2011. március 7., hétfő

Breaking Dawn kosztümök

Hétvégén Los Angeles adott otthont a TwiTour következő állomásának. Az esemény része egy tárlat is, ahol  a filmekben viselt kosztümöket is ki szokták kiállítani. Most viszont meglepték a résztvevőket, ugyanis Bella, Edward és Jacob Breaking Dawn-ban viselt egy-egy komplett öltözékét is meg lehetett nézni. A TwilightLexicon-osok pedig készítettek pár mobilos fotót (későbbre ígértek normális minőségű fényképeket). A cipőkről közeliek: Edward, Bella, Jacob.
Vélemények? Ötletek, hogy a film melyik részében fogják ezeket viselni? Bells ruhája egyébként nagyon vampos, nem tudom elképzelni, hogy ezt az ember Bella viselje.
via @TwilightLexicon 

4 megjegyzés:

Igazad van Barbi, kizárt hogy ilyen cuccot viseljen Bella emberként, pláne ilyen lábbelit, amikor egy tornacsukában is dupla szaltót akar vágni, amikor botladozik. :)

Ezt a cuccot Bellán a Volturi érkezésénél tudom elképzelni.
Edward cucca... Bárhol, bármikor xD
Jake pedig, talán amikor Cullenék adnak neki ruhát és azt felveszi. Nem hiszem, hogy ilyen cucca lenne.

Egyetértek. Bella tuti vámpír már mikor ezt hordja. El tudjátok képzelni ezt a feszülős nacit az ember Bellán. Meg Jake sem ilyen ruhákban szokott rohangálni szóval valószínűleg tényleg Cullenéktől kapta.

Hát Bella cucca nagyon Cullenes, és a kabátja is nagyon hajaz Edwardéra, szóval vamp Bella a nyerő! :]

Nagyon dögösek a szerkók... Bella dzsekijétől kész vagyok, mint a mateklecke... Plusz a tapadós naci és a cipő ... :) Jake szerelése is nagyon komoly: semmi rövidnadrág és még póló és kabát is... egy szóval: SZOKATLAN. Edward meg olyan hétvégi laza Edward-os.
Én is vámpíros Bellás korszakra tippelek, de szerintem az utolsó vadászat a Volturi érkezése előtt. Különben ha harc jelenet, akkor nem értem Jake ruháját. Persze előtte a sátorban még emberként mutatkozik. De én inkább valami közös vadászatra tippelek.