2011. március 1., kedd

Robert Pattinson idei Vanity Fair fotósorozata

Plusz 11 szkenn és a nagyméretű címlap a tovább mögött.
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
via@rklovage Lj, @epnebelle

2 megjegyzés:

Na erről beszéltem...:D
Írtó jó képek..:-))))

nem kell a kalap meg a kroki! de a többi elmegy, nekem még így is kicsit csalódás, valami "többet" vártam volna, dehát ez van :D

Az interjú viszont kifejezetten bejött, bár őszintén szólva egy ponton túl elég lehangoló lett.
Amikor az országon keresztül vezető útjáról volt szó, akkor még olyan felszabadult volt, öröm volt olvasni hogy milyen jól érezték magukat. A következő bekezdésekben meg csak kapkodtam a fejemet, és teljesen elkámpicsorodtam. Azt hiszem -3 és fél év után- kezdem jobban megérteni mekkora teher is neki ez az egész. Főleg mikor azt mondta hogy " Nem tudom mi a baj velem, az agyam nem működik többé, nincsenek emlékeim, nem tudok írni, minden amit tudok, annyi mint leírni a nevem... "
szomorú, nagyon szomorú, mennyire megtör egy embert a népszerűség, ahhoz hogy az ilyen kijelentéseket, mind őszintén tegye.

Egyszerűen, azt kívánom bárcsak ne lett volna ekkora siker ez az egész hogy a fél világ elveszti tőle a fejét. Bárcsak megmaradt volna annak a kis költségvetésű doksi film jellegű, barátságos kis filmsorozatnak amit CH elkezdett. De legfőképpen, bárcsak ne lenne ennyire ismert.
Igazából ez elég furán hangzik, de jelen pillanatban- az interjú után- bennem ez van.
Egyjó adag sajnálat Rob iránt.
lehet hogy kicsit teátrálisan fogalmaztam, de máshogy nem ment.