2011. április 13., szerda

MTV First: interjú-előzetesek Taylorral

Ma este, pontosabban holnap hajnalban az MTV-n debütál Taylor Lautner Abduction című filmjének első trailere. Azt pedig egy harminc perces interjú fogja követni, amiben Josh Horowitz fogja Tay-t faggatni az Abduction-ről, a Breaking Dawn-ról és egyebekről. Viszont ma 3 videóelőzetest is kiadtak a teljes interjúból, vegyük hát ezeket sorra. Az elsőben (videó) arról kérdezték, hogy milyen érzések kavarognak benne azzal kapcsolatban, hogy a Breaking Dawn forgatása hamarosan befejeződik. "Vegyes érzésekkel gondolok rá, az biztos. Egyik felem úgy van vele, hogy megkönnyebbülhetek. Tudod, több időm lesz, többet tudok a családommal, a barátaimmal lenni… más dolgokba kezdhetek. Viszont a másik felem, azt mondja, ’Annyira furcsa lesz.’ Úgy gondolom, hogy lesz sírás. Ezt most senki sem ismerné el, de garantálom, hogy lesznek ott könnyek," teszi hozzá mosolyogva.
második videóban már az Abduction-t is érintik, Josh arra volt kíváncsi, hogy milyen hasonlóságokat vél felfedezni karaktere, Nathan Price és Jason Bourne között. Tay elmondta, hogy Jason már kész akcióhős volt, mikor belekeveredett azon életveszélyes szituációba mikor az identitása után kutatott, így ha kettőjük között harca kerülne a sor, akkor Nathan valószínűleg alul maradna, "Szerintem még több edzésre lenne szüksége, de adj neki még pár évet," mondja nevetve.
Az utolsó videóban pedig más vizekre evezünk: kitől és melyik dalt énekelné el szívesen, ha szerepelhetne a Glee - Sztárok leszünk egyik részében? A válasz meglepő, Britney Spears-től az Oops I did it again-t, tovább Taylor meg is jegyezte, hogy Brit legújabb albuma, a Femme Fatale nagyon bejött neki. LOL

Terveim szerint megvárom a trailert, szóval ha kint van, azonnal kirakom ide is az éjjeli baglyoknak, viszont az interjút majd csak a holnapi nap folyamán fogom teljes egészében megnézni és feldolgozni. :)

0 megjegyzés: