2009. szeptember 4., péntek

Még egy Kiowa Gordon interjú

Mivel Kiowa Gordon alias Embry Call múltkor is olyan jól elmesélte az MTV-nek a muffin-os jelenetet, tovább faggatták.

MTV: Te és a többi farkas újak vagytok a Twilight sorozatban. Taylor-ra inspirációként tekintettél, mivel ő már túl volt egy filmen?
Kiowa Gordon: Igen. És tényleg nagyon ki van gyúrva, így nekünk is követnünk kellett. [Nevet.]
MTV: Inspirációként azt néztétek mennyire volt kigyúrva? Láttunk már titeket póló nélkül, szóval nyilvánvalóan segített a dolog.
Gordon: Igen, hát, mikor először felbukkantunk, azt mondták, "Van számotokra egy személyi edzőnk. Keményen fogtok dolgozni srácok!" Mi meg, "Isteni, gyúrni" És nagyon szórakoztató volt.
MTV: Most a forgatás végeztével, mit gondolsz, hogy sikerült a "New Moon" és különösen a te jeleneteid?
Gordon: Hát a mi jeleneteink voltak a legvicesebbek, azt hiszem valószínűleg az egész filmben. Kíváncsian várom, hogy néz ki összességében, mert amit láttam belőle— a képeket, mindent, nagyon jó lesz.
MTV: A Twilight sorozat jó munkát végzett a natív származású színészek válogatásánál, hogy eljátszhassák a Quileute törzs tagjait . Mesélnél a származásodról?
Gordon: Hualapai vagyok. Észak-Arizonában, a Grand Canyon-nál vagyunk. Miénk a Skywalk terület. Mikor kicsi voltam, anyukám megpróbálta megtanítani [a nyelvet], mind a hét testvéremnek és nekem. De mindig csak kinevettük, mert olyan viccesen hangzott az egész. Mostmár szomorú vagyok, hogy nem tanultam meg mert ez egy haldokló nyelv. Hát, remélem hamarosan lesz alkalmam megtanulni.
MTV: Van közös jeleneted a "New Moon-ban" Kristen-nel és Rob-bal?
Gordon: Nem, Rob-al semmi. Eddig még nem találkoztunk vámpírokkal. Ismerjük [Cullen-éket], és nem kedveljük őket, szóval nem játszadozunk velük. De Kristen-el és Taylor-al volt pár közös jelenetünk.
MTV: Csatlakozol egy hatalmas rajongói bázissal rendelkező színészek társaságába. Hogy fogadtak titeket, újoncokat?
Gordon: Volt egy nagy, közös ebédünk, az egész stábbal, rendezővel és a producerekkel. Alapvetően ott ismerkedtünk meg egymással és lettünk barátok. Mostmár vannak életreszóló barátságaim is. Ez igazán nagyszerű.
MTV: Mi a helyzet a rajongókkal?
Gordon: Azt hiszem tárt karokkal fogadtak. Pár hétre rá, hogy kihirdették, megkaptam a szerepet, egy lány rátetováltatta a nevemet a hátára egy mancs lenyomattal!
MTV: A te igazi nevedet, nem Embry-ét?
Gordon: Igen! Nagyon „Hűha” volt. És mostmár valamiért van saját támogatói csapatom is.
MTV: A film még ki sem jött! Nyomásként hat ez rád, hogy biztos legyél az alakításodban?
Gordon: Igen, mert különben utána el akarnák [távolíttatni a tetoválásokat]. Talán a lány le is vágja. [Nevet.]
MTV: Láttuk Taylor-t farkasként "New Moon" előzetesben, de ti, többiek hogyan fogtok kinézni?
Gordon: Mi mind úgy nézünk ki, mint a testvérek, ezért [elég hasonlóak vagyunk egymáshoz], mindenkinek megvan a saját színe, így meglehet mondani [melyik-melyik]. Így megkülönböztethető.
Eredeti interjú videorészlettel erre

1 megjegyzés:

Ez a tetkós eset nagyon gáz...beteg a csaj... :P