2011. március 3., csütörtök

Robert Ryan Seacrest reggeli rádiós műsorában

Fotók: Ryan Seacrest-nél 2008-ban
Első rész:
Második rész:
Ma a népszerű amerikai rádiós műsorvezető, Ryan Seacrest reggeli műsorában Robert-tel készítettek egy interjút. Az apropó nem más volt, mint egy előzetes promó a Water for Elephants-nak, hisz jövő hónap végén Amerikában (remélhetőleg egy-két hét csúszással, májusban nálunk is) bemutatják a filmet.
Rob Kanadából jelentkezett be, „a semmi közepéről”, ahol sok a sár, a fa és hideg van. Viszont a tényleges kapcsolás előtt felvezetésként felelevenítették a New Moon premierjét, ahonnan Seacrest élőben tudósított.  A helyszínen kialakított stúdióban Rob is feltűnt, azonban az interjú egy szakaszában Ryan rossz kérdést szegezett Rob-nak. Ez a kérdés pedig arra vonatkozott, hogy mi a helyzet vele és Kristen-nel (videó). Az ott tartózkodó publicista azonnal leállította a beszélgetést, így Rob-nak még ideje sem volt reagálni. Ryan-t akkor ez kicsit rosszul érintette: „Meglepődtem, kicsit rosszul éreztem magam… aludni sem tudtam. Nem akartam senkit sem kényelmetlen helyzetbe hozni.” mondja Seacrest.
A kicsit kényes téma után Ryan műsorvezető társa, Ellen K azt vesézte ki, hogy a hírek szerint hétlakat alatt őrzik a színészeket, a forgatási helyszíneket, a BD-vel kapcsolatos információkat, hogy még véletlenül se szivárogtassanak ki semmit. „Azt hiszem szupertitkolózóak ezzel a résszel kapcsolatban”, plusz Rob viccelődve megjegyezte, hogy azért a szobájából még kiteheti a lábát. Majd szóba hozzák azt az időszakot mikor Rob meglátogatta őket a stúdióban - ez még a Twilight idején volt - és akkor is hányan voltak kint az utcán, hogy láthassák őt, azóta viszont sokat változott a helyzete. Így jogos az a kérdés, hogy élvezi-e azt ami vele történt/történik. Azt mondja, hogy alapvetően igen, hiszen még mindig dolgozhat, és úgy érzi, hogy boldog is, szóval ennél többet nem is igazán kérhetne.
A kis bevezető után rátérnek a WFE kivesézésére: Rob elmondja, hogy ez egy szerelmi történet, a helyszínt viszont az 1930-as évek cirkuszi világa szolgáltatja. Megkérdezik, hogy miként készült fel a szerepre – azt mondja, hogy megnézett pár dokumentumfilmet, de igazából nem kellett annyira beleásnia magát, hiszen a film alapjául szolgáló könyv nagyszerűen van megírva – „történelmileg hiteles”-, ami nagyon sokat segített neki. Rob dicséri a jelmez/díszlettervezők is, hisz remek munkát végeztek, sikerült visszaidézniük a 30-as éveket, és az akkoriban uralkodó hangulatot. Ráterelődik a szó Christoph Waltz-ra - akit Rob éltet: „Hihetetlen, abszolút bámulatos. A filmhez tökéletes,” - valamint az elefántokra is. Rob szinte szó szerint beleszeretett Tai-ba, az indiai elefántba, aki a filmben Rosie-t fogja alakítani. „Bámulatos volt [velük dolgozni]. A legokosabb, legszelídebb teremtmények, akikkel az ember remélheti is hogy dolgozhat,”- mondja róluk Robert. Az első találkozása az elefántokkal, viszont kicsit rémisztő volt, hisz másik öt-hat kifejlett elefánt is ott volt körülöttük. Végül elég jól összebarátkoztak, hisz Tai vitte is a szájában, amely hatására „hirtelen ráeszmélsz, hogy mennyire hihetetlenek.”
Kis kitérő: az interjú közben hallani lehet a háttérben, hogy a BD stábja dolgozik, elhangzik a csapó szócska, (ha jól hallom). Erre Ryan azt mondja, hogy tessék itt egy kis előzetes a filmből. :D És tényleg!
Térjünk vissza a WFE-re. Ryan megkérdezi, hogy Rob szerint nem ironikus-e az, hogy a WFE-ben a karakterét Jacob-nak hívják, tekintettel az Alkonyatra? „Te vagy az első, aki erre rákérdez. Valahol ez vicces, de ez volt az egyik fő szempont mikor igent mondtam rá.” viccelődik. „De ő [Jacob Jankowski] lengyel, szóval [a Twilight Jake-jéhez képest] nagy a különbség.”
Ryan-t még mindig nagyon izgatja, hogy miért halljuk a háttérben a BD forgatási zajait, kiderül hogy azért mert Rob a közelében van, és közben majdnem eltanyált egy sáros dombon. Egyébként nem mobilról beszél, hanem egy kölcsönbe kapott műholdas telefonról. Naná, hogy nem hagyhatják ki és rákérdeznek a Breaking Dawn-ra, pontosabban arra, hogy mi a helyzet a vámpír bébivel. Rob nem mondhat semmit, „Minden titok, ha jobban belemegyek, elvernek!” mondja nevetve. De annyit elárult, hogy körülbelül 2 hónap múlva fejezik be a BD forgatását, majd rögtön beleveti magát a WFE promótourjába. És itt az interjú vége. :)
via @RPLife, @ToR, @RobPattzNews

0 megjegyzés: