2011. március 2., szerda

Jackson a BD-ről, a 100 Monkeys-ról és az Arany Málnáról

Az internet segítésével Jackson Rathbone bekapcsolódott az MTV-n futó The Seven című műsorban, így mesélt egy kicsit a Breaking Dawn-ról, a 100Monkeys-ről és az Arany Málnáról is.
   Vancouver-be a héten repül vissza, nem kizárólag a Breaking Dawn forgatása miatt, hisz pénteken a 100Monkeys-zal fellépnek a kanadai városban, amit már alig vár. Jackson ismét megemlített, hogy ha minden jól megy Nikki Reed rendezni fog a Monkeys-nak egy videóklippet. A majmok házatájáról még pár hírecske – hamarosan megjelenik a banda új albuma, illetve egy novellát is meg fognak jelentetni, amit ők maguk írtak. A zene kapcsán szóba került, hogy mennyire szoktak összeülni a többiekkel zenélgetni a forgatáson - Jackson elmondta, hogy a Cullen ház nappalijában van egy zongora, amit ő és Rob is szokott használni. Jack Rob-ot fantasztikus zongoristának, gitárosnak és énekesnek tart, Kristen-t is méltatta - ő is bámulatosan gitározik, klassz a hangja valamint szakácsnak sem utolsó. A BD szex jelenetei is szóba kerültek – az első 3 filmben eléggé szűzies volt Edward és Bells kapcsolata, de ez a negyedik filmre megváltozik, hisz összeházasodnak, végre egymáséi lesznek, és nem is egyszer.
Az Arany Málna kapcsán viszont nagyon klasszul nyilatkozott, egyáltalán nem úgy tűnt, mint akit nagyon megviselt a dolog. Sőt megköszönte azoknak a csodálatos embereknek, akik neki ítélték ezt a fantasztikus díjat. És reméli, hogy arany tejszínhabot mellékelik mellé. :D Mi szeretünk Jackson, a kritikusok meg elmehetnek a búsba!!
via YT duciola84 

0 megjegyzés: