2009. november 23., hétfő

Melissa Rosenberg az Eclipse cameo szereplőjéről

Már korábban beszámoltunk róla, hogy az Eclipse-ben egy cameo (rövid karakterszerep színdarabban vagy filmben, melyet ismert színész alakít) is szerepelni fog, mégpedig Peter Murphy a Bauhaus frontembere, aki egy idős spanyol vámpírt fog alakítani az egyik visszaemlékezésben, aki a Billy Black által elmesélt Quileuete történetben fog szerepelni. Melissa Rosenberget pedig meginterjúvolták e kapcsán: 
"Ez nagyon jó, nem tudtam hogy ő fogja alakítani. Az a legnagyszerűbb dolog az Eclipse-ben, hogy Stephenie Meyer sok háttértörténetet épített be a történetbe - a farkasok, Rosalie és Jasper visszaemlékezéseit."
"Sikerült ezeket beleírnom a forgatókönyvbe, életre kelteni és felfedezni ezeket a háttértörténeteket." - mondta Rosenberg. "Ezek a jelenetek számomra mindig is annyira lenyűgözőek. (Peter) abban történetben fog szerepelni mikor elmesélik a farkasok eredetét. Ő egyike azoknak akik elindítják ezt az egész folyamatot."

Még egy kis megjegyzés: Melissa megemlített egy olyan jelenet is, amiben betekintést nyerhetünk Edward emberi éveibe. Nagyon kíváncsi vagyok hogy tényleg benne lesz-e ez a filmben.

2 megjegyzés:

De jó! Ennek nagyon örülök, hogy benne lesznek a törénetek. Főleg a farkasos fog érdekelni, hogy hogyan csinálják meg.

218 nap? Csak?:)

218 nap...ohh, h bírom én azt kivárni?? xD