2011. március 31., csütörtök

ÜBERNAGY BD képszivárgás

Szerintem sokan tudjátok (minden Twilight rajongó esetleg??! :D), hogy tegnap este kiszivárogtattak egy csomó képet a Breaking Dawn-ból - fogalmunk sincs, hogy miként kerültek elő, de egy biztos annak a helyében most nem lennék, aki ezt meg merte lépni. Plusz ha ez még nem lenne elég további képek is előkerültek, sőt mostmár mozgó VIDEÓ is van. Ezeket nem fogjuk kirakni, viszont keresgéljetek neten - egy tanács: a Tumblr és a Youtube jóbarátotok! :) De mielőtt nekiesnétek a kutatásnak, fel kell hívnom a figyelmeteket arra, hogy KULCSFONTOSSÁGÚ JELENETEKRŐL vannak már fotók, szóval aki  semmiképpen sem akar ezekbe belebotlani, kerülje el azt a két csatornát.

Stephenie köszöntője a Twilight Saga: Nagykalauzához

A Könyvmolyképző Kiadó közzétette a The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide magyar nyelvű köszöntőjét; a könyv megjelenése a Könyvfesztivál idejére várható (Április 15-17., Millenáris).
Kedves Olvasó!

Amíg ezen a kalauzon dolgoztam, alkalmam volt alaposan végiggondolni, mennyire megváltoztatta az életemet ez a történet. Az egyik legnagyszerűbb változást az a sok-sok olvasó jelentette, akivel a regényeknek köszönhetően ismerkedtem meg...
Újra meg újra elámulok, mennyire szórakoztatóak, gondoskodóak és érdekesek vagytok. Őszintén hiszem, hogy a lelkesedésetek és az elszántságotok legalább annyit hozzátett a sorozat sikeréhez, mint az én munkám. A Little, Brown Kiadóval azon voltunk, hogy egy igazán különleges kalauzt nyújthassunk át Neked, és arról ugyan álmodni sem mertünk, hogy az összes kérdést megválaszoljuk, mégis szívből remélem, hogy a legfontosabbak mellett sok olyannak is sikerült a végére járni, amelyet korábban még senki nem tett fel nekem.
Jó szórakozást kívánok!

Szeretettel:
Steph

WFE - ET videó + 4 új still

Megérkezett a tegnap beígért teljes ET videó, plusz ha még nem lenne elég 4 új stillet is kaptunk a filmhez, ebből kettőt a tovább mögött megtaláltok, a maradékért pedig katt ide.
via Spunk-Ransom, WFEFilm

2011. március 30., szerda

Usa Today interjú-előzetes Stephenie Meyerrel

Stephenie Meyer Carol Memmottnak, az Usa Today újságírójának adott nemrég exkluzív interjút, amit a holnapi nap folyamán fognak teljes egészében leközölni. Az interjúban többek között részleteket fog elárulni Bella mennyasszonyi ruhájáról - amit Kristen Stewart fog viselni a Breaking Dawn Part 1-ben - kitálal majd Robert Pattinsonról és Taylor Lautnerről is, továbbá elárulja, hogy mikről (valami tengeri és sötét dologról) fog remélhetőleg legközelebb regényt írni.

Az Usa Today  nem hagyott minket interjú-előzetes nélkül, eme rövidke részben pedig Kristen átalakulásáról esik szó - Stephenie szerint, mi rajongók meglepő alakítást várhatunk KStewtól, mikoris a vámpír Bellát formálja meg: „Egy új karaktert hozott létre. Igazán lenyűgözött.” mondja Meyer. Továbbá elmondja, hogy Kristen már nagyon jól ismeri Bellát, így ebből a szempontból nem kellett erről vele konzultálnia. Ezt a folyamatot segítette még az is, hogy Krisnek „nagyon jó megérzései vannak, bámulatosan néz ki [vamp Bellaként].”

Filmes hírek - WFE, Cosmopolis, Breaking Dawn

ImageBam image uploadImageBam image uploadImageBam image upload
Vizet az Elefántnak
Holnap az ET-ben ismét leadnak egy új anyagot a WaterforElephants-cal kapcsolatban, viszont a tegnapi előzetesben (videó) már mutattak új kulisszák mögötti jeleneteket is (lásd kirakott képek). A héten pedig nagy valószínűséggel megtartják a film nagy sajtótájékoztatóját, tudjátok olyat mint, amilyen a Twilight filmeknél is szokott lenni - erre utal az is, hogy számtalan médium várja a rajongók kérdéseit, erről többet a WaterforElephantsfilm.com oldalon olvashattok. Plusz még adósok vagyunk 3 új still-el is, ezeket ide kattintva (az elsők azok) érhetitek el.
Cosmopolis
A Cosmopolis háza táján is alakulnak a dolgok, már ami a szereplőket illeti: hisz megtalálták azt a színésznőt, aki számtalan várományos után (lásd. Marion Cotillard, Keira Knightley) belebújhat Elise Shifrin, Eric Packer (Rob) feleségének bőrébe - ő nem más mint Sarah Gadon kanadai színésznő. A Rob által említett Samantha Morton, pedig Vija Kinski-t fogja alakítani, aki Eric mellett tanácsadószerűségként működik. Mindkét színésznőről képeket a nevükre kattintva nézhettek meg. A film forgatása a hírek szerint (!) május 24-én kezdődik Torontóban és július 25-ig fog tartani.
Breaking Dawn
Holnap már Április, ami azt jelenti, hogy lassan, de biztosan elérkezünk az esküvői jelenetek forgatásához - lásd Gil Birmingham megjegyzése - plusz ma Justin Chon is kiírta twittere, hogy csütörtök indul Couve-ba. Valamint Lainey újabb írása is ezt erősíti meg - a hozzá eljutott infók szerint már ezen a héten felveszik az esküvővel kapcsolatos jeleneteket. Emellett megemlít egy tegnapi vacsorát is, ahol Rob-ék mellett ott volt Peter, Jackson, és sokan mások is. Egy a lényeg: az álompárnál dúl a love, kutyáznak amikor csak tehetik, viszont az informátorai szerint a hangulat a "táborszerűből" átváltott egyfajta "formális" irányba. Hmmmm, viszont Lainey-ről van szó, aki imádja a kedélyeket valamelyest felborzolni....
via @RPLife, Spunk-Ransom

2011. március 29., kedd

Love, Wedding, Marriage poszter, stillek

Előkerült az első poszter/BluRay borító és néhány új still Kellan Love, Wedding, Marriage (trailer) című vígjátékhoz. Tudtommal mozikban még sehol sem mutatták be a filmet (sőt amerikai bemutatási dátumról sem tudni), de a német Amazon oldalán már elő lehet rendelni a film BluRay változatát -  megjelenését pedig május 27-ére prognosztizálják. Érdekes fejlemények, de azért reméljük mind a külföldi, mind pedig a hazai mozikba is eljut egyszer a film.
via KLO

Interjú - Glamour US - Ashley Greene

A 24 éves Ashley Greene, Alice Cullen karakterén is túl kezd a jövőbe tekinteni. Igen, a két-felvonásos utolsó finálé első része ezen az őszön debütál, ezenkívül még idén láthatjuk egy új vígjátékban is, a Butter-ben. Joe Jonas-szal való szakításuk előtt pár nappal Josh Partner-rel beszélgetett a vámpírságról és egyebekről.

GLAMOUR: Az Alkonyat filmekkel tonnányi tapasztalatra tettél szert, de csak most kezdted ezt a szakmát. Ez valamelyest különös, nem igaz?
ASHLEY GREENE: Bizonyos tekintetben még mindig rendkívül kezdőnek számítok. És minden egyes alkalommal mikor dolgozom egy karakteren az nagyon izgalmas, de egyben félelmetes is.

GLAMOUR: Mi a helyzet az új filmeddel, a Butter-rel (Hugh Jackman és Jennifer Garner oldalán láthatjuk majd)? Mulatságos leszel benne? Mármint, ez a film olyan emberekről szól, akik vajfaragásban versenyeznek!
ASHLEY GREENE: Önkéntelenül az leszek. De igen – vajfaragás Iowa-ban, ott ez elterjedt dolog. Mesterműveket alkotnak.

2011. március 28., hétfő

Ology.com - Interjú Tinsel Korey-val

Tinsel a Nylon Magazin buliján - képek
Nektek Alkonyat-rajongók, Tinsel Korey színésznő Emily Young, a farkasfalka vezetőjének sebhelyes arcú menyasszonya és a farkaslány, ahogy Bella hívja őt a Twilight Saga-ban. De, amit valószínűleg nem tudsz, hogy egy szupertehetséges énekes/dalszövegíró is. Így van: színészkedik, énekel valamint gyönyörű is. És valószínűleg 2 másodpercen belül képes lenne megnevettetni. Tinsel Korey-val a Sharon Tharp beszélgetett (Az interjúból csak a BD-re vonatkozó részek kerültek lefordításra).

Szóval, hogy halad a Breaking Dawn? Milyen a forgatás ezúttal?
Nagy a különbség. Sokkal nagyobb produkció ezúttal, ha az előző részekhez hasonlítjuk. Rengeteg lett a szereplő. Azt hiszem, úgy 60 új vámpírt ismerhetünk meg. Ennek köszönhetően, nem éreztem azt, hogy a végéhez közeledünk. De Bill Condon, a filmek rendezője, annyira, annyira kedves. Vette a fáradtságot, hogy mindenkinek személyesen bemutatkozzon, megismerkedjen és átérezze a jeleneteket és minden ilyesmit. Szóval nagyon klassz volt.

Szülinapozás Vegasban

Képek: #1, #2, #3 // Videók
A Vegas-i NightClub-ok igencsak szerethetik a Twilight-ot (persze az üzlet áll minden mögött, jó kis reklám ez nekik), hisz most szombaton a Chateau-ban és a Sugar Factory-ban Tinsel Korey (Emily) és Kiowa Gordon (Embry) ünnepelte meg a születésnapját, ahová Bronson Pelletier (Jared)  is elkísérte őket. 
via BlackPack Lj, Brandheroin Lj

2011. március 26., szombat

Peter Facinelli a Twilight-ról és az új filmjéről, a Loosies-ról mesél

Alkonyat-rajongók Peter Facinelli-t lehet, hogy a dögös vámpírdokiként, Dr. Carlisle Cullen-ként ismeritek, de PFac több annál, mint Robert Pattinson filmbéli apukája – a Queens-i születésű színész jelenleg a Loosies-on dolgozik (azon a filmen, aminek ő az írója, producere és főszereplője) új produkciós cégével, a Facinelli Films-szel karöltve. Peter a hektikus Breaking Dawn forgatásáról el tudott egy kicsit szakadni, hogy beszélgessen a Celebuzz riporterével, Maria Mercedes Larával a Loosies készítéséről, és arról, hogy milyen érzések kavarognak benne az Alkonyat végének közeledtével.

Mesélj nekünk egy kicsit a Loosies-ban alakított karakteredről.
Egy New York-i zsebtolvajt alakítok, aki az anyjával él [nevet] és a mamája azt hiszi, hogy a Wall Street-en dolgozik. Szóval, minden nap a házból öltönyben és nyakkendőben lép ki, majd lesétál a metróba az ’irodájába’ – egész álló nap kizsebeli az arra járókat. Azért ez a foglalkozása, mert adósság gyötri, az apja elhagyta egy 500 000 dolláros szerencsejáték adósság kíséretében, szóval ki kell fizetnie azt a személyt (Vincent Gallo karaktere) aki felé az apja tartozik – emiatt az élete egy teljesen más irányt vett. Azt a gyors, laza, de egyben zavaros Steve McQueen-féle életmódot képviseli, egy nap viszont egy lány megütögetik a vállát, akivel egyéjszakás kalandba keveredett - a lány viszont teherbe esett. Ennek hírére a teljes élete fenekestül felfordul, hisz fel kell nőnie, és felelősséget kell vállalnia, úgyhogy ez egy szórakoztató történet.

2011. március 25., péntek

Entertainment Weekly - Elefánt a szobában

A Twilight Saga végének közeledtével mindenki arra kíváncsi, hogy ROBERT PATTINSON karrierje milyen irányt vesz. Ezt illetően még Pattinson-nak sincs elképzelése. Az Entertainment Weekly-nek a színészkedésről, a félelmeiről, a jövőjéről mesélt – valamint új drámájáról, a VIZET AZ ELEFÁNTNAK-ról, melyben Reese Witherspoon oldalán látható. Semmi sem tesz elevenebbé egy színészt, mint az, hogyha valaki olyant játszhat el, aki maga sem halott.

Az új outtakekkel illusztrált interjú folytatását itt megtaláljátok:

Tömeges boldog szülinapot :)


Megjelenések és mini-interjúk

A napokban Tinsel Korey a No-Regrets Fashion Partiján (+4), Anna Kendrick a Tribeca Filmfesztiválon (+7), Bryce Dallas Howard pedig Lee Pace és Uma Thurman Ceremony című filmjének Los Angeles-i premierjén járt (+30). Lee nem jelent meg a vörösszőnyegen, talán épp a BD miatt?
Ashley Greene szerdán twitteren interjút adott a @donatemydress-nek, ahol szóba került a Breaking Dawn is:
@batonrouge29 A Twilight könyvekből és filmekből melyik a kedvenc részed és miért?
@AshleyMGreene: Imádom azt a részt, ahol Alice megszervezi az esküvőt Bellával. Szeretek bulikat rendezni, plusz részt vettem a ruhám megtervezésében is!
@maddyk3: Azonosultál Alice karakterével? Ha igen, miért?
@AshleyMGreene: Abszolúte. A leginkább a családja iránt érez intenzív szeretetéért és a divatőrületért. 
Wendell Pierce pedig a Rolling Stone-nak adott interjút, amelyben egy kérdés erejéig rákérdeztek Twilight-os szereplésére is: "Az igaz, hogy benne leszel a következő Twilight filmben, a Breaking Dawn-ban? Igaz. Nem leszek se farkas, se vámpír. Valójában egyike vagyok az ember szereplőknek." 
Wendell talán J. Jenks asszisztensét, Max-et, vagy épp magát Jenks-et fogja alakítani a BD Part 2-ben? Esetleg valaki mást a Part 1-ből? Hmm.
via brandheroin Lj

2011. március 24., csütörtök

Rob a Breaking Dawnról: EW és USA Today interjú

Reggel már láthattátok, hogy Robert az eheti EW címlapján fog szerepelni, a kintiek pedig észveszejtő gyorsasággal szereztek egy példányt a magazinból, és már be is szkennelték az interjút (+5). Egyelőre nem tudom, hogy lefordítjuk-e az egészet, viszont a Breaking Dawn-ra vonatkozó részt előre megcsináltam. Plusz az USA Today oldalára is felkerült időközben egy új interjú Rob-bal, amiben a WFE mellett a Breaking Dawn is szóbakerült - pontosabban a szülési és esküvői jelent. Ebből is csak a Twilight-os rész fordítottam le – a tovább mögött megtaláljátok mindkettőt.

Judi Shekoni Team Edward

A Breaking Dawn Zafirnája, Judi Shekoni a Large.Manchester magazinnak adott interjút, amelyben többek között szóba került a Twilight Saga is:

[...] Jelenleg a Breaking Dawn-t forgatod, amiben az amazon vámpírt, Zafrinát alakítod – már azelőtt is rajongója voltál a franchise-nak, hogy megkaptad volna a szerepet?
   Abszolút. Az első két könyvet akkor olvastam mikor a barátommal, Jenny-vel a Bahama-szigetek körüli hajóúton voltam. Nem akartam fikciós regényt olvasni, de már annyira unatkoztam, hogy bármit kézbe vettem volna. Eleinte az egész elég furcsának tűnt, emlékszem, hogy azt mondtam, „Nem értem, ez csak kölykökről szól,” de ahogy egyre jobban belemerültem, úgy habarodtam bele. Már azon a ponton voltam, hogy engedjetek leszállni a hajóról, mert meg kell vennem a következő kötetet. Mikor az első filmet mutatták be, a barátaimmal a mozira előre foglaltunk jegyeket - és imádtuk [a Twilight-ot].
Most pedig az egész annyira szürreális, hisz egyik nap ott álltam Cullenék házában és azt gondoltam, ’Tényleg itt vagyok’!

Rob, Reese és Tai az EW címlapján

Az Entertainment Tonight tegnap este exkluzív képeket közölt le Robert, Reese és az indiai elefánt, Tai Entertainment Weekly-s címlapjáról és fotósorozatáról - a magazin holnap kerül az amerikai újságosok standjaira. (HD Videó)
via SpunkRansom, pattinsonlife Lj

2011. március 23., szerda

Helyzetjelentés a Bel Ami-ról és a WFE-ről

A Bel Ami körül még mindig nagy bizonytalanság. Ha még emlékeztek Rob az Mtv-s interjúja során is csak annyit tudott mondani, hogy nagyon vágják a filmet, látott már belőle részleteket, de még ő sem tudja pontosan, hogy mikor láthatja a nagyközönség. Felröppentek olyan szóbeszédek is, hogy Cannes-i Filmfesztiválon fogják először levetíteni a nálunk is forgatott drámát. Április 14-én viszont végleg fény derül az igazságra, hisz ekkor hozzák nyilvánosságra, hogy mely filmek kerültek fel a fesztivál műsorrendjére. (Itt meg kell jegyeznem, hogy a legnagyobb filmes újságok arról írnak, hogy Kristen On the Road című filmje szintén esélyes egy Cannes-i bemutatóra.)
A Bel Ami egyik női főszereplője, Uma Thurman viszont új filmje, a Ceremony promója során nyilatkozott  Rob-ról is: „Azt hiszem, hogy Robert Pattinson egy igazán komoly színész lesz. Hihetetlenül határozott volt a jelenléte a forgatáson, plusz nyilvánvalóan nagyon jóképű. Nagyon kedves személyiség és érzékeny… nagyon jó színész.” Habár sok figyelem övezte a forgatás alkalmával, ennek ellenére Uma azt mondta, Rob profin viselkedett. Viszont nem hagyhatták ki, hogy ne tegyék fel azt az igazán ultrafontos kérdést, hogy tényleg láthatjuk-e majd Rob fenekét a Bel Ami-ban - utalván Mr. Pattinson korábbi kijelentésére: „Egyszer sem láttam a hátsóját! Szóval erről nem tudok mesélni. Az igazat megvallva fogalmam sincs, hogy milyen történésekbe keveredett a többi karakterrel - még nem láttam a vágott verziót, szóval lehet, hogy benne lesz, de az is, hogy nem.”
Már tegnap jeleztem, hogy 30 másodpercek erejéig bele lehet hallgatni a WFE Score-ján szereplő számokba, viszont már egybe is felkerült YT-ra (lásd fenti lejátszó) – a zenei előzeteseket egyenként ide kattintva érhetitek el. A WFE kapcsán még van egy hírecskénk: Április 3-án a Las Vegas-i MGM-ben megrendezésre kerülő 46. Country Zenei Díjátadón Robert Reese Witherspoon oldalán fog megjelenni és felkonferálni/díját átadni. Plusz még adósok vagyunk a WFE vörösszőnyeges premierdátumaival - az időpontokat és a helyszíneket a tovább mögött találjátok.

Előszavazás: 2011 Mtv Movie Awards

Június 5-én kerül megrendezésre az idei Mtv Movie Awards, viszont addig ki kell választanunk, hogy az egyes kategóriákban kik legyenek a jelöltek. Az előjelöltek sorából persze az Eclipse, valamint kedvenceink sem maradhattak ki. Lássuk hol és kikre lehet leadni a voksokat:
Legjobb csók - Szavazok
Robert Pattinson&Kristen Stewart // Taylor Lautner&Kristen Stewart // Cam Gigandet&Minka Kelly (The Roommate)
Legjobb harc - Szavazok
Robert Pattinson vs. Bryce Dallas Howard és Xavier Samuel
Legjobb gonosz - Szavazok
Bryce Dallas Howard // Xavier Samuel // Billy Burke (Red Riding Hood)
Legjobb filmes idézet - Szavazok
Robert Pattinson – „Doesn't he own a shirt?” // Taylor Lautner – „Let's face it, I'm hotter than you.”
Legjobb feltörekvő sztár - Pasik: Szavazok, Csajok: Szavazok
Xavier Samuel // Jackson Rathbone (The Las Airbender) // Jodelle Ferland (Case 39)
Legjobb női alakítás - Szavazok
Kristen Stewart
Legjobb férfi alakítás - Szavazok
Robert Pattinson // Taylor Lautner
Legjobb film - Szavazok
The Twilight Saga – Eclipse (Rendező: David Slade) // Red Riding Hood (Rendező: Catherine Hardwicke)

Az előjelöltekre április 5-ig lehet szavazni, és május 3-án derül ki, hogy az egyes kategóriákban kik indulnak majd a végső győzelemért.

2011. március 22., kedd

Az orosz ELLE interjúja Robert Pattinson-nal

A Föld legelbűvölőbb vámpírja egy rövid szünet erejéig kilépett a Twilight világából, hogy megcsinálja a Vizet az Elefántnak című filmet – Robert Pattinson Galina Galkina-val beszélgetett.

Azt beszélik, hogy azután vállaltad el a Vizet az Elefántnak főszerepét miután találkoztál partnereddel – Tai-jal, az elefánttal. Miként nyert meg téged?
Az idomárja azt kérdezte tőlem, „Látni akarod, hogy milyen trükköket tud megcsinálni?” Kiderült, hogy Tai  lovat és csirkét is tud utánozni! Mikor az idomár azt kérte tőle, hogy csináljon úgy mint a ló, ezt a „Frr!” hangot adta ki. Hogyan tud ilyeneket megcsinálni? De azt is tudja, hogy kell labdával játszani és meg tud a mellső lábain is állni. Azt gondoltam, „Ez egy csodálatos állat! Nagyon szerencsés vagyok, hogy egy olyan filmben szerepelhetek, amiben ő is benne van!”

2011. március 21., hétfő

Megerősítetve: a vámpírcsászármetszés benne lesz a BD-ben

Robert TV Week sorozatához ismét előkerítettek valahonnan huszonvalahány képet, szóval így már több mint 130(!) fölé emelkedett az ezen sorozatból kiadott outtakek száma. Április közepén pedig a Totalfilm magazinban közölnek le vele egy interjú, amelyből már most kiadtak egy kis részletet.  Ebben pedig Rob megerősíti, hogy a Breaking Dawn már-már horrorisztikus császármetszését - Edward a fogával tépi fel Bella bőrét, hogy világra segítse kislányukat - is leforgatták, illetve azt is hozzátette, hogy a Saga befejező része különbözni fog az eddigi filmektől, hisz az alapanyag is a maga módján más - ahogy mondja, "őrületes".
Anna Kendrick még a múlt héten az Intermix koktélpartiján járt, kolléganője Bryce Dallas Howard (ősszel bemutatásra kerül közös filmjük a 50/50) pedig a Kate Spade őszi reklámkampányának forgatásán/fotózásán vett részt. via brandheroin Lj, RPBrasil.com, BHF.com

2011. március 19., szombat

Josh Horowitz interjúja Robbal

A korábban már beharangozott félórás szemközti beszélgetést rögtön a Leno Show-ban is leadott WFE jelenettel kezdik, amit én nem néztem meg, tartogatom a mozira a jó dolgokat :) A kérdések elején Rob elmondja, hogy csak és kizárólag Jacob neve miatt vállalta a filmet. Ami persze nem igaz, de ezt a poént nem hagyhatta ki. Viszont a következő filmjében szeretné ha a karakterét Taylor-nak hívnák :D Komolyabb vizekre evezve Rob egyáltalán el is felejtette, hogy ő egyáltalán filmet csinált, mert annyira jól érezte magát a forgatáson, aztán mikor mostanában elkezdte promózni akkor tudatosult benne, hogy "Úristen, új filmem van".
Szóba került Tai, az elefánt nagyszerű karrierje is: "Több filmje van mint nekem! De komolyan. Sokkal több. És nem akármilyenek. Olyan kultfilmekben szerepelt mint például a Banksy documentary (Exit through the giftshop)". Majd mutatnak egy képet, ahol Britney látható az egyik klippjében szintén Tai-al, mire Rob megjegyzi, hogy lassan már ha elefántot lát valahol (filmekben, videókban) akkor neki mindig az jut eszébe, hogy az Tai. A többi elefánt tart is tőle, mert olyan alfa nőstény fellépése van, hogy rögtön megijednek tőle. Ő az elefántközösség sztárja :D
Az állatok iránti szeretetével kapcsolatosan szóba kerül a híres-hírhedt örökbefogadott kutya is, aki tényleg igazi és Bear-nek (Macinak) nevezte el. Először Maci Laci (Yogi Bear) lett volna teljes neve, de úgy gondolta az egy kicsit sok volt, így csak simán a Maci nevet kapta.
Kis beszéd a Reese-el való munkáról, a szokásos nagyon aranyos, pozitív energiája van blabla, aztán szóba jönnek a további kolléganői: Kristen, a Bel Ami-s lányok, mire Rob csak annyit mond, hogy szeret dögös nőkkel együtt dolgozni :D Mindezek mellett természetesen mindannyian nagyon szenvedélyes és remek színésznők.
Egy kis szokásos poénkodás az akcentusokkal és nyelvekkel, előkerül egy-két szó lengyelül, ami majd ugye a filmben is elhangzik illetve a jó kis amerikai akcentus is prezentálva van egy kőkemény Wow formájában. A Breaking Dawn forgatásán néha viszont már teljesen bronxi gettó stílusban nyomja, amit fogalma sincs miért tesz, egyszerűen csak jön.
A WFE intimebb jeleneteinek forgatásakor Rob kicsit meg volt fázva és ez olyan szempontból nehezítette meg a dolgot, hogy két csók vagy egy-egy simogatás közben mindig törölgetnie kellett az orrát nehogy összetaknyozza szegény Reese-t :D

Robert Pattinson a Tonight Showban vendégeskedett

Nos, már nagyon jól tudjátok, hogy tegnap/ma Robert-napot tartottunk/tartunk, hisz az MTV és Jay Leno vendége volt Mr. Pattinson. Én most csak a Tonight Show-ban elhangzottakat fogom röviden összefoglalni, Annie majd a délelőtt folyamán jön az MTV-s videók lényegének kifejtésével.

Tonight Show Jay Leno-val (képek, videó)
 Leno feleleveníti a legutóbbi műsort, amiben Rob szerepelt: akkor a szülei is vele voltak, és elmesélte hogy apukája küldött neki egy e-mailt, amiben leírja a fiának, hogy miként kellene romantikusan viselkednie a nőkkel. Rob pedig írt neki, hogy jó lenne ha visszaírna valamit, mert holnap jelenése van Jay Show-jában. LOL Még a papánál maradva, Leno úgy tudja, hogy nagy hatással volt Rob karrierjére, és hogy ez igaz e. Rob azt mondja részben igaz, és elmeséli az ezerszer hallott/olvasott sztorit hogy miként iratkozott be egy apja unszolására egy drámacsoportba egy csapat lány miatt. Majd szóba kerülnek a nővérei is, akik néha  Claudiának hívták és csináltak neki szép kis copfokat.
Előkerült egy áprilisi Vanity Fair is - a címlapján pedig Rob látható egy aligátorral a nyakában. Leno nem igazán érti az aligátort, hisz úgy tudja a film címe Vizet az Elefántnak. Rob persze elvicceli az egészet, hisz az egy kaméleon és az egész úgy néz ki, mint egy amish Boy George. Mutatnak még képeket a fotósorozatból, mikoris Jay megjegyzi, hogy nagyon tetszik neki az a kép, ahol Rob egy autóban ül. Persze a közönség rögtön elkezd sikongatni, erre Jay lecsitítja őket, mivel „Nem, nem, nem - nem Rob miatt tetszik, hanem az autó miatt (ami egy 1958-as Oldsmobile 98 egyébként).” – mondta. (Leno-ról köztudott, hogy autóőrült, főleg a régi típusúakért van oda.) És ha már autók, mi a helyzet Rob BMW-jével, amiről szintén a múltkori látogatása alkalmával beszélt, megjavítatta már? Dehogyis, jelenleg is valahol egy garázsban van - tiszta pókháló, teteje nincs, mert leszakadt és ki is gyulladt egyszer. Még a szerelő sem értette anno, hogy működhetett ilyen műszaki feltétek mellett. LOL Szóval most bérelt autókkal szokott furikázni, és a hangulatától függ, hogy milyenekre esik a választása, de inkább a sportos kocsik felé húz.

2011. március 18., péntek

WFE promó az MTV-nél és Jay Leno-nál

Ma, vagyis magyar idő szerint holnap hajnalban Robert Pattinson az Mtv-nél és a Jay Leno-nál fog vendégeskedni, az apropót pedig nem más szolgáltatja mint a Vizet az Elefántnak promóciója. 

MTV livestream
Az MTV riportere, Josh Horowitz egy 30 perces livestream keretében fogja Rob-ot a filmről faggatni (előtte bemutatnak egy új jelenetet a WFE-ből), illetve korábban már írtuk, hogy a rajongók is küldhettek kérdéseket, szóval várhatóan ezekből is fognak majd szemezgetni. 
A kezdési időpont: 8:56 pm EST, magyar idő szerint ez: hajnali 1:56.
Livestreamek (valamelyik csak működik majd): #1, #2, #3, #4, #5, #6
Tonight Show Jay Leno-val
A kintiek utána sem maradnak Rob nélkül, hisz Jay Leno Tonight Show-jában is fel fog tűnni. Ehhez nem tudom, hogy lesz-e stream, ha találok, akkor majd belinkelem. Nagy valószínűséggel itt is le fognak adni egy videót a filmből, de nem tudni hogy új lesz-e vagy a már látottakból vágnak össze valamit. 
Kezdési időpont: 11.:35 pm EST, ez magyar idő szerint: hajnali 4:35. 

Mi biztos, hogy nem maradunk fent, viszont holnap reggel/délelőtt jövünk a videókkal, azok rövid összefoglalásával és képekkel! via @twilightbritneyfan

2011. március 17., csütörtök

Angela Sarafyan (Tia) interjúk

Angela Sarafyan-ról, a Breaking Dawn Tiájáról a lousianai Scene magazin márciusi/április számában egy új fotósorozat jelent meg (képek a tovább mögött), illetve egy interjú is - az interjúnak csak az elejét fordítottam le, mert abban tesznek inkább említést a BD-ről. Illetve a NextMovie oldalán is megjelent egy interjú, amit Angelával készítettek, ebből is csak a minket érintő részeket fordítottam le.

Scene Magazin – Az új Kleopátra
„Hogy őszinte legyek, nem igazán fogtam még fel ennek a filmnek a nagyságát.” Angela Sarafyan tavaly ősszel csatlakozott a Breaking Dawn-hoz, a Twilight Saga kétrészes fináléjához. „Elképzeléseim vannak, de még úgy igazából nem tapasztaltam ebből semmit.” Az elmúlt három hónapban Baton Rouge belvárosában élt, azon városban, amely a forgatás helyszínéül szolgált. Ellentétben Robert Pattinson-nal, Kristen Stewart-tal és Taylor Lautner-rel, a Breaking Dawn Angela első Twilight filmje lesz. „Szívélyesen fogadtak,” mondta arról, hogy milyen újoncnak lenni a többiek között. „Nagyon, nagyon kedvesek. Mindenki – legyen szó a régi motorosokról, vagy az újonnan csatlakozókról. Tényleg olyan, mint egy család, igazán jó volt velük lenni.”

2011. március 16., szerda

Cam, Ashley, Jamie

Ha minden igaz, Cam Gigandet Wonderland magazin számára készült fotósorozatát még nem raktuk ki, nos itt az idő, hogy pótolva legyen, hisz már négy új outtake is napvilágot látott a sorihoz (az utolsók azok). Ms. Greene pár napja New York City-be volt - a SiriusXM rádiónál vendégeskedett, ahol a Skateland című filmjét promózta, ugyanis a filmet május közepétől már vetítik az amcsi mozik. Jamie Bower pedig a Killing Bono című film dublini premierjén villantott csábos mosolyt.
via Cam-Gigandet.net, AshleyGreene.net, brandheroin Lj

2011. március 15., kedd

Boldog szülinapot Mr. Lutz!


Breaking Dawn forgatás az Orpheum Színházban?

Rajongói beszámolók szerint tegnap a vancouveri Orpheum Színháznál forgatott a Breaking Dawn stábja. Nem igazán tisztázott, hogy mégis milyen jeleneteknek adott otthont a színház belső tere - ami egyébként gyönyörű, lásd a képeken -, de egyes spekulációk szerint Edward flashback jeleneteit (vagy az ember Edwardét, vagy pedig már a vámpír Edwardét, aki még nem tért át a vegetáriánus életmódra) vették fel. Ezt a feltevést erősíti meg egy tweet is, miszerint a helyszínen kint ácsorgó rajongók az 1920-as évekbeli ruhákba öltözött statisztákat láttak. Hmmm.
Mint már mondtuk a forgatási helyszíneket nagyon védik, így egyelőre lehetetlen küldetésnek tűnik, hogy bárki is használható képeket készítsen. Szóval csak a pletykákra, híresztelésekre tudunk támaszkodni, amik vagy hitelesek vagy sem.
Ami viszont biztos: a farkasfalka nagy részének befejeződött a Breaking Dawn forgatása, Alex Meraz így emlékezett meg erről pár nappal ezelőtt: "[...] Hivatalosan is a holnapi lesz az utolsó forgatási napom a Twilight Saga-ban...micsoda őrült két év az életemből."
via Mandy's Mind, Newsflick

2011. március 14., hétfő

Vizet az Elefántnak – Produkciós jegyzet és Score lista

A 20th Century Fox oldalára felkerült a Vizet az Elefántnak-hoz készült úgynevezett Production Notes (Produkciós jegyzet). Mivel 12 oldalas irományról van szó, így csak egy (viszonylag spoilermentes) kivonatot készíttettem belőle, a teljes terjedelmű jegyzetet, pedig ide kattintva érhetitek el. Illetve közzétették, hogy a James Newton Howard által szerzett Score albumon és végül a filmben milyen dalok lesznek majd hallhatóak – a tovább mögött megtaláljátok azt is.

Sara Gruen regénye 2006-ban jelent meg Amerikában, amely szinte rögtön bestselleré vált, hiszen 12 hétig a New York Times bestseller listáján tanyázott. Reese Witherspoon (Marlena) véleménye szerint Gruen regénye „egy csodálatos történet, amely a szerelemről, a reményről, a megbékélésről, a második esélyről és a boldogság kereséséről szól.” Witherspoon mellett Robert Pattinson is csodálója az írónő által létrehozott karaktereknek és világnak, „Valaki elküldte nekem a könyvet, és azonnal ráhangolódtam.” Nem sokkal a könyv megjelenése után felmerült azon ötlet, hogy film készüljön a regényből. Ez ügyben 2008 végén Gil Netter producer felkereste Francis Lawrence rendezőt. „Együltő helyemben olvastam ki [a regényt]. Igazán nagyszerű élményt nyújtott, a történet egy nagyon részletgazdag világban játszódik. Imádtam a karaktereket, az érzelmességét, az izgalmat.” – mondta a film rendezője.

Twi/Tour beszámoló #5 - Guri Weinberg (Stefan)

A mai Twi/Tour-os beszámolónk alanya Guri Weinberg, aki szintén a jó öreg Nashville-ben válaszolgatott a rajongók kérdésére:
Breaking Dawn
- Guri a BD-ben a romániai klán vezetőjét, Stefan-t alakítja, akinek fő célja, hogy bosszút álljon a Volturi-n
- Noel Fisher-rel (Vladimir) nagyon jól megértették egymást. Egymás között a nonverbális kommunikációjukat szinte tökéletesre fejlesztették, aminek majd a vásznon mi is szemtanúi lehetünk
- az összes Twilight könyvet már kiolvasta, „házifeladat volt”- mint mondta
- ő is bámulatos rendezőnek tartja Bill Condon-t, akit úgy jellemzett, mint „aki tudja, hogy mit is akar pontosan”, a filmek szerinte is klasszak lesznek.
- Patrick-hoz (Liam) hasonlóan neki is segített egy beszédtanár, hogy a romániai akcentusát tökéletesítse
- sokat beszélgetett Stephenie-vel, aki nyitott volt arra, hogy a színészek ötleteit meghallgassa és hagyja, hogy új dolgot is belevigyenek karaktereikbe

Kellan előszületésnapi bulija Las Vegas-ban

Kellan hivatalosan csak holnap lesz 26 éves, viszont a hétvégén a Las Vegas-i Pure Nightclub Ashley után Kellan-nak is rendezett egy előszületésnapi bulit. Mr. Monkeyman-nak viszont nem az ismeretlen tömeggel kellett együtt buliznia és megosztania azt az érdekes színű tortát, hiszen ott volt édesapja, Brad Lutz, valamint a bátyja, Brandon Lutz is.
via KLO

2011. március 13., vasárnap

Twi/Tour beszámoló #4 - Gil Birmingham és Charlie Bewley

És ahogy ígértem, itt a mai Twi/Tour beszámoló folytatása:

Gil Birmingham és Charlie Bewley
- Gil megerősítette, hogy a BD esküvői jelenetét április első hetében fogják felvenni Vancouver-ben
- Gil olyan szupererőt szeretne, amivel bármilyen filmszerepet megkaphatna, amit csak akar vagy olyat, amivel vissza lehet menni a múltba és ott megváltoztatni dolgokat
- Charlie pedig olyan képességet akarna magának, amivel megváltoztathatja az emberek gondolatait vagy olyat, amivel az álmokat teheti valóságossá
- Charlie egy csínyt követett el Nikki ellen: egy olyan fotót tartott a fenekéhez, amin ez állt, „Team Demetri” és erről képet is készített, amit megmutatott a közönségnek is. LOL Charlie elmesélte azt is, hogy az utolsó BD forgatási napján a stábtagok hátára Team Edward vagy Team Jacob cetliket ragaszgatott :D
- Gil kedvence Billy Black megformálásában az, hogy napokon keresztül csak ülnie kell LOL
- Melyik Disney karakter lennél? Gil: Goofy Charlie: az Oroszlánkirályból Ed a hiéna
- Charlie szeretne egy olyan filmben szerepelni, mint amilyen a Mátrix volt. Gil pedig egy rajzfilmben, ekkor azonban hirtelen eszébe jutott, hogy már csinált egyet, a Rango-ban kölcsönözte a hangját az egyik karakternek
- Charlie szerint Gil a Twilight keresztapja (Godfather of Twilight), Gil szerint ő nem a keresztapa, hanem a „Gilfather” :D
- Gil a Facebook oldalán tette közzé a fentebb látható fotót, ahová az alábbi kommentet írta valaki: „Rúgd szét a halott seggét farkasapuci!”. Gil részéről ezért járt egy LIKE. :D

BD beszéd

A Saga színészeit úton-útfélen a befejező két részről faggatják, ezúttal Nikki, Jackson és Cameron mondott el egy-két érdekességet a készülő Breaking Dawn-ról valamint vannak új számadatok arról, hogy a Summit mennyi pénzt szánt a befejezésre és hogy ebből mennyit szeretne visszakapni. Csapjunk a vattacukiba.

Jackson:
“Eddig nagyon jól megy a forgatás. Körülbelül a folyamat felénél járunk . . . Nagyon jó érzés volt Baton Rouge-ban lenni,” ezt többek között annak is köszönheti, hogy családja a közelben lakik és a forgatások közötti hosszabb szünetekben az otthoni kosztot élvezhette.
“Mindegyik film csak egyre jobb és jobb lesz köszönhetően a különböző renezőknek, most a fantasztikus Bill Condon-t kaptuk meg vele pedig egy álom együtt dolgozni. Úgyhogy szerintem ez lesz a legjobb rész.” mondta. “Van néhány nagyon klassz jelenet a filmben amit a nagyszerű forgatókönyvírónk, Melissa Rosenberg és csodálatos rendezőnk Bill Condon összerakott, hogy megmutathassák, ennek a filmnek a csúcspontjait és hogy hogyan kel életre a könyvből."
A Breaking Dawn-beli kaszkadőrjeleneteit is saját maga hajtja végre, ha kell akár sérült bordával is. Ez úgy történt, hogy mivel bandájával, a 100 Monkeys-al "rengeteg cuccost" cipelt munka közben, elesett egy kábelben, melynek folyományaként megrepedt a bordája, de ezt titokban tartotta a stáb előtt, hogy engedélyezzék neki a kaszkadőrmutatványok végrehajtását. “Nagyon fájt, de megérte.”

Twi/Tour beszámoló #3 - Patrick Brennan, Jodelle Ferland, Leah Gibson

Nikki Reed-en kívül a nashville-i Twilight Convention-ön Patrick Brennan, a Breaking Dawn Liam-je, Jodelle Ferland, az Eclipse Bree Tanner-je, valamint Gil Birmingham (Billy Black) és Charlie Bewley (Demetri) is a meghívottak között volt. A már jól ismert rajongó oldalak (@TwilightLexicon,@Twilighish,@RPExaminer), így tolmácsolták az általuk elmondottakat. (Most csak Patrick, Jodelle és Leah részét olvashatjátok el, este kirakom a Gil/Charlie-s részét is.)

Patrick Brennan – Liam, az Ír klán tagja
- a nashville-i volt az első Twi/Tour élménye
- iszonyat magas, nagyjából akkora mint Daniel Cudmore
- jelenleg is olvassa a Breaking Dawn-t, a 90. oldalon jár
- Bill Condon-t nagyszerű rendezőnek és különleges embernek tartja. A legjobb rendező, akivel valaha is együtt dolgozott. Nagyon sokat segített neki a BD-s karakterének megformálásában.
- szerinte a BD-ben minden új vámpír nagyon különleges, gyönyörű és kivételes lesz
- Patrick rendkívüli táncosnak tartja magát, és az összes új vámpír betanult egy táncos koreográfiát, amit a Volturis patthelyzetnél vettek fel --- minden jel arra mutat (lásd. a színészek korábbi tweetjeit), hogy ez egy speciális meglepetés lesz majd a rajongók számára :D
- a vámpírsminket és kosztümöket nagyon szerette viselni, mert úgy érezte magát, mint egy gyerek Halloweenkor
- mindenki nagyon szívélyesen fogadta őket, és nagyon hálás, amiért részese lehet a Saga-nak
- egy nagyszerű beszédtanárral dolgozott együtt Skype-on keresztül, akivel az ír kiejtését tökéletesítette a szerep kedvéért

2011. március 12., szombat

Twi/Tour beszámoló #2 - Nikki Reed

Ezen a héten a Twi/Tour Nashville-ben állomásozott – a meghívott vendég Peter lett volna, de neki néhány dolog közbejött, így le kellett mondani részvételét. Helyette viszont Nikki Reed ugrott be, az által elmondottakat pedig ismét rajongói oldalak (@TwilightLexicon,@Twilightish,@RPExaminer) közvetíttek twitteren, és a fentebb látható képeket is ők készítették.
Nos Nikki a következő témákról mesélt:
- hamarosan végeznek a BD forgatásával (elméletileg április végén)
- szerinte Taylor nagyon dögös lesz abban a jelenetben, amikor nekivágja Rosalie fejének a kutyatálat
- Rosalie és Bella kapcsolatát a BD-ben nagyon bensőségesnek írta le, amitől Kristen-nel való kapcsolata is szorosabb lett. Viszont a legközelebb Elizabeth-hez és Peter-hez áll, de a barátságok a kezdetektől fogva folyamatosan változnak
- elárulta, hogy az utolsó két filmben végre láthatjuk majd Emmettet és Rosie-t csókolózni
- megerősítette, hogy Jackson a BD-ben nem fog parókát viselni
- a forgatáson Taylor üdítő látványt nyújtott a sok sápadt ember között, hisz neki legalább lehetett szép, napbarnított testtel feszíteni! LOL És ha valakinek még kétségei lettek volna, Nikki megerősített, hogy Taylor hasizmai még mindig nagyon rendben vannak. :D
- Nikki szerint Rob sminkje a BD-ben jobb lesz, mint az eddigi részekben. Robert-et pedig zseniális énekesnek tartja, és néhány dolgot felvett tőle a gépére, amiket meg is mutatott Catherine Hardwicke-nak

Rachelle poszt

Rég hallottunk Rachelle-ről, az aktuális képek mellett itt egy kis pótlás is: kedvenc vöröskénket a 31. Genie Awards (márc.10) vörösszőnyegén fotózták teljes pompájában, társasága pedig legújabb filmjének, a Barney's Version-nek a részleges szereplőgárdája volt, mely több díjat is nyert az este folyamán. Rach a Rolling Stone magazin díjátadó party-ján (márc.5) is megjelent, ezúttal szögegyenes hajjal, viszont a látható fáradtsága ellenére továbbra is mosolygósan. Valamint van még itt kettő darab outtake, melyet a Chateline magazin készített. A tovább mögött az újságban megjelent rövid kérdezz-felelek fordítása.
via twilightersfan LJ, rachellelefevre.us

2011. március 11., péntek

WFE promó: élő livestream Robert-tel jövőhéten

Az MTV leszervezett jövőhét péntekre (március 18.) egy exkluzív élő közvetítést, amin Robert be fog mutatni egy új klippet a Vizet az Elefántnak-ból, majd ezt követően egy félórás Kérdezz-feleleken fog részt venni. A banzájt Josh Horowitz - az Mtv nagyszerű riportere - fogja levezényelni, aki rajongói kérdésekkel is szeretné bombázni Rob-ot, szóval ha bármiféle kérdés megfogalmazódott bennetek a filmmel, vagy csak Rob személyével kapcsolatban akkor ezen cikk végén található kommentekhez írjátok be, vagy küldjétek el twitteren az @MTVNews-nak és használjátok az #AskRob hastagot.
Nem tudom mennyire emlékeztek, de ugyanezen a napon Rob-ot még Jay Leno-nál is láthatjuk, úgyhogy szép kis hétvége elé fogunk nézni. Az események előtt minden fontos infót ki fogunk írni, szóval senki sem fog lemaradni. És mint látjátok az MTV pluszban egy új WFE still-el is megörvendeztette a nagyérdeműt, amit teljes valójában ide kattintva vehettek szemügyre.

2011. március 10., csütörtök

Glamour fotózás BTS videók - Anna Kendrick

A tovább mögött találtok egy 2 perces verziót is

Két csaj, egy pasi

Nikki-nek úgy látszik még nem kezdődött el a munka Vancouver-ben, hisz a hét eleji Red Riding Hood premier után, tegnap este ellátogatott a UK Style partijára (képek). Maggie Grace (Irina) pedig egy jótékonysági tenisz és golf versenyen mutatta meg magát (képek). És ha már az újoncoknál tartunk: LA-ben megtartották A Föld Inváziója - Csata: Los Angeles-ben premierjét (itthon az akció-scifi március 17-én kerül a mozikba), amin a Breaking Dawn Vladimir-ja, Noel Fisher is megjelent - joggal, hisz az ufós filmben tengerészgyalogost alakít (képek). Egyébként nagyon durván néz ki ezzel a tejfelszőke hajjal, és porcelánfehér bőrrel. Az is holtbiztos, hogy a BD miatt egy deka fehér vámpírsminket sem kellett rákenni.

2011. március 9., szerda

Boldog Születésnapot, Chaske!

Catherine Hardwicke Kristen és Rob meghallgatási videójáról

Mikor mikrofonvégre kapják a Twilight rendezőnőjét, Catherine Hardwicke-ot akarva vagy akaratlanul valamilyen formában mindig a Twilight-nál kötünk ki, így történt ez A lány és a farkas (Red Riding Hood) promója során is.
      Az MTV-nek adott interjúsorozatban, Josh Horowitz szinte minden rajongót érdeklő kérdéssel állt elő: vajon mikor láthatjuk Rob és Kristen közös meghallgatási videóját? Catherine válasza erre az volt, hogy „Túl veszélyes lenne, lázadásokat szítana, őszintén, tényleg hagyjuk ott ahol van. Nem hagyhatom, hogy bárki is lássa. De most komolyan. Eléggé szenvedélyes/szexis.” Josh reakciója erre: „A fanok megbirkóznának vele.” Cath nevetve pedig azt válaszolta, hogy nem olyan biztos az. 
      Szerintem sokan tudjátok, hogy a Red Riding Hood férfi főszereplője, Shiloh Fernandez benne volt az utolsó 4 fiú között, akik legjobbnak találtattak Edward szerepére. Cath az Access Hollywood-nak elmesélte, hogy mind a négy fiút meghallgatta Kristen közreműködésével különböző jelenetekben, ilyen volt például a biológia termes jelenet, amit Cath ebédlőasztalánál prezentáltak, illetve a híres csókjelenet is. A két napos meghallgatási folyamat végén viszont Kris egyértelműen Rob mellett tette le a voksát.
      Az E!Online-nak a RRH vörösszőnyegén a rendezőnő elmondta, ha úgy adódna, akkor szívesen dolgozna újra együtt Kristen-nel és Robert-tel: „Szeretnék újra együtt dolgozni velük, ha egy megfelelő projekt megfelelő időben ránk találna - az fantasztikus lenne. Csodálatosak, nagyon közel állnak a szívemhez.”
        A PopSugar viszont Catherine-t arról faggatta, hogy mit szól Kristen új szerepéhez, hisz nagyon nagy valószínűséggel ő fogja eljátszani Hófehérkét a készülő Snow White and the Huntsman című filmben. „Imádom. Kris fantasztikus lesz, hisz megtanulja hogy kell vadászni. Ez a szerep tökéletes számára! Igazán klassz csaj. Jót fog tenni [a filmnek].”

Twi/Tour beszámoló #1 - Peter Facinelli

A Twi/Tour múlt heti állomásának Los Angeles adott otthont - tudjátok ezen állítottak ki először egy-egy kosztümöt Bella, Edward és Jacob Breaking Dawn-os ruhatárából -, ahol Peter Facinelli volt a meghívott vendég. Néhány fanoldal pedig lelkesen tolmácsolta az elhangzottakat tweetek formájában, Peter pedig mesélt:

A filmekről
- Az Alkonyat meghallgatásán a balett termes jelenetet kellett eljátszania. Bella ebben az esetben Catherine Hardwicke volt, akire ráfeküdt és úgy kiabált Robert-nek, hogy szívja ki a mérget. Peter szerint ha akkor valaki besétál, igazán furcsa látványban lett volna része.
- Peter ha fiatalabb lenne szívesen bújna Edward bőrébe. De szereti Demetri karakterét is.
- Peter úgy nyilatkozott, hogy a családi jelenetek mindig olyanok, mintha nagy partikat tartanának. És imádja ezeket a jeleneteket minden Alkonyat filmben.
- Az Eclipse harci edzés jeleneteiben Peter ötlete volt, hogy feldöntse Edward-ot, nem pedig fordítva hisz Carlisle az idősebb. Ezeken az edzéseken
Peter nem sérült meg, ellentétben a többiekkel. Jackson például agyrázkódást szenvedett - Kellan ökle miatt.
- Peter szerint Bill Condon kellemes és nagyon kedves ember, aki nagyon kommunikatív és fogékony az ötleteikre, de még nem látott kész anyagot a filmből.
- Kedvenc könyve az Eclipse, de a Breaking Dawn forgatókönyve áll hozzá a legközelebb a négy közül. Azt mondta, hogy követi a könyv eseményeit, de lesznek benne változtatások, amit mi rajongók szeretni fogunk. Sokkal izgalmasabb lesz, mert senki sem akarja két órán keresztül Bellát egy kanapén fekve nézni.

2011. március 8., kedd

Rob együtt zenélt a Preservation Hall-al

A Vanity Fair oldalára ez az exkluzív kép került fel, amin Robert látható és épp a világhírű New Orleans-i jazz bandával, a Preservation Hall-al zenél együtt, akik egyébiránt ebben az évben ünneplik fennállásuk 50. évfordulóját. A fotóhoz tartozó cikkben így emlékszik vissza a közös jammelésre a banda vezetője, és tubása, Ben Jaffe: „Mikor először rákezdtünk, egyikünk sem tudta, hogy Robert tényleg tud zongorázni. Leült és elkezdte leütni a hangokat, nyilvánvaló vált, hogy nem csak pötyög - tisztában volt vele, hogy mit csinál.” A zenészek arra számítottak, hogy Rob csak pózolni fog a fotózás kedvéért, de meglepte őket és bátran elkezdett együtt zenélni velük. Miután befejezték a dalt, Rob odahajolt Jaffe-hez és azt mondta, „Ez volt az első alkalom, hogy egy bandával így zenéltem.” emlékszik vissza a tubás. Ezért viszont a jutalom sem maradt el, hisz Jaffe házi vörös babjával és rizsével honorálták fellépését.

Megjelenések - Catherine, Nikki, Anna és Tinsel

L.A.-ben megtartották a Red Riding Hood premierjét - itthon A lány és a farkas néven fog futni (jó hír: a filmet a hazai mozik május 12-e helyett már április 28-án be fogják mutatni), ahol természetesen mint a film rendezője Catherine Hardwicke is megjelent, plusz Nikki Reed is feltűnt az eseményen. Múlt héten Anna Kendrick egy étterem megnyitóján vett részt, Tinsel Korey pedig egy alapítvány rendezvényén.
via brandheroin Lj,  xoxotko

Xavier, a vőlegény

imagebam.comimagebam.comimagebam.com
Xavier Samuel-nek beindult a filmes karrierje, legalábbis a közeljövőben két ausztrál filmben biztos láthatjuk majd - az egyik a Bait, ebből múlt héten mutattam képeket és videókat, illetve most A few best men forgatására látogatott ki az egyik ausztrál csatorna. A few best men egy brit vőlegényről (Xavier) és annak három barátjáról fog szól, akik az ausztrál vadonon átvágva szeretnének eljutni a fiú esküvőjére.
via screencaps - thevampireclub, YT-tennews

Riport a BD forgatásáról

imagebam.comimagebam.comimagebam.com
A vancouveri Breaking Dawn forgatásról érkezett pár fotó – sajnos ezeken sem látni igazi forgatást, pláne nem a színészeket. A biztonsági szint Kandadában is szinte ugyanolyan készültségű mint, amilyen Lousiana-ban volt, szóval a rajongóknak vajmi kevés esélyük van arra, hogy bepillantást nyerjenek és képeket/videókat készítsenek akció közben. Ezt erősíti meg a BreakingDawnMovie.org egyik olvasója is, aki tegnapelőtt kint járt a Swan háznál, ahol éppen forgattak:
„Sikerült képeket készítenem Bella házának környékéről, ahol tegnap [előtt] forgattak – habár nem láthatsz rajtuk sok mindent kivéve a fekete vásznakat. Fokozott biztonsági intézkedéseket hoztak – a produkciós cég a ház környékén minden utat kibérelt, szóval senki nem tudott arra bolyongani. Nem engedték meg, hogy közelebb menjünk a forgatási helyszínhez, vagy a kocsikhoz. Nagyjából 40 perc álldogálás után odajöttek a rendőrök, és azt mondták, hogy távoznunk kell. Értesüléseim szerint csak egy napot forgattak a Swan háznál – nem tudom elhinni, hogy egy egész házat csak egy forgatási nap kedvéért építettek fel! Azt mondták nekünk, hogy a szereplők közül senki sincs ott, de biztos vagyok benne, hogy ez hazugság volt, hisz ott kellett lenniük ha csak egy napot forgatnak. Valamint egy másik lány, aki ott állt velünk azt mondta, hogy látta Charlie-t (Billy Burke?) reggel, és szinte biztosak vagyunk abban, hogy láttunk a farkasfalkából két tagot, mikor a sötétített ablakú furgonok elhaladtak. Beszéltem az egyik stábtaggal egy helyi kávézóba, aki azt mondta, hogy amióta a filmiparban dolgozik - 20 éve - soha nem látott ilyen titkolózást és biztonsági készültséget egy produckiónál sem. Valamint megjegyezte, hogy milyen furcsa számára azt látni, hogy a sztárok bújkálnak azok elől, akik végülis azzá tették őket.”
Plusz Mandy egyik barátja még pénteken kint járt a kisháznál és annak környékén, ahol a végső simításokat hajtották végre - mint látható szép kis virágos bokrokat helyzetek el (+3). Az OLTV-sek tweetje szerint tegnap pedig már itt forgatott a stáb.