2011. március 4., péntek

Új Vizet az Elefántnak trailer, TV Spot, BTS videó és still

Megérkezett a Vizet az Elefántnak harmadik trailere vadiúj jelenetekkel; az előzetesből kivágott képeket itt találjátok. Plusz az American Idol előtt egy TV spot-ot, az Access Hollywood-ban pedig egy BTS videót adtak le. Illetve a People.com-on egy új still debütált.
via TwilightPoison

6 megjegyzés:

Mindig is tudtam, hogy fergeteges hatásokat érnek el a zenével... A korábbi trailerben is igaz volt és itt is!! Nagyon-nagyon várom a filmet!! Abban is megerősített, hogy nagyon jól választották ki az embereket a szerepre. Bár lehet ezt azért mondom, mert már azután olvastam a könyvet, hogy megvolt ki fogja játszani a 3 főszerepet!!

Én imádtam a könyvet,szerintem a filmben sem kell csalódni,ilyen jelenetek után..:D

Hát, nekem jobban tetszett az előző trailer. Igazából az olyan "varázsos"abb volt, sokkal inkább elrepített abba a cirkuszi világba. Ebben pedig a dráma dominál, ettől meg picit elkap a "rettegés", mert nem tudom, mi lesz a vége. Remélem, következtethetek abból, amilyen forgatási képeket itt láttam, de nem szeretnék úgy járni, mint a Remember me!-nél, ahol arculcsapásként ért a tragédia a végén...

Ancsi, azt javaslom, ha van kedved és időd olvasd el! Nagyon szép és magával ragadó történet. Meg ahogy Rob is mondta, nagyon jól leírja a cirkusz világát. És sok minden kiderül a still-ekből és trailerekből, de én nem tudtam letenni, mert mi lesz még a sztoriban??
Ha nincs elérhető közelségben a könyv számodra, de érdekel, akkor írj egy mailt, lehet tudok segíteni ;)
(nem tudom, hogy lehet itt email "közölni" :$ rekuci86@gmail.com )

imádom ezt az új előzetest! beleszerettem! már alig várom !!! ♥

KRÉ!
Valamikor majd mindenképp elolvasom (és lehet, élek a felkínált lehetőséggel - pedig nem szoktam ilyet, a Libri kb belőlem gazdagszik meg, annyi lét hagyok ott), de film előtt nem biztos, hogy merem. Nem akarom, hogy a film csalódás legyen. Majd utána, ha bejön a film is :)