2011. április 21., csütörtök

Összefoglalás I.: Jimmy Kimmel Show

Jimmy Kimmel Show (videók: Part 1, Part 2, Part 3, megérkezés a stúdióhoz)
A Show közepén hangzott el talán legérdekesebb rész, ekkor Rob arról beszélt, hogy kölyökként szerette az amerikai rajzfilmeket, különösen a Cápali és Cápetit, illetve az MC Hammer-ről szóló (amerikai MC, aki a késő 1980-as és a kora '90-es években volt népszerű), Hammer Time (videó) címűt. Jimmy Kimmel előre tudott erről a dologról, így egy ezzel kapcsolatos ajándékkal lepte meg Rob-ot – egy bekeretezett, fóliára rajzolt eredeti HammerMan képet kapott, amit Kimmel-ék az egyik ott dolgozó faláról loptak el (mutatják majd a kép hűlt helyét is az irodában). Rob nagyon örült neki, azt mondta, hogy ez a legjobb ajándék, amit valaha is kapott. Rob még nem találkozott MC Hammer-rel, de megosztott egy nagyon érdekes sztorit: állítólag Hammer Ausztráliában turnézott, és csak két bőröndöt vitt magával, az egyik tele volt elemmel/aksival, a másik meg KFC kajával. MC Hammer egyébként fent van twitteren, aki kommentálta ezt a részt, és elismerte, hogy az elemes rész igaz belőle.
Az interjú többi részében arról beszélgettek, hogy Rob szinte ’hajléktalan’ hisz állandó lakása nincs, hotelekben él, 3 bőröndből öltözködik - és ezzel addig nincs is probléma mióta ugyanazokat a dolgokat hordja nap mint nap - a cuccai nagy része raktárakban vannak (Rob állítása szerint a HammerMan kép nem köt majd ki egy ilyen raktárban, hanem majd viszi magával). Továbbá szerinte már ideje lenne megkapnia egy tiszteletbeli kanadai tartózkodási engedélyt, hisz rengeteg időt töltött ott a Twilight filmek forgatása miatt.
Az egész világ a királyi esküvő lázában ég, Kimmel megkérdezte, hogy Rob kapott-e meghívót az eseményre. Rob azt mondta nem, és emiatt kicsit csalódott is, mert a US Weekly-ben (pletyómagazin) korábban azt olvasta, hogy meghívták.
A Twilightra annyiban tértek rá, hogy végzett-e már a forgatással, azt mondta igen, de viccből megjegyezte, hogy most 6 hónap szünete van, majd a következő 12-15 évben egy minisorozatot fognak belőle gyártani.
Természetesen rátérnek a WFE-re is, Tai ismét szóba kerül, aki Hal Holbrook-kal egyetemben senkinél sem csinált több filmet – mondja Robert. Továbbá elmondta, hogy a Tai a press junket-en hasonlóan viselkedett az egyik újságíróval mint, ahogy vele szokott, Rob kissé féltékenynek tűnt miközben ezt mesélte. Kimmel emiatt Tai-t, kis dögnek nevezte, Rob viszont egyszerűen csak színésznőnek. xD
Ha már állatok, Rob a magányos zebrákról, antilopokról mesélt, akik ugyan részei a csordának, de az oroszlánok velük nem törődnek az őrült megjelenésük, viselkedésük miatt (és ezt az őrült külsőt, viselkedést Rob prezentálta is 11:22-nél). Kimmel rákérdezett, ezzel az őrült antilop sztorival önmagára gondolt? Rob válaszképp pedig nagy nevetés közepette elrebegett egy yeah-t.
Aki megnézi a videót, az hallhatja, hogy Robot hatalmas őrjöngés, sikítás fogadta (személyes megjegyzés: fúú az egyik nőci olyan irritáló nevetett az egész show alatt, hogy nem igaz, nagyon idegesítő volt egy idő után). Kimmel rákérdezett, hogy nem unja ezt még. Azt mondta Rob, hogy nem, mert jót tesz az egójának, szóval ha lehet újra bejönne.

3 megjegyzés:

Köszi az összefoglalót, meg a linkeket!!
Megnéztem és valóban van ilyen alkalmazás iPhone-ra /iPod-ra... Nagyon beteg. Sőőt, pontokat szerezhetsz, ha Te vagy a leggyorsabb, aki új képet készít Robról és "beküldi", amint új helyszínre mozdult. Ezen túl, még érdekes FunFacts-eket tartalmaz Robról az alkalmazás, az iTunes Store leírása szerint.
De van hasonló program Miley-val, Bieber-rel, LadyGaga-val... és még ki tudja kikkel...
Őrült amerikaiak....

Cápali és Cápeti, IMÁÁÁDTAAAM! Rég elfeledett emlék! :-D