2010. október 7., csütörtök

Party a négyzeten

Dakota a Párizsi Divathéten vett részt a Miu Miu bemutatóján, méghozzá nem is akármiben: egy rózsaszín gumihatású (vagy valami érdekesebb bőr) zsebes ruhában amit egy aranyos világosabb kardigánnal és egy vékony fekete övvel dobott fel. Dakota sosem átlagos divat és öltözködés terén, engem konkrétan az esetek 80%-ában meglep az öltözékével, cipőivel.
Nikki és Chaske egyazon buliban csapatták, méghozzá a New York-ban megrendezett Swatch party-n. Nikki már nem volt annyira bátor mint Dakota, az estére a jól bevált kis feketét választotta viszont megbolondította 4 darab órával :)

Több rózsaszín gumi | Több Idő
via brandheroin LJ
Csak lábjegyzet mert egyszerűen nem fogom fel, hogy miért csak ennyire képes: Christian újabb férfimagazinban szerepel, újabb fehérneműs fotókkal. Az érdeklődők itt nézhetik meg. Szerintem ő az egyetlen olyan színésznő a sorozatból aki kb semmit nem csinált a Twilight óta a (többnyire) fehérneműs fotókon kívül. Pedig biztos lenne benne potenciál színésznőként is, de úgy látszik annyira nem érdekli a dolog. Vagy nem tudom. Ez csak az én véleményem.

1 megjegyzés:

Ezek a képfeliratok már megint nagyon ott vannak.
Bááár, hiába kattoltam a másodikra, nem lett több időm. Pedig rámférne ;)