2011. április 21., csütörtök

Összefoglalás II: Ellen DeGeneres Show

Ellen DeGeneres Show (videók: Vágatlan Show, Közeli: Rob iszik és eszik a Backstage-ben)
A beszélgetést azzal kezdi Ellen, hogy milyen gyorsan lett Rob-ból szupersztár, 3 év alatt, hisz 21 évesen forgatták a Twilight-ot most pedig 24 éves, és a világon szinte mindenhol ismerik a nevét. Ennek viszont ára is van, nem tudod bizonyos dolgokat megtenni, amit előtte még igen. Ellen ennek kapcsán megemlít egy iPhone alkalmazást, a neve ’Find Robert/Where is Robert’, ilyen GPRS-szerűségként működik, és kiírja, hol van épp Rob. LOL
Megemlítik az Államokon átívelő körutazását is, amit a barátai társaságában tett meg, elmeséli a Vanity Fair-ben olvasott sztorit is: a texasi Lubbock-ban voltak, betértek egy bárba, ahol 7 órán keresztül karaokéztak, az 'I believie I can fly'-t nyomták, és az egyik barátja csinált is erről egy videót, amin látni, hogy pár hapsi bemutogatott neki. Plusz nem tudták, hogy Lubbock az egyik legnagyobb egyetemi város, aznap még focimeccs is volt, így egy idő után elkezdtek kint gyűlni az emberek. Hívni kellett a zsarukat, hogy vigyék ki onnan őket. Ezek ellenére élete ezt az egyik legjobb napjának tartja.
E mellett mesélt egy másik kicsike városról is, Post-ról, ahol az volt a furcsa, hogy a város hangszóróiból karácsonyi dalok szóltak, olyanok, amiket a bevásárlóközpontokban hallani, és sehol nem volt egy autó sem, azt mondta, hogy ezek fényében ez eléggé ijesztő volt. Plusz itt vette meg élete egyik legdrágább szendvicsét is, a New York-i árakkal simán felvehette a versenyt. Annak ellenére, hogy Post nagyon kicsike, van egy bolt, ahol azért távirányítású helikoptereket lehetett kapni. Ellen nem igazán akarta elhinni, hogy ilyen van, ezért rákérdezett, hogy mennyit ivott előtte. Plusz a közönségtől is megkérdezték, hogy hallott-e már valaki erről a városkáról, egy hölgy jelentkezett, ami Robot nagyon meglepte, de nagyon örült is nekik, hogy valaki ismeri, hallott már róla.
Majd jön az Ellen alsógatyás sztori, azt már az előzetesben leírtam, nem akarom újra, ide kattintva elolvashatjátok. Egy kicsit beszélgetnek az amerikai akcentusáról, a filmekben mindig azzal beszél, nem tanulta, az évek során alakult ki, de az elsajátításában sokat segített az amerikai filmek, műsorok. Rátérnek a WFE-re, nem hallott a forgatás előtt a könyvről, de még a kezdés előtt elolvasta. Szóba kerül Tai is, az indiai elefánt, itt is szeretetteljesen beszél róla, valamint az állatokról úgy általában - az emberek társaságában kényelmetlenül érzi magát, egy tigrisekkel teli szobában jobban el van, mintha egy emberekkel zsúfolt bárban.
Az állatok kapcsán Ellen pedig felhozott egy régi sztorit ami Robbal történt meg: a suliban, úgy 6-7 körül lehetett, megmentett egy csomó csigát a haláltól. Viszont amikor a tanárnő észrevette, felfüggesztett kapott érte, ráadásul a kukában végezte az összes. Rob valamiféle együttérzéssel volt a csigák felé, szóval rosszul érintette a dolog. És ha ez még nem lenne elég, a tanárnő elkobozta a Top Trumps kártyáit (gyűjthető kártyasorozat, a természet, a sport és a filmek világából, hasznos információkkal a hátoldalukon) és odaadta a saját fiának. Rob soha nem bocsátott meg neki ezért.
Ellen nagyon szereti a vicces, jópofa Youtube videókat, ezekből néznek meg az interjú végén kettőt Rob-bal - az első visz mindent. LOL
via @Robsessedblog, @katinamae

0 megjegyzés: