2010. október 6., szerda

A Twilight Saga illusztrált kalauza: 2011 április

A Twilight Saga illusztrált kalauza cím senkit se tévesszen meg: ez nem a filmkalauz. Stephenie már hosszú ideje írja a könyvek alapján ezt a különleges művet, mely végre hosszas várakozás után jövő év április 12-én fog megjelenni az amerikai boltokban. A könyv rengeteg új információt fog tartalmazni a szereplőkről, helyszínekről, valamint lesznek benne karakter profilok, a könyvből kimaradt részek, beszélgetés magával az írónővel, térképek, táblázatok és Young Kim rajzai, aki ugye a Twilight képregényt készítette. A kalauz kinti ára 24.99 $ (kb 5000 pénz) lesz és nagyon meg lennék lepve ha a Könyvmolyképző nem adná ki ezt is itthon biztos baromi sokba fog kerülni jószokásukhoz híven :/.
Stephenie: Mindig is lenyűgözött, hogy az olvasóim milyen mély kérdéseket tesznek fel a karakterekkel és az egész Twilight világgal kapcsolatban. Ebben az illusztrált kalauzban megpróbáltam annyi részletet egyesíteni amennyit csak lehet, beleértve a karakterek történetét pl. Alice háttérsztoriját is.
A könyvet várjuk szeretettel, de kedves könyvkiadó: szerintem az olvasók nevében kérhetem: a könyv árát valahogy 7-8000 forint környékén maximalizálják, mert ennél többet nem hiszem, hogy a Saga olvasói ki fognak adni egy újabb könyvért. Van aki egyszerűen nem tud ennyit kiadni egy könyvért, más pedig hiába szereti, ez már egy olyan lélektani határ aminél nagyon elgondolkodunk. Most nem fogok előhozakodni a Harry Potter könyvek vastagságával és árával... via

8 megjegyzés:

Végre ez is bekerülhetne a többi közé... de várjunk még sztem azzal h ez megjelenjen Magyarországon... én olyan 2012-re saccolom, hogy hozzájuthatunk... mert ugye itthon mindig úgy elhúznak mindent :S Szal még árakon és egyebeken ne nagyon aggódjunk :S

7-8000? Annyiért tuti nem veszem meg.

Én se. 4k HUF-nál többet semmilyen Twilight cuccért nem vagyok hajlandó fizetni. Elég sok bőrt lehúztak már rólam, rólunk.
Ha nagyon pöpec, jó, legy 5. De fillérrel sem több, pláne, ha kinn se adják drágábban. Jóhogynemmár...

Amúgy egyébiránt, úgy rémlik, hogy a Bree Tanner sztori épp ebbe a könyvbe íródott. Csak "kicsit" hosszabb lett, úgy lett belőle könyv.
De azért izgi lehet.

Kicsit akkor matekozzunk:
BD USA ár:
kemény - 22.99 $ ~ 4600 ft | puha - 14.99 $ ~ 3000 ft

BD itthoni ár:
kemény - 5.999 ft | puha - 4.999 ft

Források: amazon.com és xpress.hu
Csak hogy tudjátok mire számítsatok ha majd megjelenik itthon ez is.
(Egyébként Barbi most találta a bookline-on az új fehérborítós puhafedeles BD-ét 2805!!! forintért. Ennyit erről.)

Ja a fehérborítós BD angolnyelvű, mielőtt még valaki izgalomba jönne :)

Igen, 7-8ezerért én se tudom megvenni sajnos.... :( Pedig tényleg NAGYON érdekelne, ám eddig is elég sokba kerültek nekem....
Én is folyton elborzadok azon, hogy mekkora a különbség az angol és a magyar között! Ráadásul nekem megvan mint a kettő fajtában (úristen, ha én ezt összeszámolom.... persze ezt kb 2-3 év alatt vettem meg lassacskán, de akkor is).
De még egy "érdekes" példa: ha meg is jelenik, vigyázni kell, hol veszed meg! Az Arénában voltunk "kirándulni" vidékről, és első utam: könyvesbolt, 2-3 napja megjelent a BD!! Rohanok, akkor menjünk az Alexandrába, egyik haverom oda akart, én a Libribe. Végül az A.-ba mentünk ott teljes árért vettem meg. Mint később kiderült, a Libriben 3600 Ft volt. -.-" Ennyit erről. :/
A Bree-t se fogom tudni megvenni...
:S
De azért várom, hogy megjelenjen! :)

Majd kiveszem a könyvtárból, később meg megveszem olcsóbban vaterán vagy ha csillapodik a felhajtás akár könyvesboltban is.

Remélem minél hamarabb megjelenik.