2009. szeptember 25., péntek

Forgatási beszámoló a "forksi rendőrőrsnél" felvett jelenetekről (09.09.23.)

Néhány kanadai rajongó annyira szerencsés volt, hogy láthatta Kristent, Robot és Billy Burke-öt dolgozni az Eclipse-n. Itt van egyikük beszámolója és képei a történésekről:
„A tegnapi nap volt messze a legjobb azok közül, amiket a forgatás közelében töltöttem. Általában a forgatási helyszín annyira zárt, hogy nem látni semmit. Nem vagyok famászó vagy profi fotós, szóval az utcáról próbáltam megfigyelni az eseményeket, mint mindenki más. Ez azt jelenti, hogy ritkán látok bármit vagy bárkit is, amit nem takarnak el a fekete ponyvák vagy rejtenek el az esernyők vagy a színezett üvegek. A tegnapi nap egy egészen új élményt hozott el számomra.
Kb. 20 perc múlva sikerült David Slade-ről és Robról is képet csinálnom, ekkor már ez a nap sikeresnek volt mondható! Egyáltalán bármit is látni már kész győzelem, a korábbi tapasztalataimra alapozva a tegnapi nap tényleg az volt: győzelem.A forksi rendőrőrsnél forgattak. Megpróbáltunk visszaemlékezni, hogy az Eclipse, mely jelenete tartalmazza az őrsöt. Van egy barátom, aki egy két lábon járó Twilight Lexikon. Mindent tud, ami a könyvekben történt, szóval tudnia kell, hogy miket nem tartalmaz, de Stephenie Meyer ezt a jelenetet említette egy interjúban. Ez a lány baromi jó, de ez még őt is zavarba ejtette. A legjobb találgatásnak az bizonyult, hogy valami az újszülöttekkel kapcsolatos és a forgatókönyvnek tartalmazni kell egy olyan jelenetet, amiben Bella és Edward elmegy Charlie-hoz az őrsre a problémájuk miatt. De a ti tippjeitek is ugyanolyan jók. mint az enyémek. (Később Lainey-től kiderült, hogy azért mennek a rendőrségre, mert Charlie-nak meg akarják mondani, hogy elmennek együtt Floridába meglátogatni Bella anyukáját. A lányok sem tudhatnak mindent. :D)
Körbejártuk a forgatási helyszínt, amíg a színészek ebédeltek, megkértek minket hogy menjünk le a járdáról, mert engedélyük van az útra és az azzal határos területekre, illetve a helyszín mögötti részekre is. Megtettük, amit mondtak, és lejjebb álltunk meg ahol kérték. Az egész utcában washingtoni rendszámmal rendelkező autók álltak, szóval ebből arra következtettünk, hogy egy utcai jelenet is lesz. És lehet, hogy esélyünk lesz ezt látni - soha sem hittem volna, hogy láthatom Rob-ot és Kristen-t sminkben és a filmbeli ruhájukban, miközben a rendőrségre hajtanak a Volvo-val. Néhány percbe beletelt, hogy megértsem mi történik, szóval tisztán láttuk ahogy Rob és Kris megérkezik és ezután tolatottak, majd elhajtottak.
Rob leellenőrizte magát a visszapillantó tükörben, megigazította a haját, mintha Kristen reszelte volna a körmeit? Furcsa, mindenestre lehet hogy csak megrándult, ki tudja! Úgy tűnt Rob még mindig a karakterében maradt mikor már nem filmezték őket. Egy komoly arckifejezés volt az arcán, ami azt jelenti, hogy ehhez a jelenethez ez elengedhetetlenül szükséges volt.
Mielőtt ezeket leforgatták volna, mindenki tisztán láthatta, és készíthetett néhány képet Rob-ról, Kristen-ről és Billy-ről amint forgatott/próbálta az őrsön. Igazán király volt, hogy láthattam az egészet. Szeretem a forgatások, bármiről szóljon is. Bámulatosnak találom azt, hogy tudják megváltoztatni a napos kanadai Vancouvert az esős washingtoni Forksra.”

0 megjegyzés: