2011. március 19., szombat

Robert Pattinson a Tonight Showban vendégeskedett

Nos, már nagyon jól tudjátok, hogy tegnap/ma Robert-napot tartottunk/tartunk, hisz az MTV és Jay Leno vendége volt Mr. Pattinson. Én most csak a Tonight Show-ban elhangzottakat fogom röviden összefoglalni, Annie majd a délelőtt folyamán jön az MTV-s videók lényegének kifejtésével.

Tonight Show Jay Leno-val (képek, videó)
 Leno feleleveníti a legutóbbi műsort, amiben Rob szerepelt: akkor a szülei is vele voltak, és elmesélte hogy apukája küldött neki egy e-mailt, amiben leírja a fiának, hogy miként kellene romantikusan viselkednie a nőkkel. Rob pedig írt neki, hogy jó lenne ha visszaírna valamit, mert holnap jelenése van Jay Show-jában. LOL Még a papánál maradva, Leno úgy tudja, hogy nagy hatással volt Rob karrierjére, és hogy ez igaz e. Rob azt mondja részben igaz, és elmeséli az ezerszer hallott/olvasott sztorit hogy miként iratkozott be egy apja unszolására egy drámacsoportba egy csapat lány miatt. Majd szóba kerülnek a nővérei is, akik néha  Claudiának hívták és csináltak neki szép kis copfokat.
Előkerült egy áprilisi Vanity Fair is - a címlapján pedig Rob látható egy aligátorral a nyakában. Leno nem igazán érti az aligátort, hisz úgy tudja a film címe Vizet az Elefántnak. Rob persze elvicceli az egészet, hisz az egy kaméleon és az egész úgy néz ki, mint egy amish Boy George. Mutatnak még képeket a fotósorozatból, mikoris Jay megjegyzi, hogy nagyon tetszik neki az a kép, ahol Rob egy autóban ül. Persze a közönség rögtön elkezd sikongatni, erre Jay lecsitítja őket, mivel „Nem, nem, nem - nem Rob miatt tetszik, hanem az autó miatt (ami egy 1958-as Oldsmobile 98 egyébként).” – mondta. (Leno-ról köztudott, hogy autóőrült, főleg a régi típusúakért van oda.) És ha már autók, mi a helyzet Rob BMW-jével, amiről szintén a múltkori látogatása alkalmával beszélt, megjavítatta már? Dehogyis, jelenleg is valahol egy garázsban van - tiszta pókháló, teteje nincs, mert leszakadt és ki is gyulladt egyszer. Még a szerelő sem értette anno, hogy működhetett ilyen műszaki feltétek mellett. LOL Szóval most bérelt autókkal szokott furikázni, és a hangulatától függ, hogy milyenekre esik a választása, de inkább a sportos kocsik felé húz.
A szünet után visszatérve Rob mesélni kezd az autós utazásáról, amit Los Angeles-ből New Orleans-ba tett meg barátaival. Rob elmondta, hogy szinte a semmi közepén jártak, felfedezték Amerikát, meg is jegyezte, hogy még Angliát se járta be soha ennyire. Egy vicces sztorit is elmesélt arról, hogy ezen a körúton a semmi közepén a barátját felismerték, de őt nem - azt kérdezték tőle, „Te ugye Robert Pattinson barátja vagy?” LOL
Texas államban is jártak, itt Lubbock-ot emelte ki, ahol elmentek karaokézni. Egy gond volt: nem tudták hogy épp aznap focimeccset tartanak a városban, és ugye ez több száz/ezer embert jelent. Már vagy 5 órája énekelgettek az üres bárban, épp az I believe I can fly opuszt nyomták, mikoris ezrek árasztották el a bárt (a meccs miatt). Még Texas-nál maradva, kóstolta a texasi beef jerky-t (szárított marhahúst)? Igen, és be is tértek egy asszonyhoz (plusz még eredeti Dr. Pepper - marcipán és mandula ízű - üdítőt is talált, amit már évek óta lehetetlen kapni) szintén "a semmi közepén", akié a „legnagyszerűbb beef jerky bolt a világon". Hogy most se maradjon Rob jerky nélkül, Jay Leno meglepte egy jó adaggal.
Végre rátértünk a Vizet az Elefántnak-ra – Rob elmeséli nagyvonalakban a film sztoriját. Természetesen szóba kerültek az elefántok, Rob itt is dicséri őket, majd megmutatják a fentebb is látható képet, amin Tai a hátsójánál fogva felemelte Rob-ot. :D De azért vigyázni kell velük, mondja Leno, hisz hatalmas erejük van, ha egy kicsit is hozzádérnek simán fel tudnak lökni. Rob egyetért, viszont Tai nagyon különleges elefánt, aki nagyon ügyel mindenkire, aki a közelében van. Viszont elmesélt egy iszonyat vicces sztorit, aminek szegény Reese Witherspoon a főszereplője/áldozata: épp trükköket mutatott be Tai-jal, mikor az elefánt "a leghihetetlenebb elszellentetést" produkálta és az telibe is találta Reese-t. LOL
Végezetül bemutatnak egy új jelenetet a filmből (ezt adták le az MTV-s élőbejelentkezés előtt is), a címe: „Gyere velem” (a második rész végén láthatjátok). via RobertPattinsonBrasil, RPLife

3 megjegyzés:

Ááá,kész vagyok ettől pasitől...annyira bírom...már nagyon várom a WFE-t...
Köszi fordítást,most legalább már értem miről beszéltek..:D

lehet törölni nyugodtan... ennyit ér az egész

Egyet nem értek, ha utálod minek fordítasz arra energiát h feljössz, és írsz. Aki engem nem érdekel, sőt idegesít, azzal egyszerűen nem törődöm. Ez nálad valamiféle perverzió?
A másik, csak nem képzeled h azokat a trágárságokat bent hagyom, amit állandó jelleggel elkövetsz?!
Egy értelmes (nem mocsokolódó) mondatot még nem sikerült leírnod... ezért bannoltalak ki chat-ből is. Hidd el az ég világon senkit sem érdekel h mennyire utálod Rob-ot!