2009. szeptember 24., csütörtök

Michael Sheen Dakota Fanningről, Robertről és karakteréről, Aroról

A Twilight univerzuma nincs hiányban apai jellemekből. Bella édesapja, Charlie Swan kemény, igazságos, de szerethető, míg Dr. Carlisle Cullen sokkal inkább vonzóbb, de hűvösebb apai-ikon. De most egy új jellemet is megismerhetnek a Twilighterek, mégpedig a 40 éves veterán színészben Michael Sheenben.
Azt tudjuk, hogy a Sheen által alakított Aro biológiailag nem a Volturi klán apja, de sok szempontból a sztár a szerepet a kamera mindkét oldalán nagyon komolyan úgy alakította, mint egy tekintéllyel bíró idős apafigura. Nemrégiben, mikrofonvégre kaptuk a ’A királynő’, a ’Mennyei Királyság’, a ’Véres Gyémánt’ sztárját, mely interjúban megosztotta gondolatait a Twilight családról, a pokolian ijesztő Dakota Fanning-ről és mindent az RPattz körüli tébolyról.

Michael, mi itt az MTV News-ban megszállottja vagyunk mindennek, ami a Twilight-tal kapcsolatos, nemrégiben mutattuk be az új trailert. Láttad már?
Igen, láttam. Meghökkentett, hogy láttam magam benne.

Megmutatták már neked a vágott verziót?
Nem, még semmit. Nagyon izgatott vagyok, hogy láthassam, mint a legtöbb ember – főleg a lányom, aki hatalmas rajongó. Alig várom már, hogy vele mehessek el a premierre.

Most már egy egészen új rajongói bázisod is van.
A 12 éven aluliak körében vagyok népszerű. Nagy rajongói a ’Frost/Nixon’-nak

Mesélj nekünk a karakteredről a New Moonban.
Aro-t játszom. Azok számára, akik nem rajongói a könyveknek, a Volturi egyik tagját játszom – valaki úgy írta le őket, mint a vámpírok királyi családja, azt hiszem ez a megfelelő leírás rájuk. Nagyon nyugodt, nagyon finom, és elbűvölő a felszínen. De ez alatt egy pszichopata gyilkos… Egy nagyszerű karakter, és nagyon jól éreztem magam, mikor alakíthattam.

Mikor láthatjuk megint Arot?
Nos, az Eclipse-ben nem tűnik fel, csak a Breaking Dawn-ban tér vissza megint.

Mondták már neked, hogy jó lenne ha időt szakítanál majd rá? (mármint a BD-re)
Ki tudja? Még semmit sem beszéltünk meg.

Láthattuk Dakota Fanning sötét oldalát a New Moon trailerében. Milyen lesz a filmben?
Ő fantasztikus. Olyan ijesztő, mint maga a pokol, de közben annyira édesnek tűnik. Egy nagyszerű karaktert kapott meg. Az emberek szeretni fogják.

Mindenfajta színésszel dolgoztál már. De van az a vad forgatag, ami körül veszi Robert Pattinsont, milyen volt így velük együtt dolgozni?
(Nevet.) Nem tudom, hogy hogyan birkózik meg ezzel az egésszel. Határozottan nem tudtam volna kezelni ezt, amikor én egy idős voltam. Ő és Kristen valóban csodálatosak. Teljes mértékben elkötelezettek amellett, amit csinálnak, és csak a legjobbakat kívánom nekik.

Melyik az a New Moon jelenet, amit izgatottan vársz, hogy láss?
Az egy nagyszerű jelenet, amiben mindannyian szereplünk. Robert, Kristen - Ashley szintén ott van. Az egész Volturi jelen van, egy csodálatos díszletben voltunk, sok effekt és egyéb dolgok lesznek. Azt hiszem, bámulatos lesz.

0 megjegyzés: