2010. október 19., kedd

Kristen New Yorkban avagy a BD-vel kapcsolatos gondolatai

Mielőtt Kristen is belevetné magát a Breaking Dawn forgatásának kavalkádjába, New Yorkba utazott, hogy részt vegyen régi/új filmjének, a Welcome to the Riley’s sajtótájékoztatóján és vetítésén (képek, afterparti). A sajtótájékoztatón elhangozottakból, csak Kristen Sagát érintő gondolatait fogom megosztani veletek – Annie a Justkstew-n, a Wttr-rel kapcsolatos kérdésköröket is feldolgozza (előbb-utóbb).
Az ET videójában már rögtön az elején a riporter Robot érintő kérdésével szembesülünk, Kris elmondja hogy tök jól van, készülnek a BD forgatására és nagyon izgatottak miatta. Majd elmondja, hogy Baton Rouge-ban is fognak forgatni, ami egy órányira van New Orleanstól – ami egyébként a kedvenc városai közé tartozik. Megjegyzi, hogy sokan közhelyesnek vélik azt, mikor arról beszélnek hogy ők valójában egy család, de ez tényleg így van. Nehéz egy ilyen szériát úgy végigcsinálni, hogy végig állhatatos maradjon az ember – emiatt szokott is aggódni, de szerencsésnek tartja magukat, hogy ezt a családias légkört fent tudták tartani. A BD-hez kapcsolódva hozzáteszi: „Végül családdá válnak. Lesz egy közös gyermekük. Egy kis félvér. Alig várom, hogy láthassam.”
Az Acces Hollywoodnak elmondta, hogy nagyon örül, hogy két filmben dolgozzák fel a BD eseményeit, mivel rengeteg dolgot ki kellett volna hagyniuk, ami szinte lehetetlen lett volna. Leginkább Bella átváltozása miatt izgul: Bella teljesen más lesz. Ő lesz a legklasszabb vámpír a szériában, lényegében minden ehhez vezetett, ami helyes is, hiszen mindez számára természetes. Azt kapja, amiért harcolt/könyörgött, ami végülis elégedettséggel tölti el. Kristen a riport végén elárulja, hogy 3 hét múlva kezdenek neki az befejező rész(ek) rögzítéséhez.
Josh Horowitz, az Mtv riportere pedig az után érdeklődött, hogy találkozott-e már Mackenzie-vel, aki Nessie-t fogja alakítani. Még nem, és meg is jegyzi hogy tudja hogy elég furcsán hangzik. És bizonyos szinten hasonlóságokat vélt felfedezni közte és a kislány között - viccesnek is tartja, hogy mindkettőjüknek zöld a szeme, így a filmben barna kontaklencséket kell viselniük. És igen, a már-már legendás vált tollakkal megbolondított jelentek sem maradnak ki. via kstewartfan.org

0 megjegyzés: