2009. november 27., péntek

5 tény az Eclipse-ről

A New Moon már a mozikban van, azonban ennek hatására még többen várják a Saga harmadik részének, az Eclipse-nek a moziszínházakba való kerülését. Eddig a pillanatig még közel 7 hónapot kell várnunk. Azért hogy a várakozások kissé csillapodjanak a Rotten Tomatoes összegyűjtötte azt az 5 tényt, melyet már tudunk a várva várt részről:

#1 – Sötétebb lesz
Az Eclipse első poszterre már napvilágot látott, mely már sokkal komorabb, viharos felhők mutatják a film hangulatát. David Slade ült a harmadik rész rendezői székébe. „Minden film más, mivel mindegyik esetén más és más rendezővel dolgozunk, amit imádok.” – mondta Taylor Lautner. „David Slade tökéletes választás volt a harmadik filmre, mert (a film) sötétebb. Az Eclipse a kedvenc könyvem.”

Ashley Greene elmondta hogy David-et nem csak a sötétség hercegének tartja. „David valójában nagyon hisztérikus, izgatott” – nevet Ashley – „egyfajta száraz humora van, szóval néha nem tudod hogy tényleg viccel vagy sem. Az Eclipse csodálatos lesz, mert mindent megtett azért hogy drámaibb és élesebb legyen. Nagyon klassz lesz.”

#2 – Kevesebb „Love Story” még több „Háború”
„Az Eclipse nem lesz olyan meghitt, mint a Twilight és a New Moon.” – mondta Robert Pattinson. „Háborúban állunk tehát nem csak Kristennel voltam közvetlen kapcsolatban hanem még több karakterrel. Többet megtudsz majd a Cullen család többi tagjáról. Sokkal nagyobb lesz.” De nem kell félni attól, hogy a szerelmi szálat háttérbe szorítják. „A New Moon felvezette a szerelmi háromszöget Bella, Jacob és Edward között.” – mondta Taylor. „Szóval ez folytatódik tovább az Eclipse-ben. Ez egy nagyon nehéz helyzet mindannyiunknak mert Bellának a két fiú között kell választania, Jacob nem kaphatja meg azt a lányt akit szeret és ott van Edward az összes kérdésével.”

#3 – A vérfarkasok rátesznek egy lapáttal a hangulatra
„Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a vámpírok vonzerővel rendelkeznek.” – mondta Nikki Reed, aki a vámpír Rosalie-t alakítja. „De a vérfarkas fiúk egy egészen más szintet képviselnek. A fiatalosság, a játékosság és a kellemes melegség övezi őket. Ami nagyon szexi.”

Ami Robert Pattinson-t illet, bevallotta hogy kissé féltékeny Taylor fizikumára, amit Jacob Black szerepe miatt ért el. „Az Eclipse-ben Taylor-nak és nekem sok jelenetünk volt együtt, amiben féltékenyeknek és kicsinyeseknek kellett lennünk. Az segített, hogy éreztem alkalmatlan vagyok mikor megláttam Tay testét, főleg mivel fiatalabb mint én. Teljesít minden kritériumot, amit a tinédzser lányok állítanak fel fizikailag egy fiúval szemben. Úgy éreztem, hogy bizonyítanom kell magamnak miatta.”

#4 – Több akció
„Az Eclipse forgatása valójában megváltoztatta az élemet.” – mondta Nikki arról a nehéz edzési rendszerről amit ki kellett állniuk a stábtagoknak. „Soha nem voltam ennyire fitt – ez az első alkalom az életemben hogy van bicepszem. Nagyon bizarr látni, hogy hogyan nézünk ki most, és összehasonlítani azzal, ahogy az első filmben festettünk. Az egész szereplőgárda szuper-izmossá vált az Eclipse forgatása során.”

Az új stábtag, Bryce Dallas Howard megpróbált egy csínyt elkövetni a stábon az egyik kaszkadőrmutatvány folyamán, de nem számolt Pattinson ügyetlenségével. „Egy harci jelenetet forgattunk, amiben Bryce-nak meg kellett ragadni a hajamat” – nevet Robert – „szóval a dublőröm parókájából kitépett egy hajcsomót és úgy tett mintha a tényleg kitépett volna a hajamból. Azt mondta, hogy sikítsak és rohanjak ki a helyszínről, de az egész annyira kínos volt. Egy hajcsomó volt a kezében én meg annyit tudtam kinyögni hogy ’owww’, nem volt igazán meggyőző.”

Míg a többiek jól érezték magukat a kaszkadőrmutatványok során, szegény Taylor feleslegessé vált ezen jelenetek alatt. „Az Eclipse sokkal több fizikai megterhelést kívánt meg a karakteremtől, de bármely alkalommal ha valamilyen akcióra került a sor ,farkas vagyok, szóval mindent megold a CGI. Bosszús voltam emiatt.”

#5 – A vége felvezeti a negyedik – és talán az ötödik filmet
A Twilight Saga négy részből áll, eddig úgy néz ki hogy megfilmesítik a negyedik kötetet is. Ashley Greene a következőket mondta a negyedikről: „Befejeztük az Eclipse forgatását, szóval ha a New Moon jobban fog szerepelni mint a Twilight, akkor jövőre elkezdjük a Breaking Dawn-t.”

„Az egyetlen probléma az, hogy a Breaking Dawn egy nagyon hosszú könyv, amiből egy nagyon hosszú film lenne. Arra gondolnak hogy két részre kell szedni, hasonlóan a Harry Potter-hez. Akárhogyis, nekünk együtt kell leforgatnunk a kettőt, mert ellentétben Harry Potter-rel, a vámpírok nem öregszenek. Tehát mindnyájunknak ugyanúgy kell kinéznie!”

Az Eclipse 2010 nyarán kerül a mozikba….

1 megjegyzés:

De megnézném most az Eclipse-t:(

Nagyon érdekel, hogy milyen lesz:) Főleg a csatát várom:)