2011. március 28., hétfő

Ology.com - Interjú Tinsel Korey-val

Tinsel a Nylon Magazin buliján - képek
Nektek Alkonyat-rajongók, Tinsel Korey színésznő Emily Young, a farkasfalka vezetőjének sebhelyes arcú menyasszonya és a farkaslány, ahogy Bella hívja őt a Twilight Saga-ban. De, amit valószínűleg nem tudsz, hogy egy szupertehetséges énekes/dalszövegíró is. Így van: színészkedik, énekel valamint gyönyörű is. És valószínűleg 2 másodpercen belül képes lenne megnevettetni. Tinsel Korey-val a Sharon Tharp beszélgetett (Az interjúból csak a BD-re vonatkozó részek kerültek lefordításra).

Szóval, hogy halad a Breaking Dawn? Milyen a forgatás ezúttal?
Nagy a különbség. Sokkal nagyobb produkció ezúttal, ha az előző részekhez hasonlítjuk. Rengeteg lett a szereplő. Azt hiszem, úgy 60 új vámpírt ismerhetünk meg. Ennek köszönhetően, nem éreztem azt, hogy a végéhez közeledünk. De Bill Condon, a filmek rendezője, annyira, annyira kedves. Vette a fáradtságot, hogy mindenkinek személyesen bemutatkozzon, megismerkedjen és átérezze a jeleneteket és minden ilyesmit. Szóval nagyon klassz volt.

Milyen egyetlen lánynak lenni a farkasok között?
Mindannyian mintha a testvéreim lennének. Tényleg olyanok vagyunk, mint egy család. A Twi/Tour-on és egyéb ilyen összejöveteleken sokat találkozunk. Mikor forgatsz legtöbbször az olyan, mint egy nyári tábor. Befejeződik a munkád, és azt mondod ’Igen, kapcsolatban kellene maradnunk.’ Aztán mégsem tartjuk a be az ígéretünket. De ennél, ahol folyamatosan promótáljuk a filmet, látjuk egymást, találkozunk a rajongókkal – így sokkal több az esély arra, hogy úgy kötődjünk egymáshoz, mint egy családban szokás. Egyébként is fiús lány vagyok. Sokkal jobban meg tudom magam értetni a srácokkal, mint a lányokkal. Nem tudom. Ők olyanok, mint a bátyáim. Igazán klassz emberek.

Okos dolog azt feltételeznem, hogy Te Team Jacob táborát erősíted?
Azt hiszem a Breaking Dawn-nal megszűntek a Team-ek. Bella hozzámegy Edward-hoz, úgyhogy azt hiszem ezt a Team-ezést sutba dobhatjuk.

Rendben. Láttam azokat a twittere kiposztolt fotóidat, amiket a make-up-od készítésének folyamatáról készítettél. Mesélj nekem erről.
Klausztrofóbiás élmény volt. Csak az orrlyukaidat hagyták szabadon, így tudtál lélegezni. És hirtelen, nagyon-nagyon meleg lett. Csak a lélegzésre kellett koncentrálnod. Elmesélték, hogy már dolgoztak rocksztárokkal is, akik teljesen pánikba estek, mert eluralkodott rajtuk a klausztrofóbia. De ahogy lekerül rólad - az valami pompás.

Haha. Felismernek a nagy sebhelyed nélkül egyáltalán?
Nem igazán. De ha frufrum van, akkor már jobban, de a Breaking Dawn-ra nem vágtak le ilyen fazonra, szóval nem tudom, hogy a film után emiatt jobban meg fognak-e ismerni. De azt hiszem a frufru és a sebhely… ha nem sebhelyes az arcom, sok ember azt mondja, „Oh, nem ismertelek meg.” Nem gondolom, hogy ekkora lenne a különbség, de úgy látszik másoknak igen. Plusz, nem is szoktam más emberekre nézni mikor kimozdulok, mert paraoinássá tesz. Szóval lehet, hogy felismernek, csak Én nem veszem észre? A paparazzik sem követnek igazán.

Mi a helyzet velük? Tényleg annyira elviselhetetlenek, mint amennyire mondják?
Mikor forgatunk. A mindennapokban Los Angeles-ben, nem igazán látom őket, hacsak nem valamilyen megjelenésen vagyok. De igen, forgatás közben ott vannak. Elbújnak a fák mögé, és ilyesmik. De a helyszíneket, ahol forgatunk egyáltalán nem találják meg, szerintem azt hiszik, hogy a sziget másik végében vagyunk.

Ez jó. Szóval milyen Taylor Lautner-rel együtt dolgozni?
Nem igazán látom a forgatáson kívül. Tudod, megjelenik, és azt mondja, „Szia.”, de nagyon édes. Nyilvánvalóan, neki sokkal több rajongója van, mint nekünk. Folyamatosan meg kell bírkóznia a rajongókkal, a paparazzikkal és egyebekkel. Szóval ő a falkától elszaperáltabban éli mindezt meg. Nem kapunk annyi a figyelmet, mint ő. Nagyon nehéz neki, hogy anélkül járjon el, hogy felismerjék. A forgatás közben egy kicsit együtt lógtunk, de utána már nem igazán láttuk egymást. De nagyon kedves srác.

Ugyanez a helyzet Rob-bal, Kristen-nel és a többi vámpírral is?
Találkoztam Nikki-vel a forgatás után. Egy nagyon jót beszélgettünk. Már jobban meg akartam ismerni, mert olvasom a blogját, és nagyon klassz csajnak tűnt. De újra elkezdtük forgatni a Breaking Dawn-t, így viszont nagyon elfoglaltak. Ugyanaz a helyzet, mint Taylor esetén. Szóval nem igazán tudsz velük lógni. Plusz, egy jelenetem sem lesz velük, úgyhogy az egész olyan mintha egy teljesen más filmet forgatnák. Van a Volturi, a vámpírok, és vagyunk Mi, a farkasok. Teljesen különböző forgatási folyamatok. [...]
VIA, xoxotko.com 

0 megjegyzés: