokkal dögösebb lesz.
Ezek után Bella még könyörög egy sort Edward-nak, melynek következménye még két soft pornóba hajló rész. Ezek már elvileg nem visszaemlékezéses jelenetként fognak majd feltűnni, hanem úgy ahogy kell.

Lainey elvileg készül még egy második beszámolóval is, természetesen majd arról is tudósítunk, nehogy itten tudatlanok maradjatok :) Addig is vágjatok le egy újabb centit a BD visszaszámlálós szalagból és itt egy fanvideó, viszonylag munkahelybarát, szóval nem fognak kirakni a cégtől, hogy pornót nézel meló helyett :)


Csak én vagyok ennyire prűdpanda, hogy engem jobban érdekel a menyasszonyi ruha??

11 megjegyzés:

A kispulyáim résztől szakadtam a röhögéstől. :D Ez megint nagy volt Annie! :D
Egyébként engem is érdekel a menyasszonyi ruha!!

Én is köszöntem a kellemes reggeli hangolót.
Kicsit félek ugyan, hogy ezek a sorok majd jól eszembe jutnak meló közben, és egyszercsak minden átvezetés nélkül hangosan hahotázni kezdek, de így jár, aki a hajnalt a Twinformon kezdi :))
Isteni kis összefoglaló volt ez, köszi még egyszer :)))

Nem Annie. Én is az vagyok, ha Te az vagy. Lesz--om ki hogy szexel és kivel, főleg, hogy szerintem akik nagyon várják ezt, azok fognak a legnagyobbat csalódni. Engem jobban érdekel Jacob bevésődése of course. És kapcsolata Nessievel.

"kispulyáim" :DDD

Annie, köszönjük szépen ismételten a reggelünk mosollyal történő befonását!! Bár a szövegedtől lassan a szemöldököm is befonom :) (kispulyáim.... azt hiszem ezt mindenkinél viszi a pálmát!!)
A ruha engem is érdekel!! Milyen lesz a színe végül, fazonja egyebe... Persze ettől szexelhetnek is :) (meglepő lenne nélküle a gyerek :P)

=))))))))))))))))))))))))

Ezen megint jót mosolyogtam! :) Köszönjük Annie! Vááá várom *-*

Én is prűdpanda vagyok ám. :D
Ja és csak úgy fuldoklottam a röhögéstől. XD

Mondjuk, ami engem illet, én is amellett vagyok, hogy Ed/Bella-szex témában tökelég, az a fajta sejtetés, amit a könyvben olvashatunk az Esme szigeteki eseményekről.
Viszont engem ennél sokkal hidegebben hagy Bella menyasszonyi ruhája :)
Cserében viszont nagyon várom Jake Rosalie-nak címzett szőke nős vicceit, meg ezeket az évődéseket ;)

Jaaaj, és ahogy közeledik a forgatás, úgy kezd érdekelni egyre jobban a film is. Pedig mondjuk úgy nyár elején teljesen hidegen hagyott volna.. Sőt. Most már azt se bánom, hogy két film lesz.

Ezt nem hiszem el.Még mindig szakadok a röhögéstöl.Nem hiszem,hogy merem vállalni majd a mozizást,ilyen inycsiklando jeleneteknél :D:D:D

Ez rohadt nagy XD
Az egész esküvős részt én nagyon várom -nemcsak a nászéjszakást- pláne Emmett beszólásai miatt. Amire még nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan oldják meg a farkasok egymás közötti beszélgetését (farkasalakban?).
Még 394 nap és minden kiderül :)

:D nagyon tetszik a hír megfogalmazása:DDDD
és kivi vok a ruhára!!!!!:DDD
várom a további híreket:D