2011. április 18., hétfő

Rob a Today Showban és Regis&Kelly-nél

Ma reggel Rob útja egyenesen a Today Show-ba vezetett, először a kint várakozó rajongóknak autogramokat osztogatott (képek), majd a stúdióban Matt Lauer faggatta (videó) a következő témákban: Azzal kezdték a beszélgetést, hogy a gyerekeknek általában vágyálmuk, hogy elszökhessenek és egy cirkuszban dolgozhassanak, Rob-nak ez valaha felmerült mint lehetőség? Meglepő választ ad, ugyanis amikor először volt cirkuszban a szüleivel egy bohóc 'meghalt' a fellépésén, na nem igazából, csak egy vicces autófelrobbanásban, akkor ez úgy megijesztette, hogy többé nem is ment cirkuszba.
 Ezt követően a WFE-ről beszélgetnek: Rob elmeséli a történet lényegét, a '30-as évek világválságról és az akkor uralkodó hangulatról csevegnek. Ismét előkerült a 100-szor olvasott/hallott sztori arról, hogy Rob és Reese szerepeltek már korábban egy filmben, a Hiúságok vásárában, de végül kivágták a jeleneteit. Milyen volt az állatokkal együtt dolgozni, az emberek helyett? "Sokkal jobb. Imádok állatokkal és gyerekekkel együttműködni. Minél több kiszámíthatatlan elemet teszel bele egy filmbe, én annál jobban szeretem."
A Breaking Dawn megemlítése nélkül sem mehettek el szó nélkül: "Tegnap reggel fejeztem be [a forgatást]. Ez egy hosszú folyamat volt, 8 hónapig tartott. De valamiféle megkönnyebbüléssel tölt el, hogy végre megszabadultam a kontaklencséktől."
Miután befejeződött a Twilight filmek forgatása, és itt a WFE is, hogyan tovább a színészkedés terén? "Ki tudja. Nem lehet megjósolni, hogy a közönség, miként érez, gondolkodik. Azt hiszem, ha megpróbálod tovább is azt csinálni, amit te szeretsz és olyan filmeket készíteni amit te magad is megnéznél, akkor remélhetőleg mások is vevők lesznek erre. Nincs mód arra, hogy megtud mit akar a közönség, szóval ki tudja, hogy mi lesz."
Majd Rob átrohant Regis&Kelly műsorába (videó), ahol szintén a WFE-ről és a Breaking Dawn-ról is mesélt egy kicsikét a műsorvezetőknek. Ezen témák előtt viszont a Seth Meyers arról kérdezte, hogy miért nem szerepelt még a Saturday Night Live-ban mint host, hisz a rajongók is nagyon várják már ezt a pillanatot. Rob azt mondta, hogy nagyon tart ettől a megmérettetéstől és szerinte egyáltalán nem vicces. Rákérdeztek a BD forgatását lezáró bulira is. Rob-on viszont látszott, hogy ezt a témát nem igazán kéne feszegetni, kitérő választ adott, de itt is megemlítette hogy tegnap fejezte be a forgatást, és rohantak New York-ba a film premierjére. A műsor további részében pedig megmutatták Rob családját is, ahogy kint várnak rá a backstage-ben. :)
via @RPLife, THR

1 megjegyzés:

Köszönjük a képeket és a fordítást :D