2011. március 19., szombat

Josh Horowitz interjúja Robbal

A korábban már beharangozott félórás szemközti beszélgetést rögtön a Leno Show-ban is leadott WFE jelenettel kezdik, amit én nem néztem meg, tartogatom a mozira a jó dolgokat :) A kérdések elején Rob elmondja, hogy csak és kizárólag Jacob neve miatt vállalta a filmet. Ami persze nem igaz, de ezt a poént nem hagyhatta ki. Viszont a következő filmjében szeretné ha a karakterét Taylor-nak hívnák :D Komolyabb vizekre evezve Rob egyáltalán el is felejtette, hogy ő egyáltalán filmet csinált, mert annyira jól érezte magát a forgatáson, aztán mikor mostanában elkezdte promózni akkor tudatosult benne, hogy "Úristen, új filmem van".
Szóba került Tai, az elefánt nagyszerű karrierje is: "Több filmje van mint nekem! De komolyan. Sokkal több. És nem akármilyenek. Olyan kultfilmekben szerepelt mint például a Banksy documentary (Exit through the giftshop)". Majd mutatnak egy képet, ahol Britney látható az egyik klippjében szintén Tai-al, mire Rob megjegyzi, hogy lassan már ha elefántot lát valahol (filmekben, videókban) akkor neki mindig az jut eszébe, hogy az Tai. A többi elefánt tart is tőle, mert olyan alfa nőstény fellépése van, hogy rögtön megijednek tőle. Ő az elefántközösség sztárja :D
Az állatok iránti szeretetével kapcsolatosan szóba kerül a híres-hírhedt örökbefogadott kutya is, aki tényleg igazi és Bear-nek (Macinak) nevezte el. Először Maci Laci (Yogi Bear) lett volna teljes neve, de úgy gondolta az egy kicsit sok volt, így csak simán a Maci nevet kapta.
Kis beszéd a Reese-el való munkáról, a szokásos nagyon aranyos, pozitív energiája van blabla, aztán szóba jönnek a további kolléganői: Kristen, a Bel Ami-s lányok, mire Rob csak annyit mond, hogy szeret dögös nőkkel együtt dolgozni :D Mindezek mellett természetesen mindannyian nagyon szenvedélyes és remek színésznők.
Egy kis szokásos poénkodás az akcentusokkal és nyelvekkel, előkerül egy-két szó lengyelül, ami majd ugye a filmben is elhangzik illetve a jó kis amerikai akcentus is prezentálva van egy kőkemény Wow formájában. A Breaking Dawn forgatásán néha viszont már teljesen bronxi gettó stílusban nyomja, amit fogalma sincs miért tesz, egyszerűen csak jön.
A WFE intimebb jeleneteinek forgatásakor Rob kicsit meg volt fázva és ez olyan szempontból nehezítette meg a dolgot, hogy két csók vagy egy-egy simogatás közben mindig törölgetnie kellett az orrát nehogy összetaknyozza szegény Reese-t :D

Kőkemény 3 percet áldoznak csak Rob hajának a fejlődésére, ezt most inkább kihagynám, az érdeklődők az ide vonatkozó képsorokat az MTV oldalán megnézhetik, valamint a nosztalgikus pillanatokat is skippeljük, már úgyis ismerjük mindet, haladjunk az új dolgok felé.
A Twilight regrets részben egy érdekes twitter kérdésre (ha vissza tudnál menni az időben és tudnád, hogy mekkora mánia lesz a Twilight, csinálnál valamit máshogy?) érdekes válasz érkezik: nem perelne senkit :D Illetve hogy megpróbálna kevésbé alkoholista külsőt felvenni :)
Bel Ami update: nagyon vágják a filmet, elég sokat, Rob látott már részeket belőle. A sztori nagyon erős és érdekes lesz, mert ugye a főszereplő nem éppen a lányos anyák álma... A Cosmpolis is úgy tűnik megtalálta már a női főszereplőjét, de Rob nem beszélhet róla, ami biztos az ugye Juliette Binoche illetve Samantha Morton. A filmmel kapcsolatosan viszont nagyon jó előérzete van, elmondása szerint baromi jó lesz. Viszont a Daredevil pletykákat (miszerint David Slade felkérte, hogy szerepeljen a rebootban) határozottan tagadja, nem is érti honnan jött ez a feltételezés, hogy ő lenne a főszereplő... De ha már szuperhősös a téma Rob elmondja, hogy igazából lenne egy, akit szívesen eljátszana, de inkább nem mondja ki a nevét, mert a fanboyok valószínűleg azonnal gyalázás alá vennék és le akarnák lőni :D Az Unbound Captives egyelőre bizonytalan, a rendező Madeline Stowe jelenleg tv show-val foglalkozik. Lábjegyzetben egyébként elmondja, hogy igaz a Vanity Fair-ben megjelent idézet, miszerint forgatókönyvírással is foglalatoskodik, de ez egyelőre Top Secret.
Breaking Dawn téma: Mackenzie nagyon aranyos és okos kislány, viszont ugye káromkodni nem nagyon lehet miatta, amit főleg Kristen-nek nehéz betartania, így a kis Nessie alakítójának már egész szép kis summa gyűlt össze, ugyanis az amerikaiaknál az a szokás, hogy a csúnya beszédért egy bizonyos összeget kell büntetésként fizetnie az illetőnek. Mackenzie pedig szorgosan nyújtogatja a mancsát Kristen közelében :D
Rob új hangszeren tanul játszani, ez pedig nem más mint a cselló. Egyébként pedig szeretne visszatérni a zenéhez, bár mostanában sajnos nem nagyon volt ideje arra, hogy például leüljön újra gitározni, de nagyon vágyik már arra hogy ismét felléphessen kisebb pub-okban és ilyesmi helyeken, a zenész barátaira is féltékeny amikor mondják neki, hogy megint turnézni mennek. A zenénél maradva a BD-s altatóból annyi igaz, hogy tényleg fog zongorázni, de énekelni nem. Viszont ha karaokézni mennek szívesen énekli például a Purple Rain-t (Prince) illetve bevallja, hogy még sosem látott egy részt sem a kint nagyon sikeres Glee-ből. Gyors válaszok a végére: Kedvenc amerikai városa Huston, Philadelphia, valószínűleg sosem fog SNL-ben házigazda lenni, mert kb. meghalna az izgalomtól. A WFE-s táncjelenetekben olyan "jó" volt, hogy Reese vele nem is tudott gyakorolni, a forgatáson is csak a tánctanárral táncolt gyakorlásként :D
A Water for elephants forgatásáról csak szép élményekkel távozott, csodálatos élmény volt, minden nap fantasztikusan telt, az olyan pillanatokat sosem fogja elfelejteni, mint mikor például Tai vitt neki reggel kávét.

A teljes interjút megnézhetitek 30 részletben az MTV oldalán. Go.

0 megjegyzés: