2011. április 19., kedd

Még mindig forog a Breaking Dawn

Múlt héten úgy tűnt, hogy befejeződött a Breaking Dawn forgatása, szinte minden színész elindult haza, Bill Condon-ról is készült kép a vancouveri repülőtéren.
Azonban tegnap a Couve-i Stanley Park-ban a 2nd Unit (nem a főstáb, a kevésbé lényeges beállítások felvételéért felelnek) a kaszkadőrökkel és néhány színésszel kiegészülve még forgatott, mégpedig a vámpírfutást rögzítették (ezt az Eclipse DVD-én is bemutatták: felálltak egy kocsira majd húzták őket). Az OLTV-sek beszámolója szerint személyesen ott volt Noel Fisher (Vladimir), Guri Weinberg (Stephan) - twitteren is írták, hogy vissza kell menniük -, Elizabeth Reaser és Kristen Stewart is. Őket a kosztümjeikbe beöltözve is látták, de képek nem készültek/nem készíthettek, hatalmas fekete vásznakkal és esernyőkkel takarták a kilátást. Nem tudni, hogy egyesek jelenlétére miért volt szükség, másokéra meg nem. További képek.
A forgatás előreláthatólag ezen a héten véglegesen befejeződik, nem bánnák ha ennek kapcsán kapnánk majd Bill Condon-tól egy levelecskét. :)
Update: Noel este kitweetelte, hogy ő és Guri tegnap hivatalosan is végeztek a BD-vel.
via OLTV

0 megjegyzés: