2010. október 2., szombat

Bill Condon második levele

Bill Condon ismét levélben osztotta meg velünk kikkel bővült a forgatócsapat. Van közte pár Oscar-díjas szakember is...
Hello rajongók!

Tényleg már 5 hónap (és egy nap) telt el az utolsó jelentésem óta? Mentségemre szóljon, már 5 hónapja vagyok elmerülve a TWILIGHT világában – amit gondolom nagy részetek értékel . Jelenleg épp az előkészületeknél tartunk, a szereplőválogatástól kezdve a storyboard [a forgatókönyv vázlatos felrajzolása – ergo a film jeleneteinek rajza] és a helyszínek felderítésén ügyeskedünk, hogy kezdésre meglegyen minden, de szeretnék néhány pillanatot szánni Rátok, hogy csak Nektek bemutathassam azt a néhány új csapattagot akik keményen dolgoznak mellettem azon, hogy elkészüljenek ezek a filmek.

Remélem Ti is annyira izgatottak lesztek [a névsor láttán] mint én:
Operatőrünk lesz Guillermo Navarro, aki Oscar díjat nyert a csodás Faun Labirintusáért. Guillermo és én gondosan megtervezzük minden egyes felvételünket, melyben segítségünkre van egy csapat tehetséges storyboard tervező.
A jelmeztervezőnk Michael Wilkinson billiónyi stílustervével segít kedvenc karaktereitek stílusának kialakításában. Michael fantaszikusat alkotott már a 300-ban, a WATCHMEN-ben valamint a hamarosan bemutatásra kerülő TRON: LEGACY-ban is - majd meglátjátok milyenné varázsolja a világ minden tájáról Forks-ba érkező vámpírokat.
A sminkesünk Jean Black, már olyanokkal dolgozott együtt, mint a Coen testvérek vagy David Fincher és mostanában kapott Oscar díjat a THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTON-ban végzett tökéletes munkájáért. Megtisztelő, hogy vele dolgozhatok együtt.
Látványtervezőnk Richard Sherman, akit a GODS AND MONSTERS-ből és a KINSEY-ből ismerek. Richard az egyik legrégebben mellettem dolgozó ember és eszméletlen tervező, valamint még érdekes lehet tudni róla, hogy már hosszú ideje a vámpírok nagy rajongója.
A vizuális effektek vezetője az Oscar díjas John Bruno lesz, aki felelős volt a világ legjobb speciális effektjeiért, munkái a POLTERGEIST-től egészen az AVATAR-ig terjednek. Ő és csapata nagy lendülettel dolgoznak, hogy megoldásokat találjanak azokra a speciális effekteket érintő kihívásokra melyeket Stephenie teremtett meg a BREAKING DAWN-ban, beleértve azt a bizonyos gyermeket...
Ők mindannyian csodás és fantáziadús emberek, ez egy nagyon izgalmas és mozgalmas időszak lesz számunkra. Bár már több hónapnyi munkánk van a filmben még alig vagyunk az utazás kezdetén, de remélem hogy legközelebb hamarabb tudok jelentkezni és több újdonsággal. Addig is köszönöm a meleg fogadtatást és a folyamatos támogatást!

Legnagyobb üdvözlettel,
Bill

1 megjegyzés:

Úristen, a Bejamin Button sminkese? :o Hát ez rohadt jó! De a többiek sem kismiskák.