2011. április 21., csütörtök

Peter Edward és Bella esküvőjéről: "Gyönyörű és látványos."

Peter Facinelli az MTV News-nak adott telefonos interjút, amelyben a következőkről mesélt a Breaking Dawn kapcsán:

Ellentétben más Twilight-os kollégáival, Peter még nem végzet a befejező résszel. „Még két hét hátra van a 2nd Unittal a kaszkadőrmunkákból, így még nem érzem, hogy itt lenne a vége. Még nem vagyok a befejezés szomorúságának és lehangoltságának pillanatában.”
Peter mellett Ashley, Kellan és Jackson se végzett még a BD-vel, ők már Couve-ban vannak. Kristen pedig tegnap reggel hagyta el a kanadai várost, és a hétvége felé Rob-bal mennek majd a Virgin-szigetekre, ahol egyes források szerint újra fognak venni néhány nászutas jelenetet, mások szerint újraforgatásról egyáltalán nincs szó, hanem teljesen új jelenetek felvételéről. Hmm.

Az interjú további részében Peter-nek megemlítették azt a jelenetet, amit Taylor mondott az MTV First-ben - Bella rátámad Jake-re az imprinting miatt -, PFach egyetértett abban, hogy látni a sokkal kisebb Kristen-t harcolni Taylor-ral nagyon szórakoztató volt: „Igen, ott voltam. Nagyon vicces volt. De egy kicsit szét kell rúgni a seggét.” mondta arra vonatkozóan, hogy meg kell bűnhődnie Jacob-nak, amiért bevésődött Edward és Bella kislányába, Nessie-be.
Bár nem mehettek bele túlságosan részletesen az esküvői jelenet taglalásába, azért Peter elmondott néhány dolgot ezzel kapcsolatban. „Gyönyörű és látványos. Ez vicces, mert amikor fontos jeleneteket kell forgatnunk a Twilight szériából, mindig esik. Mikor a Twilight-ból a baseball jelenetet vettük fel, szintén esett. De a filmen ezt nem láttad. Az esküvői jelenet felvételénél is egész idő alatt esett. De ezt sem fogod látni, el fogják tüntetni. Vízhatlan ponyvákat feszítettek ki, amiket szintén láthatatlanok lesznek a filmben. Ettől függetlenül, nagyon sáros, nedves és hideg volt ránk.”

Peter kapcsán még említésre méltó hír, hogy a Loosies című filmjéhez, Nikki Reed jelenlegi barátja, a korábbi American Idol versenyző Paul McDonald fogja megírni a soundtracket.

0 megjegyzés: