2009. szeptember 30., szerda

Anna Kendrick: A hírnév nem változtatta meg a Twilight sztárjait!

Az MTV Anna Kendricket, Jessica Stanley megformálóját faggatta az új Twilight filmről, illetve arról, hogy a hírnév vajon megváltoztatta-e Robertet és Kristent.

Szóval, Anna a Twilight folytatás forgatásának közepén tartasz. Milyen a munkamenetrendet az elkövetkező napokra?
Nos, elkezdtük forgatni az Eclipse-t. Még néhány dolgot le meg kell csinálnom, de hónapokon át forgatnak majd.

Mi történik Jessicával az Eclipse-ben? Hűséges lesz a könyvben leírtakhoz, vagy van esetleg néhány új jelenet, ami miatt izgatott vagy?
Az a dolog, hogy emberi karaktereket játszhatunk – egy nem természetfölötti szerepet a Twilight sorozatban – sokkal több szabadságot ad számunkra, saját magunkra formáljuk őket, megváltoztathatjuk a dolgokat, mert nekik nem kell a Stephenie által megalkotott világ mítoszainak, a természetfeletti képességeknek megfelelniük. Így igazán nem vagyunk bajban, ha egy kicsit eltévedünk a szerepünktől. Jól szórakozzunk. Úgy értem, hűségesek vagyunk a könyvhöz, de néhány változatás lesz. Remélem, hogy élvezni fogják.

Milyen David Slade, mint rendező?
Ő nagyszerű! Olyan furcsa – úgy értem, ismét kis szerepünk lesz benne. Csak bejövünk és kimegyünk. De ő igazán nem mindennapi, nagyon koncentrált, azután olyan mintha ott se lenne, ez igazán vicces.

Mit gondolsz ez a rész nagyon különbözni fog az első kettőtől a rendezőváltások és az alaptörténet miatt?
Nem tudom. Nehéz megmondani, mivel a kamera másik oldalán állok. Csak bejövünk és kimegyünk, tesszük a saját dolgunkat, megvannak a magunk bajai, és végül hazavisznek minket.

Megmutatták már neked a New Moon nyers verzióját?
Nem. Néhány színész már látta, de én még nem. Még nem volt lehetőségem rá.

Mit mondtak, akik látták?
Azt mondták, hogy nagyszerű! Mindenkitől azt hallottam, hogy nagyszerű.

Nyilvánvalóan Rob, Kristen és Taylor az utolsó film óta nagyon népszerű. A felfokozott figyelem, a papparazzik és a többi megnehezítette a folytatások forgatását?
Hála az Istennek léteznek olyan emberek, akik tudják ezt kezelni. Ugyanis sikerült távol tartaniuk a sok bámészkodót, de ez akkor is problémás. Tudod a rajongók ott vannak, és úgy gondolom hogy ez hatással van arra, hogy hogyan játszol, és érzed magad. De ez a sok közül az egyik, amin túl kell jutnod. Úgy értem, ha nagyon sok a háttérszínész a jelenetben, az is ehhez hasonlít. Nem kell odafigyelni.

Sokat változott Rob és Kristen a hírnév miatt, vagy ugyanolyak maradtak?
Nem, természetesen nem változtak. Annyira józanok, higgadtak. Nagyon jól kezelik ezt az egészet. Igazán nem tudom, hogy én hogyan kezelném ezt. Én ezen a ponton már megőrültem volna! De nekik sikerül.

1 megjegyzés:

Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.