2011. április 6., szerda

Breaking Dawn helyzetjelentés

A kanadai rajongók még mindig nagyon kitartóak, próbálnak minél több információt megtudni a Breaking Dawn forgatásáról és felkeresni azokat a helyszíneket, ahol a stáb legközelebb forgatni fog. Mandy blogjába ma reggel a fentebb látható képek kerültek fel egy beszámolóval karöltve. A riportban igazából semmi lényegi információ nem hangzik el, ugyanis a képeket készítők is csak találgatnak, hogy mégis milyen jelenethez kell majd az épülő fakunyhó, illetve a sziklautánzat. Egyes feltételezések szerint valamilyen, a Denali-klánhoz kapcsolódó jelenethez fogják használni ezeket a díszleteket. Ötletek esetleg?
Az esküvői jelenetek forgatása pedig ezen a héten zajlik. Minden emberi szereplő megérkezett Kanadába – Annát, Christiant, Michaelt, Justint, Gil Birmingham-et és Billy Burke-ot is látták Couve-ban mászkálni, vásárolni. Illetve a színészek tweetek formájában is tudtunkra adták, hogy elkezdték felvenni az esküvői jeleneteket:
Mia Miastro (Carmen): Hosszú esküvői éjszakán vagyunk túl, reggel 6-ig tartott. Mindenki ANNYIRA csinos, elegáns volt. […]
Gil Birmingham (Billy Black): Tegnap 14 óra hosszú, egész éjszakás forgatás volt. Vámpírok mindenhol! […]
Ashley Greene (Alice): miiiiiiért nem tudok elaludni?! Ezek az éjszakai forgatások kikészítenek! […]
Michael Welch (Mike): A Cullen replika házban vagyok, amit Kanadában építettek fel. PONTOSAN olyan, mint amilyen a portlandi. Őrült deja vu-m van.

Ezek mellett twitteren számos hír keringett arról, hogy Squamish-ban a Shannon vízesés környékén forgatják a frigy egyes jeleneteit. Nos annyi biztos, hogy a trailerek, zöld vásznak, sátrak ott vannak, az OLTV-sek pedig ezekről csináltak pár képet és videót is.

Frissítés: A @TTOBR információ szerint a kamerák előtt ma kel egybe Edward és Bella (persze ha az idő is jó lesz rájuk).
via @OLTV, @MandysMind

1 megjegyzés:

Hát, hogy így írtátok, hogy a Denali klánnal kapcsolatos valamelyik jelenet lehet, nekem az jutott eszembe, hogy lehet az a jelenet, amikor Irina meglátja vadászni a hármast és főleg az újszülött vámpírt!! Én azt mindig úgy képzeltem el, hogy magas szikláról figyeli őket. Persze érdekes, hogyha ezt a sziklát ők megépítik.