2011. április 4., hétfő

Robert a Breaking Dawn-ról

A Breaking Dawn képszivárogtatásról
Az Mtv riportere, Josh Horowitz (videó, cikk) nem volt rest és rákérdezett Rob-nál, hogy mit gondol a múlthéten kiszivárgott Breaking Dawn fotókról. Rob pedig eléggé feldúltan nyilatkozott az ügyről, „Ez nevetséges, és nem hiszem el, hogy ez megtörténhetett.”
Továbbá ezt üzente a rajongóknak: „Azt szeretném, ha a Twilight-osok aktivizálnák magukat, minden jó rajongó, és derítsék ki, hogy kik ezek a sz*rdarabok, törjétek fel a számítógépeiket és pusztítsátok el azokat,” nevetve hozzátette, „őszintén komolyan, Twilight rajongók… büntessétek meg őket.” Ja igen, és ha már ezt megoldottuk/ták, „Találjátok meg, akik feltörték az e-mail fiókomat, és őket is semmisítsétek meg.” Rob-ot azonban nem csak a képek tartalma zavarta, hanem az is, hogy „Ezek nyers felvételek; nem olyanok, amiket az emberek végül láthatnak.” És ezzel azoknak az embereknek a munkáját teszik/tették tönkre, akik több hónapon keresztül keményen dolgoznak ezért a filmért. Szerinte, aki(k) kiszivárogtatták nem rajongók, csupán „f*szok” és „idióták”, akik egyszerűen rosszindulatúak és csupán a felbosszantás volt a céljuk, hisz nem is adták el senkinek a fotókat, hanem simán felrakták a netre. Még mindig a BD-nél maradva, Josh barátunk megkérdezte Rob-tól, hogy látta–e Bella esküvői ruháját. A válasz egy határozott nem volt. :)

Belláról és Edward-ról
A Popsugar által készített interjúban (videó: 2 perctől) is rátértek a BD-re: itt Rob elmondta, hogy a befejező résznek az előzőekhez képest őrületes sztorija van. Viszont ebben Bella és Edward már élvezik a boldogságukat, a mézesheteiket, a megkönnyebbülés jellemzi kapcsolatukat. Nagyszerű volt átélniük, látniuk hogy végre normális párként tudnak működni, létezni egymás mellett. Néhány jelenetet igazán, igazán jónak tart, de itt is megemlíti azokat a bizonyos kiszivárgott fotókat, és elismétli az MTV-nek mondottakat, miszerint „Alkonyat rajongók öljétek meg őket (a hackereket)! Pusztítsátok el őket!”

A brazíliai Breaking Dawn forgatásról
A brazil Nova magazinnak pedig a Lapa-i Breaking Dawn forgatásáról mesélt: „Az utcán forgattunk egy jelenetet, mikor hirtelen néhány lány - akik statiszták voltak - odajöttek hozzám és megpróbáltak átkarolni… én folytattam a munkám, mert nem tudtam, hogy ez a jelenet része vagy sem. A stáb viszont elkezdett nevetni. Később a testőröm elmondta, hogy nem akart beavatkozni, mert úgy látta, hogy 'élvezem a dolgot'. (Nevet.) Még soha sem tapasztaltam ilyesmit. Totálisan felszabadult, és bájos emberek.” Amikor a riporter rákérdezett, hogy Kristen Stewart emiatt féltékeny lett-e, Rob a szemöldökét ráncolva mosolyogni kezd, „Azt hiszem a filmre (WFE) kellene koncentrálunk, a promótálása miatt vagyok itt.”
Kicsit sántít nekem ez a történet, talán azért is mert portugálról fordították angolra, mindenestre remélem megvan az a jelenet mindenkinek amikor az utcai jelenet forgatása közben, egy statiszta csaj odament Rob-hoz és átölelte, Kristen utána pedig a maga módján kifejezte, hogy mit is gondol a történtekről (videó:1:40-től ). :DD

A WaterForElephants sajtótájékoztatójával kapcsolatban további képeket, és videókat a RobertPattinsonLife-on találtok. Ezt a videót viszont külön ajánlom figyelmetekbe, na nem az interjú miatt, hanem az india elefánt, Tai miatt, nagyon ééédes! 

1 megjegyzés:

Rob milyen szépen kifejezte magát...de bírom..:D