2011. április 10., vasárnap

További képek, infók a Twilight Kalauz kapcsán

Mandy-t szerintem már jól ismeritek, ő szokott nekünk infókat szállítani a Breaking Dawn kanadai forgatásával kapcsolatban. Egyik ismerőse által viszont - 2009-ben rendelte meg a könyvet, és most 2011. április 1-jén már kézbe is vehette - a The Twilight Saga Illustrated Official Guide-ból új képek kerültek fel a blogjába: láthatunk rajzokat a fontosabb szereplőkről, úgy mint Cullenékről, Charlie-ról, Jacob-ról, illetve Nessie-ről is. Továbbá Esme-szigetéről, Edward és Bella kisházáról, Renesmee kiságyáról. Ezek mellett a könyvben Stephenie részletes családfákat is készített például a Clearwater, a Black, az Ateara és az Uley famíliáról is. 
Mandy bámulatosnak írja le a könyvet, hisz a fentebb felsoroltakon túl a kalauzban további rajzok várhatók az autókról, a házakról, a helyszínekről, illetve olyan történeteket, leírásokat is olvashatunk majd, amikkel ezelőtt sehol máshol nem találkozhattunk. Akik nem tudnak várni a magyar megjelenésig, azok ide kattintva érik el a rajzok egy részét, a könyv tartalomjegyzékért pedig kattintsatok ide.

Már említettem a könyv magyar címe A Twilight világa - hitelesen, színesen lett, várhatóan a Könyvfesztivál első napján már lehet kapni (április 15-17., Millenáris) kétféle verzióban: a puha 4999 Ft lesz, míg a kemény fedelű 5999Ft.

0 megjegyzés: