2011. március 15., kedd

Breaking Dawn forgatás az Orpheum Színházban?

Rajongói beszámolók szerint tegnap a vancouveri Orpheum Színháznál forgatott a Breaking Dawn stábja. Nem igazán tisztázott, hogy mégis milyen jeleneteknek adott otthont a színház belső tere - ami egyébként gyönyörű, lásd a képeken -, de egyes spekulációk szerint Edward flashback jeleneteit (vagy az ember Edwardét, vagy pedig már a vámpír Edwardét, aki még nem tért át a vegetáriánus életmódra) vették fel. Ezt a feltevést erősíti meg egy tweet is, miszerint a helyszínen kint ácsorgó rajongók az 1920-as évekbeli ruhákba öltözött statisztákat láttak. Hmmm.
Mint már mondtuk a forgatási helyszíneket nagyon védik, így egyelőre lehetetlen küldetésnek tűnik, hogy bárki is használható képeket készítsen. Szóval csak a pletykákra, híresztelésekre tudunk támaszkodni, amik vagy hitelesek vagy sem.
Ami viszont biztos: a farkasfalka nagy részének befejeződött a Breaking Dawn forgatása, Alex Meraz így emlékezett meg erről pár nappal ezelőtt: "[...] Hivatalosan is a holnapi lesz az utolsó forgatási napom a Twilight Saga-ban...micsoda őrült két év az életemből."
via Mandy's Mind, Newsflick

2 megjegyzés:

Hali!
a könyvben van ilyesmiről szó h "vissza emlékeznek" a régi Edwardra? ...mm a Breaking Dawn-ban mert nekem nem rémlik...lehet h azért mert nincs is :D:P?????

Szia Szilvi!
Én olvastam a Breaking Dawn-t, és nem volt benne "visszaemlékezés", tehát ez titok marad, hogy mit forgatnak.:-)