2009. november 20., péntek

Taylor Lautner a The Today Showban

The Today Show (videó, képek):
Matt Lauer: A The Twilight Saga: New Moon ma nyit a pénztáraknál, és az egyik feltörekvő sztárja itt van velünk ezen a reggelen. Taylor Launter, aki a vérfarkas Jacob Blacket alakítja. Nézzünk bele a filmbe.
Matt Lauer: Szia Taylor, üdvözöllek. Jó látni téged.
Taylor Lautner: Önt is.
Matt Lauer: A karakterről és arról a változásról akartalak először kérdezni, ami az első filmtől a másodikig végbement, de ez nevetségesnek tűnik. Szóval miért is nem arról beszélünk ami valójában történt? Mert ugye még csak 17 éves vagy, igaz?
Taylor Lautner: Igen.
Matt Lauer: És ilyen fiatalon tapasztalod meg ezt a beatles-szerű népszerűséget. Milyen ezen átesni… milyen volt végigsétálni a nálunk összegyűlt tömegen?
Taylor Lautner: Nagyszerű tudni, hogy ilyesfajta rajongói támogatás áll mögöttünk. Így még kényelmesebben érezzük magunkat a közben, amit csinálunk. Úgy értem, ők egyszerűen bámulatosak. Ez az egész nagyszerű.
Matt Lauer: De bármely része is ijesztő és elsöprő számodra?
Taylor Lautner: Néha főleg, azért mert semelyikünk sem számított erre. Amikor a Twilight-ot forgattuk úgy gondoltuk, hogy egy filmet csinálunk néhány rajongó számára, de soha nem vártunk semmi ehhez közeli dolgot.
Matt Lauer: És az életed miként változott meg? Milyen a napi életed eme népszerűség közepette?
Taylor Lautner: Feltétlenül meg kell húznod határokat, nem hagyhatod, hogy ez túl sokká váljon. A menetrendem zsúfolttá vált, ezt illetően változott meg leginkább az életem. Az utóbbi 8 hónapból 6-ot Vancouverben töltöttünk a filmek forgatásával, és csak most fejeztük be a nemzetközi promozást, de nem panaszkodom.
Matt Lauer: A reklám során már beszélgettünk, és lenyűgöző hogy a harmadik rész is szinte kész van…
Taylor Lautner: Igen.
Matt Lauer: és 6-7 hónap múlva már a mozikban is lesz, és újra végigestek ezen az őrületen ismét.
Taylor Lautner: Így igaz, habár lesz egy kis szünetünk, majd kezdődik minden elölről.
Matt Lauer: Az első és a második film között szó volt arról, hogy a széria producerei egy másfajta irányba vinnék el a karaktered. A másfajta irány alatt pedig azt értem, hogy másik színészt keresnek. Azt akarták, hogy a vásznon egy hatalmas farkas köszönjön vissza, te viszont megbirkóztál ezzel jó eredménnyel, igaz?
Taylor Lautner: Igen. Amikor a Twilight forgott tudtam, hogy a karakterem milyen változáson esik át. Abban a pillanatban még nem álltam erre készen, szóval a motiváció megvolt.
Matt Lauer: Ha jól tudom akkortájt 16 éves voltál?
Taylor Lautner: Igen, 16.
Matt Lauer: És azt mondtad, hogy oké felszedek 30 fontnyi izmot. Szóval felfogadtál egy edzőt.
Taylor Lautner: Pontosan. Edzőt fogadtam, lejártam a konditerembe és megváltoztattam az étkezési szokásaimat, meg kellett dupláznom a napi kalória-bevitelt. Kemény volt.

0 megjegyzés: