2009. szeptember 11., péntek

Ashley tele van sérülésekkel

Újabb MTV interjú, ezúttal Ashley-t hívták fel telefonon és ő válaszolt a kérdésekre. A videón meghallgathatjátok az egészet angolul:
Ashley Greene kihozza magából az akcióhőst a "Twilight" saga harmadik folytatásában. A színésznő, aki Alice Cullent játssza, megígérte, hogy a csapat nagyon keményen fog dolgozni azért, hogy a könyv híres vámpír harcát hitelesen tudják majd a nagyvászonra vinni a jövő évben bemutatásra kerülő Eclipse-ben .
"Mindenki tele van kék-zöld foltokkal és sebekkel, de ezek ellenére is nagyon jó," mondta az MTV News - nak. "Még csak most lendülünk bele. Az összes harci és verekedős jelenet csak jövő hónapban lesz." A színésznő, akiről a minap derült ki, hogy a VMA vörösszőnyegének divattudósítója lesz, biztosította a rajongókat arról, hogyha mostanság kék-zöld foltokat látnak rajta a képeken, ne aggódjanak az egészsége miatt [mert ezeket a forgatáson szerzi].
"Nagyon simán megy. Minden rendben van," mondta. "Mindenki keményen dolgozik és azon vagyunk, hogy megtanuljunk szétrúgni pár segget. Nem tudom, hogy láttátok e a mostani képeket, de mindenhol tele vagyok sebekkel. A drótok miatt [amit a kaszkadőrmutatványokhoz használnak]. Úgy néz ki, mintha egy kézlenyomat lenne a karomon, pedig ez a drótoktól van."
Biztosította a rajongókat arról, hogy minden egyes fájdalom megtérül majd a végén. Teljesen biztos benne, hogy az "Eclipse" ki fogja elégíteni azokat a Twilighter-eket, akik kétes érzelmeket táplálnak a franchise harmadik részét illetően. "Próbálunk egy kicsivel több drámát belevinni és hozzáadni még több fantáziát," mondta."Szóval szerintem a film egésze nagyon szolid lesz."
Ashley még elmesélte azt is, hogy épp végzett az egyik napi edzésével és utána sietett is rögtön forgatni. Beült a sminkeshez, hogy felkészítsék. Egy ilyen felkészítés legalább 2 órát vesz igénybe haj, smink és egyebekkel együtt. Szóval Ashley elkészült, indult is volna mire közölték vele, hogy mindenki menjen haza, forgatás lefújva, mert túl napos az idő a felvételekhez... Hát igen, ez a hátránya, ha az ember vámpírfilmben forgat. A nap eléggé keresztbe tud tenni...

0 megjegyzés: