2009. november 12., csütörtök

New Moon Promó: A madridi fan event összefoglalása

Elég nagy banzájt hoztak össze a spanyolok: vámpírok (piros köpenybe öltözve) és helyes farkasok is felléptek. A fan event levezénylője igen sokáig húzta a rajongókat, legalább fél órán keresztül csak ezt hallottuk un, dos, tres.... arriva, arriva... mondhatom elegem lett belőle egy idő után. Na és végre behívták Christ, Kristent, Robot és Taylort. Kristen iszonyatosan csini ruhában jelent meg, a két fiú is nagyon fessen volt, és Chris lecserélte a londoni borzalmas narancssárga nadrágot egy normálisra. Miután integettek a rajongóknak nagyon hosszú ideig aláírásokat osztogattak (úgy nagyjából 20 percig), na én itt adtam fel, szóval innentől csak a tweetek alapján számolok be a fejleményekről:
- Kristen nem tudott leülni a székre, ugyanis nagyon rövid volt a szoknyája :)
- Krishez kérdés: Kedvenc kaszkadőr jelenete amit szeretett forgatni? "Bella nagyon esetlen/ügyetlen, nagyon jó volt forgatni a vizes jelenteket. De azt hittem, hogy igazából meghalok, mikor csináltuk."
- Robhoz kérdés: Szeretne-e a való életben is vámpír lenni, és szerinte mi az előnye? "Nem hiszem, hogy szeretnék vámpír lenni. Azt hiszem az előnye az hogy olyan lányokkal lehetsz, mint Kristen (itt néhányan azt írták hogy olyan lányokkal randizhatsz, mint Kristen -- most ez nem tudom, hogy magára Kris-re értette-e vagy Bellára) És könnyen le tudsz győzni olyan fickókat, mint Taylor (nevet), azt hiszem ezek az előnyök."
- Kérdés: Hogy érzitek magatokat Spanyolországban?
Rob: "Nem igazán tudom, hogy mit mondjak, ami itt van az a legőrültebb dolog amivel valaha találkoztam, köszönjük a támogatásotokat, nagyon szépen köszönjük."
Chris: "Csak annyit tudok mondani, hogy Spanyolországnak vannak a legcsodásabb rajongói a világon."
Kristen: "Srácok ti vagytok a legkedvesebb emberek, akikkel valaha is találkoztam. A promóciós időszak alatt az ezutáni nap az egyetlen szabadnapunk, és ezt Madridban fogjuk eltölteni."
Taylor: "Igazán bámulatos. Elképesztő, hogy az egész világot körbeutazzuk és ezt a fajta rajongói támogatást érezhetjük. Imádjuk csinálni ezt az egészet, és nem lehetnénk itt nélkületek, köszönjük a támogatásotokat."

Két lány felmehetett a színpadra, hogy személyesen is találkozhassanak rajongásuk tárgyaival. Egy érdekesség a rajongók elkezdték üvölteni, hogy Rob csókolja meg Kristent, de erre a műsorvezető felpattant és azt mondta, hogy ez nem a film. Kristen eközben a lábát nézte.

0 megjegyzés: