2011. március 17., csütörtök

Angela Sarafyan (Tia) interjúk

Angela Sarafyan-ról, a Breaking Dawn Tiájáról a lousianai Scene magazin márciusi/április számában egy új fotósorozat jelent meg (képek a tovább mögött), illetve egy interjú is - az interjúnak csak az elejét fordítottam le, mert abban tesznek inkább említést a BD-ről. Illetve a NextMovie oldalán is megjelent egy interjú, amit Angelával készítettek, ebből is csak a minket érintő részeket fordítottam le.

Scene Magazin – Az új Kleopátra
„Hogy őszinte legyek, nem igazán fogtam még fel ennek a filmnek a nagyságát.” Angela Sarafyan tavaly ősszel csatlakozott a Breaking Dawn-hoz, a Twilight Saga kétrészes fináléjához. „Elképzeléseim vannak, de még úgy igazából nem tapasztaltam ebből semmit.” Az elmúlt három hónapban Baton Rouge belvárosában élt, azon városban, amely a forgatás helyszínéül szolgált. Ellentétben Robert Pattinson-nal, Kristen Stewart-tal és Taylor Lautner-rel, a Breaking Dawn Angela első Twilight filmje lesz. „Szívélyesen fogadtak,” mondta arról, hogy milyen újoncnak lenni a többiek között. „Nagyon, nagyon kedvesek. Mindenki – legyen szó a régi motorosokról, vagy az újonnan csatlakozókról. Tényleg olyan, mint egy család, igazán jó volt velük lenni.”
A kasszasiker vámpírfranchise negyedik és ötödik részében Angela Tiát, az egyiptomi klán tagját alakítja. „Tia és Benjamin között különleges kapcsolat van,” mondja. „Már azelőtt szerették egymást, minthogy vámpírokká változtak volna.” Benjamin-t egyébként Rami Malek fogja életre kelteni a vásznon.
„Valahogy úgy látom ezeket a karaktereket, mint ahogy Kleopátrát és Marcus Antoniust. Ők egy nagyon erős páros. Együtt hozzák meg a döntéseiket és összetartanak.” Az egyiptomi királynő románca Antonius-szal Shakespeare-t is írásra késztette - majd az általa írt tragédia Antonius-ról és Kleopátráról számtalan film alapja lett. „Ha kicsit is jártas vagy a történelemben, akkor tudod, hogy Marcus Antonius szerelmes volt Kleopátrába, viszont elhagyta őt, egy másik nőért,” mondja Angela, „de visszatért hozzá és együtt haltak meg. Úgy vélem ez egy hasonló jellemvonás bennük.”
Arról kérdezve, hogy milyen hatással lehet a Twilight bimbózó karrierjére, azt mondja, „Sohasem fogok azt gondolva munkába menni, hogy ez a bizonyos karakter fog további életemre meghatározni. Fogalmam sincs, hogy Kristen-t és Rob-ot örökre emiatt fogják-e ismerni, habár abban biztos vagyok, hogy ezen karaktereket sok embernek ők testesítik meg. Őszintén nem tudom, hogy mit tartogat a jövő, de én a pillanatnak élek és mindennel csak napi szinten törődöm.”
imagebam.comimagebam.comimagebam.com
NexMovie.com
[…] Mi a következő lépés a South by Southwest [itt mutatják be az American Animal című filmjét] forgataga után?
Nos, lehet hogy már értesültél róla, de Vancouver-be fogok menni, hogy befejezzem a Breaking Dawn forgatását. Nagyszerű, jól szórakozom közben. Először látogatok majd Kanadába, mindenki azt mondja, hogy klassz lesz.

[...] Mennyire más élmény egy nagy, hollywoodi filmet forgatni, olyat mint a Twilight szemben olyan kis filmekkel mint amilyen az American Animal is? Úgy képzelem, hogy teljesen két véglet a kettő.
Vicces, hogy ezt mondod, mert ez teljesen más mint amit várnál. Ez egy hatalmas film és azt gondolod, hogy a nyomás is nagy… de egyáltalán nem így van. Nagyon intim. Valahogy könnyű csinálni. Az emberek, akikkel együtt dolgozok igazán segítőkészek, kedvesek és szívélyesek. Nagyon szórakoztató munkába menni, ahol ilyen típusú emberek vannak, főleg ha figyelembe vesszük a különleges körülményeket.

Nem érzed akkorának, mint ahogy gondolod, ami nekem, mint színésznek egy jó érzés. Mi színészek csak egy részét tesszük ki az egész munkálatnak, hisz utána jönnek még a speciális effektek, a CGI hozzáadása… Bill Condon vezényli le az egészet – a filmezés fele csak a forgatás, a másik fele az utómunka. A végén ez egy hatalmas meglepetés lesz [mindenkinek] (nevet), nem tudom hogy fog festeni!

0 megjegyzés: