2011. április 5., kedd

Twifans beszámolók: Edward új Volvója (?) és a Cullen ház

A Twifans szerkesztői ellátogattak Squamish-ba – ahol a Breaking Dawn forgatása jelenleg zajlik - az ott látottakról, tapasztaltakról pedig képes riportok formájában számoltak be.

A Breaking Dawn-ban Edward új Volvót kap?
Az eddig három Twilight film során Edward-nak 2 különböző autója volt: az első filmben egy Volvo C30-asa, a New Moon-ban és az Eclipse-ben pedig egy XC60 SUV-val láthattuk furikázni. Nos nagyon úgy néz ki, hogy a Breaking Dawn-ban ismét egy új típusú Volvóval fogja Forks utcáit szelni, mégpedig egy S60 R-9-cel. A Twifans-osok ugyanis az egyik forgatási helyszín közelében (fenti kép) 2 vadonatúj ezen típusú autót sikerült lefényképezniük. Nem hiszem, hogy a stábtagok járnak ezekkel, mindenesetre a teljes bizonyosság kedvéért jobb lesz megvárni az első stilleket/videókat, ahol már az autó is látszik. A teljes sztoriért és még több képért kattintsatok ide.

A Cullen ház
Azt eddig is tudtuk, hogy Baton Rouge-ban felhúztak egy replika Cullen-házat, viszont arról eddig nem tudtunk, hogy az egészet átvitték Kanadába is, és ott is felépítették újra az egészet. Erről szintén a Twifans-ok nyomozása révén értesültünk, hisz nem voltak restek és kibéreltek egy kisrepülőt (!!) és azzal járták be a terepet. A forgatásra tekintettel viszont egy olyan időpontot választottak a sétarepülésre, amikor tudták, hogy a stáb nem dolgozik. Így a levegőből képeket készítettek magáról a házról, a hátsókertről, a kocsifeljáróról és a ház közelében található folyóról - nagy valószínűséggel ezt fogja a VampBella átugorni, ahogy az első vadászatára tart Edward-dal.
Néhány helyi lakossal is sikerült beszélniük, közülük az egyik elmondta, hogy (állítása szerint) viszonylag közel él a helyszínhez, és be tudott kukucskálni a ház ablakain, viszont (valószínűsíthetően) az építés miatt a bútorok nem voltak még bent.
Azt is sikerült kideríteniük, hogy minden közeli háztulajdonos kapott egy levelet a Summit-tól, amelyben értesítették őket a forgatási időpontokról (e szerint a replika háznál 2 hétig folyt/folyik a forgatás). Mivel bérelt területre húzták fel az egészet, így szinte biztos, hogy a replika Swan ház sorsára fogjuk jutni – azaz lebontják az egészet. A további képekkel illusztrált szöveges beszámolóért katt ide.

Az alábbi poszt (a képek felhasználásával egyetemben) a Twifans-ok írásbeli engedélye alapján jöhetett létre, így annak részben vagy egészbeni másolása szigorúan tilos! 

6 megjegyzés:

Sziasztok!

Ha az autós hír igaz, akkor Ed végre olyan kocsival furikázik a filmben, mint eredetileg a könyvben :-))))))

Twilight-Addenda

borzasztóan néz ki ez a kocsi!!ami az első részben volt az passzolt Edward karakteréhez és Robhoz is.Nem értem minek kell cserélgetni:A Volvónak nincs mit reklámozni??!

Ez egy Volvo S60-es és sejteni lehetett, hogy ezt a kocsit adják alá, mert az eddigi filmekben is mindig a Volvo legújabb modellje volt "Edward kocsija".
Üdv :)

Szerintem meg pont ez mutatja,azt amit a könyv is ír, hogy milyen gazdagok is valójában. Legyen is más kocsija, a gazdagok cserélgetik, ti is azt tennétek, mint ahogy én is.

Engem a Volvo nem érdekel annyira, viszont baromira szeretném látni Edward Aston Martinját. A BD-ben is benne van, hogy még Jake-nek is kölcsön adja, hát akkor hagy lássuk már végre!

Engem is érdekelne az Aston Martin!! A bivaly motorjáról nem is beszélve!! És szerintem az sem baj, hogy új Volvo. Mert az első az egy tipikus női kocsi (nekem). A másik már vageszabb, hisz terepjáró. Node ebben benne van, az az elegancia, amit egy Cullentól várhat az ember :) (Meg, ami a szép nagy Volvókban benne van!)