2009. november 17., kedd

New Moon Afterparty - plusz infók


A 3 színésznek, Rob-nak, Kris-nek és Tay-nek külön asztala volt a helyiségben, Rob-é volt elöl a többieké hátul. Ők hárman érkeztek meg az elsők között a buli helyszínére. Az ott lézengők szerint szinte mindenki Rob asztala körül mozgolódott, mindenki szerette volna megkapni a maga kis 15 percét Rob-al. Emilie-t és Dakota-t is sokat látták arrafelé. Kristen is ott forgolódott a party elején, de ahogy elkezdtek szállingózni a vendégek visszatért a saját asztalához.
Dakota állítólag hihetetlen kedves volt, mindenkivel váltott pár szót, rajongókkal és meghívott vendégekkel egyaránt. Kellan is nagyon rendes volt a rajongókhoz, 2 lányt be is vitt a buliba!! Azonban történt egy kis baki, ugyanis mikor újra vissza akart menni a party helyszínére a biztonságiak nem engedték be, ugyanis fogalmuk sem volt arról, hogy kicsoda Kellan... Van is videó a dologról, látni az ideget Kel fején nem kicsit.
Kristen-nek a vörösszőnyeges bevonulása után meg kellett volna néznie a filmet, azonban előtte még elment átöltözni, aminek a menedzsere nem igazán örült de Kris ezzel a szöveggel szerelte le:
Meg vannak a képek, ott voltam a szőnyegen, mostmár átöltözök végre egy kényelmesebb cuccba.

A trió éjfél körül az elsők között távozott a helyszínről, ami érthető hiszen rettentően ki lehettek fáradva.

És hogy Rachelle miért nem volt a premieren? Ezt ő maga mesélte el a twitteren:
A rajongóknak a premieren: az, hogy most a kórházban vagyok a Drágámmal (Rach kutyusa) és hogy kirúgtak az Eclipse-ből most érzelmileg nagyon megterhelő lenne számomra és nem tudnám kezelni. Annyira sajnálom.

Szeretünk Rachelle és reméljük hamarosan meggyógyul a kutyus!!
Forrás
Több kép a helyszínről itt

2 megjegyzés:

Kellan: Az igen...ennél nagyobb hülyeséget nem is csinálhattak volna. Nem csoda, hogy Kellan majdnem felrobbant mérgében. Megértem.

Kristen: Ez az Kris! Egyre jobban bírlak!!!:) Igaza volt!

Rachelle: Jobbulást Rachelle kutyusának!
Egyébként mi az, higy kirúgták az Eclipse-ből? Eddig azt hittem, hogy 2 film közül kellett választania...miért rúgták ki?

Ágnes én is igy tudtam ahoyg te hogy választania kellet a filmek közöt!!?

Kris egyéniség (L), Kellant meg nem értem miért nem huzott be egyet nekik XD na jó nem...de azért kicsit durva hoyg nem ismerik meg pláne hoyg orditják a nevét is a rajongók.... :S Szégyen és gyalázat csak ennyit tudok erre mondani!