2011. március 30., szerda

Filmes hírek - WFE, Cosmopolis, Breaking Dawn

ImageBam image uploadImageBam image uploadImageBam image upload
Vizet az Elefántnak
Holnap az ET-ben ismét leadnak egy új anyagot a WaterforElephants-cal kapcsolatban, viszont a tegnapi előzetesben (videó) már mutattak új kulisszák mögötti jeleneteket is (lásd kirakott képek). A héten pedig nagy valószínűséggel megtartják a film nagy sajtótájékoztatóját, tudjátok olyat mint, amilyen a Twilight filmeknél is szokott lenni - erre utal az is, hogy számtalan médium várja a rajongók kérdéseit, erről többet a WaterforElephantsfilm.com oldalon olvashattok. Plusz még adósok vagyunk 3 új still-el is, ezeket ide kattintva (az elsők azok) érhetitek el.
Cosmopolis
A Cosmopolis háza táján is alakulnak a dolgok, már ami a szereplőket illeti: hisz megtalálták azt a színésznőt, aki számtalan várományos után (lásd. Marion Cotillard, Keira Knightley) belebújhat Elise Shifrin, Eric Packer (Rob) feleségének bőrébe - ő nem más mint Sarah Gadon kanadai színésznő. A Rob által említett Samantha Morton, pedig Vija Kinski-t fogja alakítani, aki Eric mellett tanácsadószerűségként működik. Mindkét színésznőről képeket a nevükre kattintva nézhettek meg. A film forgatása a hírek szerint (!) május 24-én kezdődik Torontóban és július 25-ig fog tartani.
Breaking Dawn
Holnap már Április, ami azt jelenti, hogy lassan, de biztosan elérkezünk az esküvői jelenetek forgatásához - lásd Gil Birmingham megjegyzése - plusz ma Justin Chon is kiírta twittere, hogy csütörtök indul Couve-ba. Valamint Lainey újabb írása is ezt erősíti meg - a hozzá eljutott infók szerint már ezen a héten felveszik az esküvővel kapcsolatos jeleneteket. Emellett megemlít egy tegnapi vacsorát is, ahol Rob-ék mellett ott volt Peter, Jackson, és sokan mások is. Egy a lényeg: az álompárnál dúl a love, kutyáznak amikor csak tehetik, viszont az informátorai szerint a hangulat a "táborszerűből" átváltott egyfajta "formális" irányba. Hmmmm, viszont Lainey-ről van szó, aki imádja a kedélyeket valamelyest felborzolni....
via @RPLife, Spunk-Ransom

0 megjegyzés: