2011. március 7., hétfő

Lee, Billy és Jackson a Breaking Dawn-ról

Jackson Rathbone-nal, Lee Pace-szel (Garrett) és Billy Burke-kel is készítettek egy-egy interjút, amiben egyéb dolgok mellett szóba került a Breaking Dawn is. Nem fordítottam le a teljes cikkeket, csak a BD-re vonatkozó részeket. Nos lássuk, hát őket szép sorban:

Roula&Ryan reggeli rádiós showjában Jackson adott interjút, ahol megpróbálta a hallgatóknak felvázolni, hogy mire számíthatnak az utolsó két filmben:
„A Twilight belépő volt ebbe a vámpírvilágba. A New Moon pedig a farkasok világába. Az Eclipse valamiféle egyensúly a két világ létezését illetően, és amiben összeolvadnak, hogy felvegyék a harcot a Volturival szemben. Majd itt az utolsó könyv, a Breaking Dawn, amit két felvonásban láthatunk majd. Szemtanúi leszünk Bella vámpírrá változásának, valamint Bella és Edward kapcsolata végre beteljesedik, amire azt hiszem oly régóta, úgy vár már mindenki. Bízz bennem, tényleg látni fogod.”

A show műsorvezetői megkérdezték Jackson-tól, hogy láthatunk-e valamint Edward legénybúcsújából. „Nos egy kis részét látni fogod, de nem mutatunk meg mindent belőle. Tudod, ami megtörténik egy legénybúcsún az ott is marad. Nagyon jól tudod, hogy miről beszélek.” mondja nevetve. Több részletet is megpróbáltak belőle kiszedni ezzel kapcsolatban, de hajthatatlan volt, arra hivatkozva, hogy „titok”.

Lee Pace – Movieweb
[…] Arra gondoltam, hogy mesélhetnél egy kicsit a Garrett-ről, akit a Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2-ben alakítasz. Tudsz valamiféle részletekkel szolgálni róla? Ő a Volturi egyik tagja?
Nem, én jó fiú vagyok. Cullenékhez csatlakozom. Garrett csak a második részben tűnik fel. Igazán jól szórakozom. Bill Condon óriási. Úgy értem, láttál valaha olyan filmet tőle, ami nem tetszett?

Nos, nem.
Hát így érzek én is. Ezek a filmek, azok amik. Nem az én műfajom, de azt kell, hogy mondjam, hogy Bill-el közösen dolgozni és az, hogy mutat nekem néhány dolgot, nos teljesen az ínyemre váltak. Nagyon klassz. Igazán király és sötét hangulatú. Kristen-t egy igazán jó útra terelte. Hihetetlenül néz ki a filmben. Tökéletesen úgy, mint egy filmsztár.

Billy Burke – ReelMovieNews
[...] Elárulsz valamiféle friss információt nekem a Breaking Dawn-ról?
Jelenleg itt vagyok Vancouver-ben és forgatok. A bajusz is visszatér teljes fényében. A forgatás után nem vagyok abban biztos, hogy ebben a formában valaha is viszontláthatjuk az arcomon. Nem úgy gondolok a végére egyáltalán mint valamiféle megkönnyebbülésre, mivel ha lenne még több része és abból film, valószínűleg ismét belebújnék Charlie szerepébe. Ezt a karaktert nagyon szórakoztató eljátszani és szeretem azokat, akik részesei ennek. Ami pedig a szomorúságot illeti, nem tudom, hogy milyen lesz ha vége lesz, de abban biztos vagyok, hogy nem leszek boldog.

A rajongók meghalnak, hogy tudják vajon az a jelenet benne lesz-e a filmben, mikor Charlie és Bella beszélnek az esküvő után?
Van egy jelenetem Kristen-nel közvetlenül az esküvő után, mielőttt elindulnának a nászútjukra.

0 megjegyzés: