2011. április 26., kedd

EW interjú Peter Facinelli-vel

Az Entertainment Weekly riportere, Sandra Gonzalez szerint Peter Facinelli egy kicsit kimerültnek tűnt, mikor múlt héten telefonon keresztül beszélt vele. Nem is csoda, hisz a színésznek vissza kellett repülnie Vancouver-be, ahol a stáb a ’second unit’ jeleneteket - többnyire kaszkadőr felvételeket - rögzít a Breaking Dawn forgatásának utolsó szakaszában.

[…] Tudom, hogy a Breaking Dawn forgatásán vagy, milyen érzés azt érezni, hogy mindjárt itt a vége?
Olyan, mint egy forgószélben lenni. 6 hónapig vettük fel. Napról napra benne voltál. Jó érzéseim vannak azzal kapcsolatban, amint forgattunk. Most a vágóhoz került, és remélem, hogy minden rendben megy majd. Ugyanakkor nagyon nehéz is, mert nincs irányításod afelett, hogy miként áll össze az egész. De láttam már néhány dolgot, ami egyben volt, és elég jónak tűnt. Nagyon igazgatott vagyok, hogy láthassam a kész produkciót.

Bármi, amit ezzel kapcsolatban el tudsz árulni még nekünk? Úgy hallom, az esküvői jelenet nagyszerű, remek lesz.
Mindenekelőtt, az esküvő tényleg szép volt. Ahogy a helyet feldíszítették, kivilágították. A Cullen ház hátsókertjében vettük fel, a helyet igazán jól kihasználták. Nekünk, mint színészeknek, nehéz volt mert egész végig esett, de ezt nem fogod látni a filmben. Vizes és sáros volt minden, de a filmben gyönyörű lesz ez a rész. A baseball jelenetnél is [az első filmben] esett egész végig, de ezt nem mondanád meg.

Hogy sikerült mégis szárazon maradni?
Nagyon nehezen. Emlékeszem az első napra [az első film esetén], a forgatás közepén tartottunk, és azt kérdezték a rendezőtől, Catherine Hardwicke-tól, „Mit akarsz csinálni, Catherine?”. Szóval elkezdtek kiosztogatni baseballsapkákat azoknak, akiknek a hajuk túl vizesnek tűnt. És ott volt a filmmágia is.

Az esküvőbolondoknak, árulj el némi ízelítőt a menyegzőről.
Igazán varázslatosnak tűnik. Nagyon jó volt, hogy szemtanúja lehetettem kettőjük frigyének. Ez esküvő, hosszú utazás eredménye. Egyáltalán nem voltam frusztrált, csalódott, mikor ezt vettük fel, varázslatosnak fog hatni.

0 megjegyzés: