2009. november 27., péntek

Kristen Stewart - Allure interjú (2009)

Niki lefordította az idei Allure interjút és hagy mondjam el, hogy nagy tapsot érdemel amiért megcsinálta, ugyanis hihetetlen gáz az eredeti cikk szövegezése. Pár javítást csináltam benne, de az az egy-két sor engem is eléggé megizzasztott, nemhogy az egész cikk.... Szóval mégegyszer köszi Niki!
Beül egy bokszba, a telefonját és egy doboz Parliament-et feltesz az asztalra, majdnem vigasztalhatatlanul idegesnek tűnik. Eltévedt, magyarázta. Miközben megpróbálta megtalálni a hotelt, reménytelenül összezavarták. Mindegy, hogy L.A.-ben született és nevelkedett.
„Végül útbaigazítást kellett kérnem tőlük”, mondja, miközben hitetlenségében a fejét rázza. „Szó szerint félre húzódtam és megkérdeztem őket.”
Őket? „A paparazzikat,” magyarázza, „SUV-okban követtek. Öten. Megálltam és megkérdeztem a rohadt paparazzitól az útvonalat. Nem akarom elhinni ezt az őrültséget, ami az életem.” Tovább olvasom

2 megjegyzés:

Örült jól van kisminkelve Kristen! Imádom :D

Ez aztán hosszú interjú volt, köszi Niki:)

Szerintem nagyon aranyosan adta elő, hogy elkésett:) És nem semmi, hogy a házuk előtt ott vannak a paparazzik, nem lehet kellemes...

Nagyon jó volt olvasni, tökre belemerültem:)