2009. november 14., szombat

New Moon Nyereményjáték - 1. forduló - Megoldások

A meghirdetett New Moon-os nyereményjáték első fordulója véget ért. Kissé megizzasztottak egyeseket a kérdésék, de érkeztek helyes megoldások szép számmal. Tehát a helyes megoldások:
1. Milyen mintájú pólót visel Victoria, mikor először találkozik Bellával az Alkonyatban?
b) lóhere
2. A Cullen címerben mit jelképez a kéz?
c) hűséget, őszinteséget
3. Miét törte el Esme mikor először találkozott Carlisle-al?
a) lábát
Sokan a harmadik kérdésen csúsztak el, ugyanis Esme Carlisle-al 16 éves korában találkozott először, mikor famászás közben eltörte a lábát, és Dr. Cullen látta el. Tudjuk hogy becsapós volt a kérdés, de meg kell dolgozni azért a jegyért. :)

A továbbjutottak nevét nem írjuk ki, ugyanis nem biztos hogy mindenki örülne neki, de a helyes válaszok alapján mindenki tudja, hogy jó megfejtést küldött-e nekünk.
A következő forduló kérdései is hamarosan kikerülnek, figyeljétek folyamatosan a blogot! Gratulálunk a továbbjutottaknak, hajrá a második fordulóban is. A nyertes nevét szerdán hirdetjük ki!!

5 megjegyzés:

Gratulálok mindenkinek:)

Nagyon kíváncsi vagyok ki fog nyerni:)

Ezt az Esme-Carlisle sztorit hol találom??
Mert bár nem játszottam, de érdekelne. De nekem sem igen rémlik. Vagy max nagyon ködösen, mintha lett volna szó róla...

Hát az az Esmes rész nekem se rémlik... ez mikor volt benne,???nem a korházban láta öt elöször amikro a szikláról leset Esmé és bevitték öt szinte már holtan????

Az idővonalban benne van, amit a könyvtárban találhattok meg és Barbi fordítta le már egy jó ideje, Stephenie hivatalos oldaláról. Esme legelőször fiatal lányként találkozott először Carlisle-al és miután félholtan vitték be az öngyilkossága után a kórházba (másodjára), még örült is hogy újra látja azt a szempárt amit 16 éves kora óta nem tudott elfelejteni, mert már akkor beleszeretett a dokiba aki akkoriban ellátta.

Wow hát sajna én azt nem olvastam...hüp hüp de nem baj egynappal késöbb én is ott leszek a tömegben és nézem a filmet!!! :)