2011. március 2., szerda

Új Vizet az Elefántnak stillek, információk

Frissítés: Francis Lawrence megírta twitteren, hogy a hétvégén hivatalosan is elkészül a film, valamint a hossza majdnem 2 óra lesz.
Los Angeles-i idő szerint holnap délután 5 órakor debütál majd a Vizet az Elefántnak új előzetese az Amazon.com-on, ami viszont rossz hír számunkra, hisz ha egy kis számítást elvégzünk, akkor az nálunk a péntek hajnali 2 órás időpontot fogja jelenteni... A trailer hossza pedig 2 perc 20 másodperc lesz.
A WFE promója egyébként lassan, de biztosan beindult. Ugyanis szintén holnap ha minden összejön akkor (megerősítve!) Rob Ryan Seacrest rádiós műsorvezetőnek fog interjút adni. Plusz már biztos, hogy Mr. Pattinson ismét meg fogja látogatni Jay Leno Tonight Show-ját március 18-án!
A WaterforElephants hivatalos facebook oldala és a shockya.com pedig három új stillel örvendeztette meg a rajongókat, amiket fentebb láthattok. A filmhez eddig kiadott összes posztert, stillt egy helyen, teljes méretben itt találjátok. Az Intercom pedig elkészítette a hivatalos magyar fordítást a WFE második traileréhez, ezt itt nézhetitek meg. Pontos magyar premier időpont még mindig nincs, de nagy valószínűséggel valamikor május elején/közepén fognak rá sort keríteni.
via premierfilmek, pattinsonlife Lj

0 megjegyzés: