2011. március 9., szerda

Twi/Tour beszámoló #1 - Peter Facinelli

A Twi/Tour múlt heti állomásának Los Angeles adott otthont - tudjátok ezen állítottak ki először egy-egy kosztümöt Bella, Edward és Jacob Breaking Dawn-os ruhatárából -, ahol Peter Facinelli volt a meghívott vendég. Néhány fanoldal pedig lelkesen tolmácsolta az elhangzottakat tweetek formájában, Peter pedig mesélt:

A filmekről
- Az Alkonyat meghallgatásán a balett termes jelenetet kellett eljátszania. Bella ebben az esetben Catherine Hardwicke volt, akire ráfeküdt és úgy kiabált Robert-nek, hogy szívja ki a mérget. Peter szerint ha akkor valaki besétál, igazán furcsa látványban lett volna része.
- Peter ha fiatalabb lenne szívesen bújna Edward bőrébe. De szereti Demetri karakterét is.
- Peter úgy nyilatkozott, hogy a családi jelenetek mindig olyanok, mintha nagy partikat tartanának. És imádja ezeket a jeleneteket minden Alkonyat filmben.
- Az Eclipse harci edzés jeleneteiben Peter ötlete volt, hogy feldöntse Edward-ot, nem pedig fordítva hisz Carlisle az idősebb. Ezeken az edzéseken
Peter nem sérült meg, ellentétben a többiekkel. Jackson például agyrázkódást szenvedett - Kellan ökle miatt.
- Peter szerint Bill Condon kellemes és nagyon kedves ember, aki nagyon kommunikatív és fogékony az ötleteikre, de még nem látott kész anyagot a filmből.
- Kedvenc könyve az Eclipse, de a Breaking Dawn forgatókönyve áll hozzá a legközelebb a négy közül. Azt mondta, hogy követi a könyv eseményeit, de lesznek benne változtatások, amit mi rajongók szeretni fogunk. Sokkal izgalmasabb lesz, mert senki sem akarja két órán keresztül Bellát egy kanapén fekve nézni.
- Eddig egy napot forgatott Vancouver-ben, ahol hideg és esős volt az idő.
- Nem bánná, ha Carlisle is megkapná a saját történetét/könyvét.
- Ha változtathatna egy dolgot Carlisle kapcsán, akkor szuperebb képességet adna neki.
- Chris Weitz-t nyugodt embernek írja le, aki megnyugatató hatással van környezetére. Weitz hasonlóságokat vélt felfedezni önmaga és Carlisle között, ezért még sálat is elkezdett hordani. Peter szerint a New Moon rendezője nyitottabbá tette a sorozatot, és egy igazán klassz energiával ruházta fel.
- David Slade-ről pedig úgy nyilatkozott, mint egy eltökélt emberről, akinek meg volt az elképzelése, hogy mit akar kihozni az Eclipse-ből.
- Az Eclipse kapcsán megemlítette, hogy Rosalie visszaemlékezésénél Nikki nem tudott áttörni az ajtón, ezért néhányszor meg kellett ismételni a jelenetet.
- Peter soha nem volt még Forks-ban, de azt hallotta, hogy Carlisle-nak saját parkolóhely van kialakítva, és egyszer szeretne ott leparkolni.
- Peter már kiment egy benzinkúthoz úgy, hogy teljesen Carlisle-nak volt öltözve, sminkelve és senkinek sem tűnt fel, hogy valami nem stimmel. lol

Személyes dolgokról
- Peter kedvenc társasjátéka a Monopoly, a Twilight Scene It és a Találd ki!. A Pretty Pretty Princess nevű játékot pedig a lányaival szokta játszani, ilyenkor természetesen a koronát is fel szokta venni. :D
- Nem tud mostanában sokat főzni, mivel nincs ideje, de ha van akkor általában rizottót és polentát (nálunk puliszka néven ismert) készít.
- Imádja Paul Newman filmjeit, és az Ő hatására akart mindig is színész lenni.
- Ha lehetne valamilyen szuper ereje, akkor szeretne a jövőbe látni.
- Szerinte az Egek Ura című film elég jól leírja az életét, mivel nagyon sokat utazik repülővel a munkája miatt.
- Nincs bakancslistája*, mivel úgy áll az élethez, hogy el fogja érni azt amit szeretne és nem is igazán akar még a halál gondolatával foglalkozni.
- Nagyon nehéz összeegyeztetnie a karrierjét és a családi életét. A lányai miatt képes csak egy vacsorára hazarepülni a forgatásokról, mivel úgy gondolja, hogy ennyivel tartozik nekik.
via @Twifans, @Twilightish, @teamtwilighters

*A "bakancslista" azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni és tapasztalni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot.

0 megjegyzés: