2011. április 27., szerda

Seventeen Magazin: Kellan a Breaking Dawn-ról és egyebekről

A Seventeen magazin webes oldalán található egy Kellan Lutz interjú, ami még az Eclipse DVD/BluRay változatának megjelenése (2010. decembere) kapcsán készült. Ez az interjú akkoriban valamiért elkerülte a figyelmünket, viszont pótoltam az lemaradást, mivel sok egyéb mellett szóba kerül a Breaking Dawn is. 

[..] Úgy hallottam, hogy eléggé vakmerő személyiség vagy, és tényleg te csinálod a kaszkadőrmutatványaidat. Valaha egyáltalán meghátráltál ezt illetően?
Imádok kockázatott vállalni. Ami a kaszkadőrdolgokat illeti, azokból igazán jól felkészült, és kitanult vagyok, szóval emiatt soha nem aggódtam, mert hagyom, hogy a belső ösztöneim diktáljanak. Szeretem az extrém sportokat, és azokat maximálisan élvezni.

Azt híresztelik, hogy Louisiana-ban vagy a Breaking Dawn forgatásán. Valami igazán klassz dologot elárulhatsz nekünk a filmből?
Mindenki igazán, igazán nagyszerűen fest, valamint a rendezőnk [Bill Condon] sok időt tölt azzal, hogy meghallgassa, elbeszélgessen a színészeivel, szóval ki tudjuk magunkat bontakoztatni. Nagyon jó egy ilyen rendezővel együttdolgozni. A beállított haj, és smink hathatós segítségével mindenki klasszul néz ki. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy itt lehetünk.

Hogy véled, karaktered Emmett fejlődött filmről filmre? Mire számíthatunk tőle az utolsó két részben?
Személy szerint úgy érzem, hogy sokat fejlődött, még akkor is ha ezt nehéz megmutatni, mikor nem szerepelsz minden jelenetben. Viszont azt hiszem a Breaking Dawn nagyszerű lesz, már azért is, mert többet láthatsz majd Emmett-ből, valamint kapcsolatából is, amit Rosalie-val ápol. Imádom Emmett-et; a komédiás szerepből egy védelmező szerep felé tart, szóval ebből a szempontból nagyszerű, hisz ide-oda válthatsz benne.

Az egyik legnagyszerűbb dolog a Twilight Sagában az igaz szerelem ábrázolása Edward és Bella között, valamint Emmett és Rosalie között. Mit gondolsz, létezik az igaz szerelem?
Persze, hiszem hogy van ilyen. Ha nem így teszel, nincs remény arra, hogy meg is találd. Hinni fogok benne továbbra is, és remélem egy nap megtalálom a Nagy Őt.

Nincs kétség afelől, hogy a rajongóid kívánságlistáján előkelő helyen szerepelsz. Milyen típusú lányt keresel?
Mindig olyan valakit keresel, aki magad miatt szeret, aki oda van érted, úgy vélem ez nagyon megnyerő. Ami engem illett a hétköznapi lányokat szeretem, mert én is az vagyok, egy hétköznapi, normális srác. Azok felé vonzódom, akik az enyémmel hasonló életszemlélettel rendelkeznek, bárhol is legyenek és bármit is csináljanak. Imádok kockáztatni. Szeretek utazni, a szabadban lenni, szóval az a lány, aki felkap egy focilabdát és dob egy spirált, az feltétlenül felkelti az érdeklődésemet. Olyan típusú lányt keresek, aki keresi a kalandot, és mindenben benne van.

[…] A rajongók már türelmetlenül várják a két Breaking Dawn film debütálását, aminek második részére még 2 évet kell várni. De ha a Saga lezárul, mit szeretnél csinálni a jövőben?
Szerelmes vagyok a színészkedésbe, és imádok harcolni is. Mikor visszatérek LA-be ahogy csak tudok a harcművészeti tanárommal edzek, mivel szeretnék ismét egy, a The Killing Game-hez hasonló filmet csinálni, fantasztikus lenne. És ha lehetőségem lenne, szeretnék a Bourne filmekhez hasonlót is csinálni. Ezért is bálványozom Matt Damon karrierjét, nagyszerű lenne ha követhetném az ő pályafutását.

Matt Damon mellett, van olyan színész, akivel még nem volt esélyed együtt dolgozni, de szeretnél?
Számtalan! A rendező, Tarsem Singh Immortals című filmje során el voltam kényeztetve, ugyanis fantasztikus színészekkel dolgozhattam együtt, úgy mint Mickey Rourke-kal, Freida Pinto-val, Henry Cavill-al, és Stephen Dorff-fal. De nagyon szeretnék egyszer Daniel Day Lewis-szal egy filmben szerepelni.

A Twilight szereplőgárdája rendkívülien összetartó táraságnak tűnik. Mondok pár nevet a gárdából, és szeretném, ha elmondanád, mi jut eszedbe róluk először.
Taylor Lautner: Akárhányszor találkozok vele, mindig egy kölyökkutya jut eszembe. Úgy értem, ő mostmár kész férfi, de mindig annyira energikus. Olyan, mint egy kis kölyökkutya teniszlabdával a szájában, amikor mindenhová magával cipeli a focilabdáját. Egy élettel teli srác, szóval tényleg egy kis életerős, energiával teli kölyök.
Ashley Greene: Angyali. Ő az én életem angyalkája, legjobb barátok vagyunk. Egyik azoknak, akikkel nagyon jó megosztani ezeket az élményeket.
Kristen Stewart: Géniusz. Annyira lenyűgöz. Igazán intelligensen kezel mindent, ami a karrierjével kapcsolatos. Ragyogó, és nagyon, nagyon jó barát. [...]

0 megjegyzés: