2010. október 30., szombat

BD hírek és újonc-szoktató

A Rio Film elnöke twitteren erősítette meg azt a több hónapja tartó pletykát, hogy tényleg lesz Breaking Dawn forgatás náluk. Az előzetes tervek szerint novemberben fognak folyni az ottani munkálatok, de többet nem árulhat a készülő produkcióról. Az elnök ennek nemcsak azért örül, mert így hátha több produkció is felfigyel az országra, hanem mert nekik köszönhetően rengeteg új munkahely is megteremtődik. A stáb biztonságát természetesen maximálisan fogják támogatni, így valószínű képeket nem fogunk látni a nászutas részről.
Egyébként fantasztikusan izgalmas pletykák vannak BD-vel kapcsolatban is: a hollywoodlife szerint Rob vezetni tanul méghozzá nem is akármit: traktort motorcsónakot, ami egyébként lehet, hogy igaz is lesz, mindenesetre csúcs kis képet rittyentettek össze a leendő Robward kapitányról. Aztán van még itt olyan is, hogy látták Bill Condon-t és az egyik producert bikinit (!) vásárolni Bella számára... Most komolyan. Majd biztos Bill meg a producer fog úgy fürdőruhát venni, hogy fel se próbálja Kristen... Plusz az ilyesmit baromira nem ők intézik, ez a jelmezesek dolga, nem a rendezőé. És mivel itt a Halloween is a bulvár belehalt volna, ha nem talál ki valami fantasztikusat. Célkeresztben ismét Rob, aki a celebuzz szerint 48 ezer dollár értékben szervez bazi nagy vodoo lagzit halloween partit, melyre felkért több jelmeztervezőt is, hogy készítsen minél ijesztőbb öltözékeket a megjelenő vendégeknek. Valamint a mindig jól értesült anonim valakik azt is tudni vélik, hogy Rob egy nagyon különleges, piros szívalakú kővel díszített antik aranygyűrűt fog ajándékozni Kristen-nek az este előtt. Muhaha. Nekem is :) (Faragjatok tököt!!)
Amíg viszont meg nem érkeznek az első normális képek a tényleges forgatásról addig itt van néhány újonc arc, akiket szokjunk azért: Marlane Barnes (Maggie-Ír Klán) színházi szerepeiről vannak képek, Lee Pace (Garrett - Nomádok) a GQ New York-i buliján vett részt fessen, de szőrösen valamint 4 új tag-es kép a Tanya-t alakító Myanna Buring-ről.

+ Marlane | + Lee | + Myanna
via brandheroin LJ, hollywoodlife, celebuzz, @ssl_riofilme

2 megjegyzés:

najó a mai vihogás adagom is megvoolt, köszi :D
*elképzelte Robot traktort vezetve+ Bill Condot bikinik között turkálva* XD
lájk

Jaja, én is épp köszönetet akartam mondani az élményért, amit magam is megpróbáltam vizualizálni. Nálam a voodoo lagzis rész is ütött. Azért bírom, hogy Rob titka annyira titkos, hogy gyakorlatilag már csak Kristen nem tud róla :))