2011. április 18., hétfő

New York-i Water for Elephants premier

Az éjszaka folyamán lezajlott a WFE New York-i világpremierje, ahol természetesen a fim főszereplői is tiszteletüket tették, úgy mint Reese Witherspoon, Christoph Waltz és Robert Pattinson is (rengeteg kép a premierről). Ott volt továbbá Sara Gruen a könyv írónője (a képen a fekete hosszúhajú), Francis Lawrence a film rendezője, illetve a filmben szereplő más színészek is, pl. Hal Holbrook, Mark Provinelli és Donna Scott. Egyéb hírességek is tiszteletüket tették a vörösszőnyegen, úgy mint Julia Stiles, Gina Gershon (Ál/arc), Max Carven (Született feleségek). 
Rob-ot a családja teljes létszámban támogatta - ott voltak a szülei, és két nővére is, ők a vörösszőnyegen is végigvonultak. Kristen is ott volt (a hírek szerint Stew szülei, és bátyja is Taylor) a premieren, viszont ők úgy döntöttek, hogy kihagyják a fotósok, rajongók hadának kereszttűzét és csak a vetítésre csatlakoztak a társasághoz. (Videók, ahogy Robbal Kristen elhagyja a mozit.
A nap folyamán remélhetőleg jönnek majd afterpartis képek is, azokból is kirakok majd pár darabot. Ma viszont Robnak jelenése lesz Regis&Kelly-nél, illetve a Today Showban is. via @RPLife

1 megjegyzés:

Ohhh,megérte 11-től élőben nézni.:D Nagyon jó volt..:D