2011. március 9., szerda

Catherine Hardwicke Kristen és Rob meghallgatási videójáról

Mikor mikrofonvégre kapják a Twilight rendezőnőjét, Catherine Hardwicke-ot akarva vagy akaratlanul valamilyen formában mindig a Twilight-nál kötünk ki, így történt ez A lány és a farkas (Red Riding Hood) promója során is.
      Az MTV-nek adott interjúsorozatban, Josh Horowitz szinte minden rajongót érdeklő kérdéssel állt elő: vajon mikor láthatjuk Rob és Kristen közös meghallgatási videóját? Catherine válasza erre az volt, hogy „Túl veszélyes lenne, lázadásokat szítana, őszintén, tényleg hagyjuk ott ahol van. Nem hagyhatom, hogy bárki is lássa. De most komolyan. Eléggé szenvedélyes/szexis.” Josh reakciója erre: „A fanok megbirkóznának vele.” Cath nevetve pedig azt válaszolta, hogy nem olyan biztos az. 
      Szerintem sokan tudjátok, hogy a Red Riding Hood férfi főszereplője, Shiloh Fernandez benne volt az utolsó 4 fiú között, akik legjobbnak találtattak Edward szerepére. Cath az Access Hollywood-nak elmesélte, hogy mind a négy fiút meghallgatta Kristen közreműködésével különböző jelenetekben, ilyen volt például a biológia termes jelenet, amit Cath ebédlőasztalánál prezentáltak, illetve a híres csókjelenet is. A két napos meghallgatási folyamat végén viszont Kris egyértelműen Rob mellett tette le a voksát.
      Az E!Online-nak a RRH vörösszőnyegén a rendezőnő elmondta, ha úgy adódna, akkor szívesen dolgozna újra együtt Kristen-nel és Robert-tel: „Szeretnék újra együtt dolgozni velük, ha egy megfelelő projekt megfelelő időben ránk találna - az fantasztikus lenne. Csodálatosak, nagyon közel állnak a szívemhez.”
        A PopSugar viszont Catherine-t arról faggatta, hogy mit szól Kristen új szerepéhez, hisz nagyon nagy valószínűséggel ő fogja eljátszani Hófehérkét a készülő Snow White and the Huntsman című filmben. „Imádom. Kris fantasztikus lesz, hisz megtanulja hogy kell vadászni. Ez a szerep tökéletes számára! Igazán klassz csaj. Jót fog tenni [a filmnek].”

0 megjegyzés: