2011. március 23., szerda

Helyzetjelentés a Bel Ami-ról és a WFE-ről

A Bel Ami körül még mindig nagy bizonytalanság. Ha még emlékeztek Rob az Mtv-s interjúja során is csak annyit tudott mondani, hogy nagyon vágják a filmet, látott már belőle részleteket, de még ő sem tudja pontosan, hogy mikor láthatja a nagyközönség. Felröppentek olyan szóbeszédek is, hogy Cannes-i Filmfesztiválon fogják először levetíteni a nálunk is forgatott drámát. Április 14-én viszont végleg fény derül az igazságra, hisz ekkor hozzák nyilvánosságra, hogy mely filmek kerültek fel a fesztivál műsorrendjére. (Itt meg kell jegyeznem, hogy a legnagyobb filmes újságok arról írnak, hogy Kristen On the Road című filmje szintén esélyes egy Cannes-i bemutatóra.)
A Bel Ami egyik női főszereplője, Uma Thurman viszont új filmje, a Ceremony promója során nyilatkozott  Rob-ról is: „Azt hiszem, hogy Robert Pattinson egy igazán komoly színész lesz. Hihetetlenül határozott volt a jelenléte a forgatáson, plusz nyilvánvalóan nagyon jóképű. Nagyon kedves személyiség és érzékeny… nagyon jó színész.” Habár sok figyelem övezte a forgatás alkalmával, ennek ellenére Uma azt mondta, Rob profin viselkedett. Viszont nem hagyhatták ki, hogy ne tegyék fel azt az igazán ultrafontos kérdést, hogy tényleg láthatjuk-e majd Rob fenekét a Bel Ami-ban - utalván Mr. Pattinson korábbi kijelentésére: „Egyszer sem láttam a hátsóját! Szóval erről nem tudok mesélni. Az igazat megvallva fogalmam sincs, hogy milyen történésekbe keveredett a többi karakterrel - még nem láttam a vágott verziót, szóval lehet, hogy benne lesz, de az is, hogy nem.”
Már tegnap jeleztem, hogy 30 másodpercek erejéig bele lehet hallgatni a WFE Score-ján szereplő számokba, viszont már egybe is felkerült YT-ra (lásd fenti lejátszó) – a zenei előzeteseket egyenként ide kattintva érhetitek el. A WFE kapcsán még van egy hírecskénk: Április 3-án a Las Vegas-i MGM-ben megrendezésre kerülő 46. Country Zenei Díjátadón Robert Reese Witherspoon oldalán fog megjelenni és felkonferálni/díját átadni. Plusz még adósok vagyunk a WFE vörösszőnyeges premierdátumaival - az időpontokat és a helyszíneket a tovább mögött találjátok.

Vizet az Elefántnak premierek

Április 17. - New York, USA (Ziegfeld Theater)
Április 27. – Berlin, Németország (Cinestar Sony Center)
Május 3. - London, Egyesült Királyság (The Vue, Westfield)
Május 6. – Sydney, Ausztrália (The State Theatre)
Olaszországban is lesz premier, de oda Rob nem tud elmenni forgatási problémák miatt.
via @RPLife, MTV, CinemaMusica

0 megjegyzés: