2011. április 14., csütörtök

MTV First: Taylor a Breaking Dawnról, az Abduction-ról és sok egyéb másról

A tegnapi előzetesek után megérkezett a teljes hosszúságú MTV-s interjú (videók), amit vegyünk át témákra bontva:

Breaking Dawn/Twilight Saga
Már csak pár nap maradt vissza a Breaking Dawn forgatásából, amely kapcsán vegyes érzései vannak, egyrészről megkönnyebbülés tölti el, hisz több ideje lesz a családjára, barátaira, lesz ideje új dolgokat kipróbálni, másfelől pedig furcsa lesz, hisz lezárul egy korszak.
Mackenzie Foy-t (Renesmee) dicsérte: csodálatos kislánynak tartja, aki nagyon tehetséges és okos, és szerinte sok embert meg fog majd lepni. Josh megemlítette Taylor-nak, hogy Stephenie felvetette annak a gondolatát, hogy esetleg Jacob és Nessie történetét is megírja. Tay-t vártatlanul érte ez a dolog, mert erről még nem hallott. Ha ez megtörténne és csinálnának belőle filmet, még nem tudja, hogy tovább vinné-e Jacob karakterét, mindenesetre érdekes elképzelésnek tartja.
Melyik jelenetet szerette leginkább forgatni a Breaking Dawnból? Azt mondja nehéz a választás, mert a két filmet 4-5 hónapon keresztül egyszerre forgatták, így hatalmas a választási lehetőség. De nagyon szerette azt a jelenetet felvenni, mikor kint vannak Cullenék hátsókertjében, Bella dühös lesz Jake-re amiért bevésődött Nessie-be. Bella elveszíti a fejét, és szó szerint átsüvít a kerten és rátámad Jake-re.
A könyvben eltávolodunk Bella szemszögétől és átváltunk Jacob-éra, ezt miként oldották meg a film során? Erre mondott egy példát, „láthatjuk majd ahogy arra gondolok, hogy mit csinálhatnak vajon a nászútjuk alatt. Ez aaannyira furcsa, mivel mikor forgattuk ezt a jelenetet, azt kérdeztem Bill Condon-tól, ’Most mire gondoljak?’ Ő pedig azt mondta, ’képzeld el, hogy mi folyik most Brazíliában.’ Én meg, ’Uh, jól van,’” mondja nevetve.


Abduction
- Miért vállalta el az Abduction-t? Mert úgy vélte, hogy nagyon klassz a története és a benne szereplő karakterek is. Nathan karaktere teljesen eltér Jacob-étől, így felüdülés volt végre egy másmilyen szerepet is eljátszania, annak ellenére, hogy Jake is sokat változott filmről filmre.
- John Singleton-nal nagyon szeretett együtt dolgozni, mivel segít a színészeknek elmerülni a karaktereikben, hogy megérezzék azok velejét. Nagyon megörült, mikor Oscar-díjra jelölt színészek csatlakoztak a film szereplőgárdájához, úgy mint Sigourney Weaver, Alfred Molina. „A legkedvesebb emberek, akikkel valaha is találkoztam. Nagyon hálás vagyok, amiért ilyen emberek társaságát élvezhetem.”
- Milyen kamerák előtt csókolózni? Még mindig furcsa, de nagyban függ attól is, hogy ki a partnered, mondja Taylor. Lily-t pedig a film forgatása előtt nem igazán ismerte, csak pár rendezvényen futottak össze, de már akkor lenyűgözte.
- Milyen felkészüléseken kellett részt venni a szerep miatt? Sok edzésre járt többek között, birkózásra, motorozásra és box-edzésekre. Csak kisebb sérülések érték a forgatás alkalmával, de szerencsére semmi komoly.
- A harcművészet iránt érzett szeretete még mindig megvan, de már csupán szórakozásból űzi azt.
- A trailerben is látható az a jelent, mikor lecsúszik egy plexi-üvegtetőn, azt Taylor maga csinálta meg, de a végén van egy kis törés, emelkedő, ahová mindig beütötte a csípőjét, szóval másnapra ott sajgott kicsit.
- Szinte az egész filmet Pittsburgh-ben vették fel, nagyon szerette az ottani embereket.

Snow White
A közeljövőben két Hófehérke feldolgozás is készülni fog, az egyikben mint ismertes Kristen lesz a női főszereplő, a másikban pedig Lily Collins, akivel nagyon úgy néz ki, hogy egy szimpla barátságnál mélyebb kapcsolatot ápol. Taylor véleménye erről a kialakult helyzetről? Azt mondja, hogy szerencsés helyzetben van, mert mindkét lány nagyon eltérő egyéniség, így másmilyen Hófehérkéket is fognak alakítani. Továbbá a két történet is teljesen különbözik egymástól. Josh rákérdezett arra is, hogy mi a véleménye a Mortal Instruments-ről, ebben is Lily fogja a főszereplőt alakítani. Tay úgy véli, az ő tanácsára nincs szüksége, Lily nagyszerűen meg fogja oldani ezt a feladatot is, és büszke rá.

Incarceron, Stretch Armstrong, X-men, Michael Bay Projekt
Az Incarceron jelenleg előkészítés alatt áll, a forgatókönyv már nagyjából késznek mondható, de most az Abduction-re és a Breaking Dawn-ra koncentrál, szóval még nem tudja, hogy mi lesz a következő lépés. Tay egyébként nagyon szerette a könyvet, egy nagyon klassz sötét hangulatú történet, amely önmagában nagyszerű alapanyag, és a karakterek is szuperek benne. A Stretch Armstrong-ról se tud semmit mondani, fejlesztés alatt van. Nemrégiben felröppentek olyan pletykák, hogy esetleg szerepelni fog az új X-men filmben, ebből annyi volt igaz, hogy ismeri Bryan Singer-t (filmrendező, producer), érdekes elgondolásai voltak, de nem tudott volna a filmben szerepelni, mivel az X-men forgatása éppen egybeesett a Breaking Dawn-éval. Tay egyébként nagyon szereti a képregényekből készült filmeket, de azért elvetemült képregényrajongónak nem vallja magát. Josh rákérdezett arra a projektre is, amit Michael Bay-jel együtt akarnak tető alá hozni. Erről azt mondta, hogy tényleg létezik ilyen terv, de erről sem tud igazán mit mondani, még nagyon korai szakaszban tart, izgatottan várja a fejleményeket.
A jövőjét illetően meg nem tudja mi lesz, csak megpróbálja magából a legjobbat kihozni lesz ami lesz alapon.

Egyéb érdekességek
Mit csinál Taylor a szabadidejében?
Igazából, ha végez egy munkával hazamegy és pihenhetne, de felkel azt kérdezve, hogy ’Mit csináljak ma?’ Ahhoz van hozzászokva, hogy reggel 5-kor már kelni kell, mert vár rá a munka.

Kedvenc együttese, előadója?
Együttes: Mumford & Sons
Előadó: Wiz Khalifa

Randizna-e egy rajongójával?
Semmi sincs kizárva.

Ha szerepelhetne a Glee egyik epizódjában, melyik dalt énekelné el?
Britney Spears-től az Oops I did it again-t. Az új albuma bejött neki, de még a hozzá készült videóklippeket nem látta.

Szokta-e nézni a The Vampire Daires-t?
Nem.

Szerinte tud-e táncolni?
Véleménye szerint elég rossz táncos, és ne akarják táncolni látni, mert az egy „félelmetes pillanat” lenne. Viszont Kristen szerint jól tud, van ritmusérzéke, de Taylor szerint csak szórakozott vele.

A becenevekkel hogy áll?
Az esetek nagytöbbségében Tay-nek becézik, de alkalomadtán elfordul, hogy Tay Tay-ozzák is.

Tud-e valamit főzni?
„A gabonapehely, a mogyoróvajas kenyér és a zacskós leves számít?” kérdezi Taylor. Ennek fényében egyértelmű, hogy nem tud. :D
És mi a helyzet Kristen főzőtudományával, amire olyan büszke? Taylor azt mondja, joggal lehet rá az, mivel tényleg nagyon jól főz. A tortilla levesét szerette, de az abszolút kedvence tőle a spárga és zeller krémleves.

Először mi kelti fel a figyelmét egy lányban?
A mosolya.

Melyik helyre/országba szeretne egyszer eljutni?
Új-Zélandra.

A hírnév árnyoldalai?
A magánélete szinte nyitott könyv lett, paparazzik követik szinte mindenhová, és az általánossá vált az életében a média jelenléte. De a családja, a barátai mindig mellette vannak, akik a földön tartják.

Milyen emlékezetes dolgot vett az első fizetéséből, amit színészként kapott?
Nem tud semmi izgalmasat mondani, ha jól emlékszik egy iPad-et vett először. Tudja, szörnyen unalmas alak. :D

0 megjegyzés: